Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pro Evolution Soccer 2011

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 158,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ta gra wygląda, boshe!! Patrzta jaka rozpikselowana gra, już widzę, że ma ten sam silnik co zawsze Noga się tak samo układa jak w PES-ie 6, te same animacje.   Bardzo słabo to wygląda, widać,

• Zwykło troll i wpis na zaczepkę,nawet szkoda tracić czasu na odpowiadanie takiemu.

• Zazdroszczę Tobie, że byłeś takim wielkim fanem PES i patrzysz tylko na licencje. Gratuluje. Widzę również, że jesteś w temacie odnośnie silnika gry. Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam.

Opublikowano

Tak...Raul i Guti nadal w Realu itp. Ale jak się ściągnie ofa,albo samodzielnie przeprowadzi transfery to nie ma problemu :P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Raulos, jak mozesz to zrob zdjecie jakim ustawieniem grasz i wklej tutaj :) ja pozniej zrobie to samo

Opublikowano

No to ładnie. Jasne, że można sobie to zmienić, ale coś takiego w ogóle nie powinno mieć miejsca. Rozumiem jakieś słabe drużyny z nieaktualnymi składami, ale bez przesady.

Opublikowano

Ok, wrzuce wieczorkiem :) we wtorek jest update ze skladami, nie psioczyc :P

Opublikowano

Ja osobiście nie miałem problemu z kupnem Pes'a, w piątek była premiera, ja grę miałem już w czwartek. Oczywiście złożyłem preordera w sklepie PSX EXTREME i odebrałem ją osobiście dzień przed premierą:) 

Co do gry online, mam łącze 7mb i nie mam żadnych problemów. Wiadomo, niekiedy są lagi, ale to tylko "niekiedy" i raczej mało uciążliwe. 

Składy są w cholere nieaktualne, ale mam nadzieję, że dobrze to nadrobią patchem w następnym tygodniu. 

Panowie (i Panie) polecam wszystkim nowego Pesa!! Naprawdę warto!

Opublikowano

Ja osobiście nie miałem problemu z kupnem Pes'a, w piątek była premiera, ja grę miałem już w czwartek. Oczywiście złożyłem preordera w sklepie PSX EXTREME i odebrałem ją osobiście dzień przed premierą:) 

Co do gry online, mam łącze 7mb i nie mam żadnych problemów. Wiadomo, niekiedy są lagi, ale to tylko "niekiedy" i raczej mało uciążliwe. 

Składy są w cholere nieaktualne, ale mam nadzieję, że dobrze to nadrobią patchem w następnym tygodniu. 

Panowie (i Panie) polecam wszystkim nowego Pesa!! Naprawdę warto!

Patch jest we wtorek, moze ktos opisac dokladnie caly proces Competition od poczatku do konca ? Matinx :D ? jak jest napisana godz 21 30 np to kiedy trzeba zaczac duzo wczesniej ? jakto wyglada? jesli zacnziesz o 18 np to o 21 30 masz powiadomienie ze sie zaczyna czy jak ? pomozcie nigdy nie udalo mi sie nawet zaczac turnieju

Opublikowano

Komuś się nie spodobał nowy PES i chce odsprzedać? chętnie kupię.

Opublikowano

jak masz napisane, ze competition zaczyna się o 16;30, to musisz zaczac spamowac JOINa pare sekund przed wybiciem podanej godziny. Wszystkie sloty zajmowane sa w przeciagu kilku sekund, wiec jak o 16;31 bedziesz chcial dolaczyc, to mozesz zapomniec, ze CI sie uda ;) od 16;30 do 17;30/45 trwa runa eliminacyjna. Potem 16 najlepszych gra dalej a reszta odpada. Jeszcze mi sie nie udalo przejsc aliminacji, bo cos mi sie zdaje ze sporo osob oszukuje ;<

Edytowane przez Matinx

Opublikowano

a, to w pes 6 było cos takiego, super sprawa

Opublikowano
  • Autor

niezła dziura w środku pola :P ostatnio koleś grał tak Realem i pojechałem go 3:0, a mogło być z 7 :whistling: choć nie wykluczam, że ktoś lepszy może coś z tego ulepić...

Opublikowano

poki co takta się sprawdza ;) aczkolwiek z czasem mam zamiar na 4-3-3 sie przerzucic

Opublikowano

No to ładnie. Jasne, że można sobie to zmienić, ale coś takiego w ogóle nie powinno mieć miejsca. Rozumiem jakieś słabe drużyny z nieaktualnymi składami, ale bez przesady.

Premiery w Polsce jeszcze nie było oficjalnej,a generalnie DLC z aktualnymi składami wychodzi raptem 12 dni po premierze światowej,a 4 po UK,więc wydaje mi się,że to nie jest taki problem.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Jak tam jest napisane 17:30 to u nas godzina wczesniej tak ?

Opublikowano

U nas jest godzinę pózniej (teraz jest w MLO 19 a u nas 20) bo tam jest czas angielski

Opublikowano

Fuck z kim bym nie grał mam połaćzenie 1-kreske :( net 6mb 43 ping NEO.

Będzie może jakiś patch online?

Pozdro

Opublikowano

Net 65 Mb/s , ping 3ms, (pipi) 1 kreska. Tak strasznie laguje MLO ,ze nie da sie tego opisac.

Opublikowano

no i jak tu mozna sie połapac o co chodzi....jedni mówia, ze ok, drudzy (jak panowie wyzej), ze tragedia...

a wełna ma kozackie połączenie..chociaz wój z tym jesli mu losuje ludzi grajacych na radiówkach XD

Opublikowano

rozegralem z 40 meczy, 90% ludzxi to hiszpanie, turcy i wlosi (co ja (pipi) w jakims innym regionie jestem) padaka z nimi

Niemcy Uk polska Francja wypas

Opublikowano

Moje grajki

dsc01505g.jpg

Edytowane przez raulos

Opublikowano

Nie, po co się rozdrabniać.

Opublikowano

Pisze ze o 21:30 zaczyna sie competition. Patrze teraz jest juz niby zajete ? sprubuje za godz.

Opublikowano

Czy mnie oczy nie mylą?Nie widzę możliwości zagrania sparingu pomiędzy klubami z Europy a Ameryki Płd. nie licząc 3 dodatkowych(Boca,River,Internacional) :blink: