Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

Coś czuję, że właśnie Carol będzie się obwiniała, że mogła "to" zrobić i wtedy

nie doszłoby do tragedii z dziadkiem

A jak myślicie, po co ta babka tak walczyła o Ricka i jego grupę? Tak bardzo chciała osiedlić ich u siebie.

Pewnie mają problem z 'W'ilkołakami. A jak to jest w komiksie? Tylko dwóch ich jest i sieją taki zamęt i spustoszenie?

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 239,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

@grzybiarz. trudno powiedzieć. to albo jakiś dziwny miks kilku grup z komiksu, albo orginalny twór albo przystawka przed savioursami. czytałem wywiad jaki gale ann hurd dała dla deadline po finale i nie chciała wiele zdradzać, ale łatwo było wyczytać,że zombiaki z tirów napsują bohaterom krwi w pierwszej połowie 6 sezonu.

Opublikowano

czy w w komiksie też są ci wolfes? Jak to się ma do komiksu?

Edytowane przez gekon

Opublikowano

w ogóle jeden monolog przy ognisku i od razu ochrzczono ich wilkami...

Opublikowano

No nie tylko, przypatrz się co jest napisane na wraku samochodu w scence po napisach końcowych.

Opublikowano

Nawiązując do gangów, jeśli nie będzie tego pana w serialu to tragedia.

115_Negan_1.png

Edytowane przez Dr1zzt

Opublikowano

Tylko, że w wywiadach mówią o problemach z przedstawieniem jego osoby. Typowy świr z fuckami w każdym dymku i lipa by była, jakby mieli go drastycznie zmieniać w serialu, bo moim zdaniem, to jak na razie najlepszy antagonista. Z resztą gubernatora też pocenzurowali, a on przy Negan'ie to pikuś.

Opublikowano

Nie chcielibysmy przeciez zarazic amerykanskiej widowni c'nie :/

Czytalem o nim troche na wiki i bede mocno zawiedziony jak go nie ujrzymy w serialu.

Opublikowano

hehe na negana będą musieli się wykosztować w FCA, mam nadzieje, że założyli już jakiś fundusz specjalnie do tego przeznaczony. swego czasu za jedną "f-bombę" w "breaking bad" poszło chyba pół budżetu na sezon. szkoda żeby rzucał "motherdickami" i "son-of-a-bitchami" jak wykastrowany serialowy Abraham.

Opublikowano

W ogole serial ssie przy komiksie. Ja ogladam bo ogladam ale momentami tak wieje nuda ze tylko przewijanie ratuje sytuacje.

Opublikowano

Watpie ze wiele ominie jesli przewinie 10 minut ciszy i najazdow kamery na smutna i skonfliktowana mine jakiejs postaci, po 1 sekundzie juz wiadomo o co chodzi wiec po co marnowac czas. ;)

Serial wg mnie jest swietny ale ostatnio tempo odcinkow mocno sie pogorszylo, choc ostatni byl super.

Opublikowano

Ostatnim odcinkiem The Talking Dead który obejrzałem był finał sezonu 3 (już nawet nie pamiętam co tam było). Wracać czy nie wracać. Marnować na to życie czy nie marnować. Trochę mi wstyd za siebie że w ogóle myślę o powrocie do tak mainstreamowego programu, który ogląda trzech na dwóch gimbusów, ale... chyba odpalę dzisiaj czwarty sezon i może się wkręcę. 

EDIT - kuźwa, jeden zminusuje to zaraz banda leci za samcem alfa :obama:

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Nie warto.  

Lepiej poczytaj dzieci z bulerbyn 

Opublikowano

C0r śmiało atakuj. Mnie trzeci sezon również odrzucił i miałem dylemat czy oglądać dalej. Według mnie  serie 4 i 5 są wiele lepsze od 2 i 3.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ostatnim odcinkiem The Talking Dead który obejrzałem był finał sezonu 3 (już nawet nie pamiętam co tam było). Wracać czy nie wracać. Marnować na to życie czy nie marnować. Trochę mi wstyd za siebie że w ogóle myślę o powrocie do tak mainstreamowego programu, który ogląda trzech na dwóch gimbusów, ale... chyba odpalę dzisiaj czwarty sezon i może się wkręcę. 

EDIT - kuźwa, jeden zminusuje to zaraz banda leci za samcem alfa :obama:

Bo chcesz być alternatywnym hipsterem i nie oglądać.

Nie podążaj tą drogą.

Opublikowano

Poczytałbym komiks znowu bo skończyłem na Neganie (coś około setnego zeszytu chyba), ale jakoś nie czuję tego, żeby zaczynać od środka (czytałem to ze dwa lata temu), więc chyba zacznę od nowa.

Finał piątego sezonu bardzo, bardzo dobry. Szczególnie podobało mi się to, że

Morgan przemierzał prawdopodobnie pół stanów żeby spotkać Ricka,

pokazał dziesiątkom ludzi mapę z widocznym jak sku.rwysyn imieniem i nazwiskiem Ricka (mimo że oczywiście nie potrzebował się pytać o miejsce na mapie) , starał się na ile to możliwe nikogo nie zamordować i teraz, jak w końcu Ricka znalazł to zobaczył go w momencie jak bez litości zabija człowieka.

No, dla tych co nie czytali komiksu - dopiero teraz zaczął się ten serial, dotychczasowe było prologiem.

Opublikowano

Mi się finał nawet podobał tylko rozśmieszyło mnie postępowanie Glena - chciał wcześniej zayebać tamtego typka ale w końcu się ulitował. Widać już jaki będzie 6. sezon.

Opublikowano

Mi się finał nawet podobał tylko rozśmieszyło mnie postępowanie Glena - chciał wcześniej zayebać tamtego typka ale w końcu się ulitował. Widać już jaki będzie 6. sezon.

Eh, jeśli cokolwiek widać na temat 6 sezonu, to to, że w finale piątego powiększyli zakres "my" w konfrontacji "my - oni". Dalej będzie tak samo, tylko teraz kolesie z W na czołach będą "oni", a wszyscy (a przynajmniej większość) w Alexandrii będą "my".

Opublikowano

Tak jak piszesz mejt a co do komiksu to sobie odśwież najdalej od numeru 90, wszystko do Ciebie wróci.

Cały wątek z Neganem i saviorsami to jedno wielkie :obama:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak dla mnie to delikatnym magnesem jest przedstawienie wydarzeń z czasu rozpoczęcia epidemii.

Potem niby mają szybko

nadgonić timeline z obecnych sezonów i nie wiem, czy dalej będzie to ekscytujące.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mimo wszystko dobrze jest zobaczyć, jak sie to wszystko rozpoczęło. W sumie to tylko kilkanaście odc. Nowa obsada na plus.