Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

Te strzelaniny xD jeszcze nigdy żaden film nie był tak bardzo grą

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 239,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Idiotycznie zrealizowana strzelanina, cgi tygrys, który dzięki jakiemuś wewnętrznemu kompasowi moralnemu wie, którzy to ci źli, postać króla Ezekiela, żenujące dialogi i 47 powtórzenie schematu "nie chciałem zabijać, ale po traumatycznych przeżyciach zamieniam się w terminatora".

Gdyby 6 lat temu AMC nie wyr.uchało Darabonta i nie zatrudniło scenarzystów z łapanki, The Walking Dead mogłoby być dzisiaj w czołówce najlepszych amerykańskich seriali.

Edytowane przez Pix

Opublikowano

no nie wiem czy był chu/jowszy odcinek niż ten

żenujące strzelaniny

żenujące aktorstwo

żenujące dialogi

żenujące 'twisty'

żenująca realizacja

poziom pamiętników z wakacji ;/

Opublikowano

Dzisiejszy odcinek na pewno lepszy od drugiego(oczywiście jak na standardy TWD).

Team-up Ricka z Daryllem i zabijający Daryll bez skrupułów mocno na propsie :obama:

Za to walka Jesusa z Morganem...WTF :yao:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Razem z żoną chcemy zacząć swoją przygodę z TWD jednak pojawił się pewien problem. Subskrybujemy Netflix'a i Showmax'a jednak na żadnym z tych serwisów nie ma tego serialu. I tutaj pojawia się moje pytanie. Na jakiej platformie można wygodnie, legalnie i w wysokiej jakości obejrzeć serial?

Opublikowano

Prawa do serialu na cały świat ma Fox International Channel, więc w polsce legalnie serial można oglądać na kanale Fox HD , zaś bodajże w Toya i UPC jest dostępna aplikacja Fox Play, gdzie dostępne są wszystkie sezony serialu. Kanał dostępny w Cyfrowym Polsacie, nc+ i w kablówkach. Wszystkie odcinki są również dostępne w aplikacji Cyfrowy Polsat GO.

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

jeszcze gorzej niz poprzednio, chyba ze ktos lubi homosiów i długie pocalunki na dowidzenia.

Nastepny odcinek zapowiada sie za to... jeszcze gorzej, subboss CKM, materiał na 50 minut.

Opublikowano

Smutny odcinek. W grupie Ricka

poległo wielu statystów. A, no i gej Eric, do którego wszyscy widzowie byli bardzo przywiązani.

Niesamowicie ważna rola trzecioplanowa.

Opublikowano

Jak na razie najsłabszy odcinek, ciekawe czy będzie jeszcze słabszy. 

Opublikowano

Nie wiem czy w historii kinematografii aktor bardziej nie potrafil ukryć zohydzenia do partnera z planu, jak całował Eryka Pięknego to prawie się zrzygał. Nawet

po jego smierci zamiast płakać to się śmial.

Na koniec akcja z dzieckiem, nie wiem (pipi)  Maggie obchodzi ze miał przyjsc z Erykiem na kolacje xD

btw: Maggie chyba powinna się martwić, w  serialu chyba juz 3 lata jest  w ciąży a nadal nie ma brzucha.

Opublikowano

Już sobie wyobrażam tych zbulwersowanych użytkowników forumka, którzy przez przypadek dowiedzeli się, że w wybitnym serialu zwanym The Walking Dead zginęła arcyważna postać trzecioplanowa znana jako

PEDAŁ ERIC

Opublikowano

Jeszcze chyba zaden sezon serialu nie zacza sie tak slabo jak ten. Bylem troche nahajpowany tym calym all out war ale wyszla kupa.

Opublikowano

Cała ta relacja Gubernatora z Maggie, kto to napisał.

Oglądając ten sezon  czuje się bardzo źle ze straconym czasem,  czy tak sie czuje na codzien widz arrowa/flasha/supergirl/.../...?

Opublikowano

Z trudem nadgoniłem dwa pierwsze odcinki tego sezonu i naprawdę nie wiem, czy chcę kontynuować, bo zaczyna mieć to znamiona masochizmu. Absurd goni absurd, a wszystko to w ciągłym akompaniamencie strzelania wagonami kapiszonów i chowania się jak w Nagiej Broni za najwyraźniej pancernymi osłonami z przerdzewiałej blachy falistej... Idę chyba lepiej nadrabiać Z Nation. :/

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Straszne gunwo te trzy odcinki.

Opublikowano

Cała ta relacja Gubernatora z Maggie, kto to napisał.

Oglądając ten sezon czuje się bardzo źle ze straconym czasem, czy tak sie czuje na codzien widz arrowa/flasha/supergirl/.../...?

No zdecydowanie Supergirl przoduje w byciu guwnem.

A spoiler to spoiler, nie ma co się przegadywać i stosować sarkazmu tylko od razu chować takie rzeczy.

Opublikowano

Spojrzałem do tematu, ty, farmer i  chyba masorz.

Opublikowano

Ale ty głupi jesteś omg. Myślałem, że czytać umiesz ale i to cie przerasta xDD

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Możesz sobie obrażać, ale to ty zachwycasz się strzelaninką zza drzwi Ricka i Darylla w tym beznadziejnym 3 odcinku, podczas gdy reszta ma moralniaka po ogladąniu;]

Nie wiem po co offtopujesz.

Opublikowano

japierdl myśalłem że nie może być gorszego odcinka od poprzedniego ... A JEDNAK XD

też macie taki feeling jakbyście oglądali jakiś trzecioligowy serial z lat '90?

ktoś może porównać czy w komiksowym all out war też było tyle debilizmów? Masorz?

TE DIALOGI, TE EMOCJE

KUR/WA

XD

Opublikowano

No trochę jakbym oglądał jakąś Xenę czy Herkulesa.

Opublikowano

japierdl myśalłem że nie może być gorszego odcinka od poprzedniego ... A JEDNAK XD

też macie taki feeling jakbyście oglądali jakiś trzecioligowy serial z lat '90?

ktoś może porównać czy w komiksowym all out war też było tyle debilizmów? Masorz?

TE DIALOGI, TE EMOCJE

KUR/WA

XD

Jakieś debilizmy pewnie się znalazły, ale już tak szczegółowo nie pamiętam, bo czytałem to 2,5 roku temu.

A co do serialu to powiem Ci wieczorem, bo tych dwóch ostatnich odcinków jeszcze nie oglądałem.

'All out war' było chyba najlepszym komiksowym 'arc'iem' i jak go spierdolą to będę mocno zły.

Opublikowano

Dla mnie lepsza była komiksowa walka o więzienie. Więcej ofiar, była większa dramaturgia, a podczas wojny z Neganem

Zginęły głównie same randomy i tygrys

Ósmego sezonu nie oglądałem jeszcze, lecz po przeczytaniu opinii w internecie, też chyba sobie odpuszczę dalsze oglądanie.