Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

Po 2 sezonach przerwy wróciłem do serialu z 7 sezonem. Po 2 epach jest OK. Może nawet skończę sezon. 

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 239,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobrze się zapowiada, choć poza śmiercią głównych bohaterów nie działo się nic konkretniejszego w 2-óch odcinkach. Muszę oswoić widzów z nowymi bohaterami i miejscami, jak dla mnie. 

Opublikowano

Ktoś jeszcze dostrzegł smarka u Ricka? Przywiązanie do detali lepsze niż w Wiedźminie

Opublikowano

Widać, że Lincoln daje z siebie wszystko.

A ja nadrobiłem komiks, zeszyty 159 i 160 i jest całkiem nieźle :lapka:

Jezus [*]

Opublikowano

bardzo w  porządku odcinek, na razie najlepszy sezon

Opublikowano

Czy Negan jak chodzi robić kupę, to też zabiera ten swój kijek? Trochę komicznie to wygląda, że w każdej scenie nosi go przy sobie.

Opublikowano

zawsze moze zdarzyc sie okazja przypier,dolic komus, a moze, nie wiem bo nie czytalem komiksów, to sie wiaze z tym ze kijek ma na imie jak jego zona

Opublikowano

Z Lucille faktycznie trochę przesadzają, w komiksach jej nie nosi tyle a w ostatnim numerze

roz(pipi)ał ją o plecy Whisperera

:pawel:

A wiecie kim był Negan przed zombie apokalipsą?

Spoilerek z komiksu

Nauczycielem wuefu

ImagePlusNegan.jpg

:rotfl:

Opublikowano

fajny odcinek, te tortury psychiczne już pod koniec robiły się mączące, co w sumie jest fajne i  dodaje IMMERSJI.

Negan to nie tylko najlepsze co sie zdarzylo serialowi, ale jest na tyle popier,dolony że może wskoczyć wysoko  w rankingach psycholi kinematografii.

Opublikowano

OBEJRZE JAK NORMALNY CZŁOWIEK WIECZOREM TO SIE WYPOWIEM A NIE Z SAMEGO RANA DENERWUJESZ LUDZI

MEDIOLAN

Opublikowano

szef mi pozwolił to sobie obejrzałem

Opublikowano

Chcialem podac, ale przypomnialem sobie, ze to przecież milana numer.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

no obejrzałem

RICK TO CIOOOOOTA

poza tym będę zaskoczony jak akcja potoczy się inaczej niż ekipa ricka + wzgórze + king nie rozpie,rdola negana, na prawde chce zobaczyc inny scenariusz

Opublikowano

Jeszcze 2 wizyty z oprowadzeniem i rick zacznie slyszec bzyczenia i zwariuje :pawel:

Opublikowano

jakies to dziwne

z tym zabieraniem całej broni. przecież ekipa ricka skuteczniej by zdobywała zasoby gdyby miała broń, sam negan powiedział "zostawie wam jedzenie bo jak zdechniecie z głodu to nie bedziecie dla mnie charować" a zaraz potem "zabieram broń, pewnie zdechniecie od ząbiaków ale (pipi)"

Opublikowano

Jak zawsze nic nie rozumiesz i szukasz dziur tam gdzie ich nie ma.

Bron biala im zoztawili. A przed innymi ludzmi oni ich chronia.

Opublikowano

o tak bo noże są tak samo skuteczne jak karabiny

jak mają robić wypady i "zarabiać na siebie" to z nożami napewno bedą mniej skuteczni i bedzie większe ryzyko że poumierają - oczywiście pewnie scenariusz zakłada coś innego ale logika już nie (równie dobrze mógł zabrac żarcie "nazbieracie sobie nowego")

Opublikowano

Szkoda strzepic ryja. Przeciez negan sam wyjasnil dlaczego im bierze

Opublikowano

Na zombiaki noże starcza, a karabiny już szybciej na ludzi.

Opublikowano

Negan na pewno sie przejmuje jak mu znajda goodies