R4VEN 25 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 tomci23, miałem na myśli, że jak nie zamawiasz pre-order'a, to płacisz 259 zł. Ale dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Gwiazdorksa obsada w nowym COD: http://www.ppe.pl/news-2704-Gwiazdy_Hollywood_w_Black_Ops.html No,no ładnie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Chyba szykuje się dobra fabuła. Takie klimaty szpiegowskie/wywiadowcze i tajne operacje mnie zawsze absorbowały i tego w serii COD brakowało. I oby było trochę skradania, a nie "RPG!!!"... Cytuj Odnośnik do komentarza
masaKRATOS 816 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Przeczytałem zapowiedz najnowszego CODa i nie wiem co myśleć o tekstach pokroju ''lepsze niż obie części Modern Warfare razem wzięte''. Ta gra ustanowiła poprzeczkę tak wysoko ze chyba żadna strzelanka jej nie przebije w najbliższym czasie , no chyba że będzie to Modern Warfare 3 :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 (edytowane) W psx'ie opisywana była kampania do tej pory, ktora mnie mało interesuje, choc skoro ma bycwietnam to chyba się skusze (w mw2 nawet singla nie przeszedłem). Na gameplyu ktory widziałem za mało widziałem w tym czasów Wietnamu i zimnej wojny, ale w tym to pewnie mi nie dogodzą bo z Wietnamu to pisze prace licencjacka. W mw2 za dużo nalotów itp rzeczy jest. Interesuje mnie porządny intesywny bez dziesiątków nalotów i atomówek tryb multi za to z dużym wyborem broni ale stworzonym tak aby wszystkie były na w miarę równym poziomie grywalne. Edytowane 7 Września 2010 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 xbor dobrze pisze na temat multi. Swoją drogą przydałoby się poznać mapy... Cytuj Odnośnik do komentarza
K_J 4 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Przeczytałem zapowiedz najnowszego CODa i nie wiem co myśleć o tekstach pokroju ''lepsze niż obie części Modern Warfare razem wzięte''. Ta gra ustanowiła poprzeczkę tak wysoko ze chyba żadna strzelanka jej nie przebije w najbliższym czasie , no chyba że będzie to Modern Warfare 3 :potter: MW1 i MW2 kupiłem w dniu premiery ale tym razem to zaczekam kilka dni i poczytam opinie na forum. Jestem ciekaw czy CoD:BO na starcie też będzie codziennie ściągał patche jak to miało miejsce w MW2 Mam nadzieje, że będzie lepiej dopracowany niż MW2 - pamiętacie sytuację z trofeami Ja do dzisiaj mam niewykorzystany w pudełku jakiś kod do "VIP zawartości" na stronie Activision ciągle było napisane SOON Edytowane 8 Września 2010 przez K_J Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Tworzenie klasy i kill streaków - http://www.youtube.com/watch?v=VGTap51FLI8&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 ciekawe co z tym split screenem w 31 sekundzie. Ja też zastawiam sieczy kupić w dniu premiery ale wtedy wersja na pc czy kupić później wersje na ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Nie bardzo wiem o co Ci chodzi, bo nic nie widzę w 31 s, ale ma być dzielony ekran dla 2 graczy, jeśli to masz na myśli. A dlaczego wersję na PS3 chcesz kupić później? Ja się jeszcze zastanawiam, ale chyba wezmę tego pre-ordera. Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 To nie wyczytałem, w jkaim trybie ma być splitcreen, napewno kupie jedną wersją (albo pc albo ps3)wersję ps3 później bo nie kupuje gier na ps3 w dniu premiery-200zł nie dziękuje poczekam kilka miesięcy. Lecz bede msuiał sie jeszcze przekonac do sterowania na padzie bo cały czas nie potrafię sie do niego przekonać, przynajmniej jesli chodzi o multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Powiem Ci, że ja gram w CoD: WaW na PS3 i z początku było to piekło z porównaniem do PC, ale teraz jestem już przyzwyczajony i jest ok, a nawet lepiej niż na kompie. To rozglądanie po mapie jest bardzo płynne, czułość przycisków też jest zaletą i przede wszystkim nie ma lagów i jakichkolwiek przycinek. Dodam, że miesiąc temu kupiłem swojego pierwszego FPS'a na PS3 i jest już elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 O zbalansowaniu rozgrywki: http://www.vg247.com/2010/09/08/treyarch-balancing-black-ops-was-a-challenge/ Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Podrzut broni nie będzie postępował w prostej linii i pociski nie będą leciały całkowicie prosto. Tego chyba nie było - http://www.gametrailers.com/video/wager-match-call-of/703938 Ale wkurzające trochę te komentarze "Bonus aquired" i tak samo "Humiliation", pewnie jest ich więcej jeszcze. Edytowane 8 Września 2010 przez R4VEN Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) Dobrze widziałem, ASOG (ACOG) do rewolweru ?? O żesz w morde jeża, coraz mniej lubię tą grę. Może podsumujmy: - sterowany samochodzik - sterowana rakieta (nikita czy cos w tym stylu) - strzelające noże (bo rzucanie za trudne) - rapid rpg (najgorsze co może być) - ASOG (ACOG) do pistoletów - kamera dla mega kamperów (sam gadżet ok ale będzie zle wykorzystywany) - kusza z ładunkiem wybuchowym - i wiele innych jeszcze nie odkrytych smaczków... No niestety szykuje sie jeszcze gorsza gra niz MW2 ale i tak kupie bo gameplay seria COD ma najlpeszy i trudno sie od niego oderwać. Edytowane 9 Września 2010 przez LiSoQuan Cytuj Odnośnik do komentarza
R4VEN 25 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) LiSoQuan, co do ACOG'a (nie ASOGA) w rewolwerze, to widziałem takie rozwiązania naprawdę, aczkolwiek w internecie. Osobiście strzelałem z krótkiej, która miała doczepiony kolimator i czasem to się sprawdza w różnych jednostkach. Jednak w rewolwerze jest naprawdę rzadko stosowany kolimator, a w szczególności ACOG, który ma powiększenie x4. Trochę przesadzili. Otwarty kolimator tak, ale nie zamknięty ACOG. Rewolwer z kolimatorem zamkniętym - http://www.gunblast.com/images/SHOT2006/Day2/DSC07764.jpg Edytowane 9 Września 2010 przez R4VEN Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Chciałem w dniu premiery,ale multi ma zadatki na kupowate jak w MW2,więc dla singla poczekam jak będzie w okolicach 120. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Duży support dla Cod'a po premierze: http://www.joystiq.com/2010/09/10/treyarch-combating-trade-ins-by-supporting-black-ops-multiplayer/ Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Nowe wieści W skrzynkach dostaniemy stacjonarna wyrzutnie rakiet przeciwlotniczej czyli nie będzie potrzeba latać z wyrzutnia za helikopterem bo przecież to takie trudne było i nooby nie dawały rade. Jasna cholera, oni tak upraszczają tą grę jakby MW2 była jedna najtrudniejszych fps online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ta gra nawet jeszcze nie wyszła, a już się dostatecznie pogrążyła. A ja myślałem, że nic bardziej noobskiego niż multi w MW2 nie da się zrobić. Cóż ludki z Treyach pokazali mi, że się myliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ayL_TNu1sLY&feature=player_embedded Super, że będzie split-screen Online, tylko szkoda że nie ma kampanii co-op. Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 genialnie, chyba jednak zamiast wersji pc kupuję wersję na ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Czyli DLC płatne w 2011 roku ;/ Ja chyba sobie odpuszczę, jeszcze tylko mnie ten split screen z zombie kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Czyli DLC płatne w 2011 roku ;/ Ja chyba sobie odpuszczę, jeszcze tylko mnie ten split screen z zombie kręci. chyba mapki sa ekskluzywne na X360 do 2012 roku o ile dobrze pamietam z konfy na E3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Nooby zagłosowały portfelami i jedynie jeszcze w miary skilowo fps to BC2 i MW1,nie jestem za udziwnianiem za wszelką cene,a to co sie dzieje z serią COD od MW2 to żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi