Opublikowano 26 lutego 20241 r Autor 15 minut temu, Dahaka napisał: To olewam, obejrzałbym dobre TWD, ale nie chce mi się przedzierać przez 4 sezony średniactwa Dead City jest spoko, jedyne co musisz wiedziec, to kogo Negan zabił kijem
Opublikowano 3 marca 20241 r Autor Nie pierdolą się w tańcu, najpierw myślałem, że Spoiler murzyn będzie na dłużej, a wyleciał w powietrze pod koniec pierwszego odcinka, teraz wybili wszystkich cyganów, myślałem, że chociaz karzeł przezyje Dobrze sie oglada, najlepszy spin off.
Opublikowano 25 marca 20241 r Autor Chyba już tylko ja oglądam, ale ta formuła spinoff po 6 odcinków świetnie się sprawdza. W weekend final, ale boje sie, ze dojebia cliffhanger.
Opublikowano 25 marca 20241 r Ja właśnie po piątym odcinku Poprzedni czwarty był mistrzowski, ale ten dzisiejszy też okej.
Opublikowano 31 marca 20241 r Autor W dniu 25.03.2024 o 17:59, Shen napisał: W weekend final, ale boje sie, ze dojebia cliffhanger. Zakończenie eleganckie, Spoiler CRM rozjebane, trupy max za kilkanaście lat sam się rozłożą, podobnie jak w komiksach i mozna odbudowywac cywilizacje. Na tym można skonczyc w sumie wątek Ricka. O ile Dead City i Daryla można olać, to ten spin off moim zdaniem fajnie zamyka historie głównego serialu.
Opublikowano 22 czerwca 20241 r Swoją przygodę z uniwersum TWD skończyłem na głównym serialu, zaliczona całość. Chciałem kontynuować oglądając FtWD, ale wtedy nie miałem gdzie odpuściłem i wypadłem z obiegu, tylko od czasu do czasu trafiałem na informacje o kolejnych premierach i planach. Widzę też że nie wszystko jest u nas dostępne, poradźcie co, w jakiej kolejności i gdzie można oglądać? No i czy warto męczyć wszystkie 8 sezonów FtWD?
Opublikowano 22 czerwca 20241 r Autor 20 minut temu, Artur_K napisał(a): gdzie można oglądać? na prime masz fear i world beyond, czy warto to kwestia gustu.
Opublikowano 22 czerwca 20241 r 23 minuty temu, Artur_K napisał(a): Swoją przygodę z uniwersum TWD skończyłem na głównym serialu, zaliczona całość. Chciałem kontynuować oglądając FtWD, ale wtedy nie miałem gdzie odpuściłem i wypadłem z obiegu, tylko od czasu do czasu trafiałem na informacje o kolejnych premierach i planach. Widzę też że nie wszystko jest u nas dostępne, poradźcie co, w jakiej kolejności i gdzie można oglądać? No i czy warto męczyć wszystkie 8 sezonów FtWD? Sezony 1-4 jak najbardziej. Piąty zjazd formy, szósty znowu poprawa i warto zaliczyć. Siódmy sezon to taka chujnia, że wytrzymałem ze 6 odcinków i odpadłem. Jak jest dalej to nie wiem, ale patrząc po ocenach z IMDB, to niezbyt dobrze
Opublikowano 23 czerwca 20241 r 21 godzin temu, Masorz napisał(a): Siódmy sezon to taka chujnia, że wytrzymałem ze 6 odcinków i odpadłem. Ja widziałem 7 odcinków z siódmego sezonu i nie wróciłem. Widzę, że S8 jest na Prime to może skończę. World Beyond widziałem tylko S1, a główne TWD chyba zakończyłem na S10. Ten sezon co na końcu Spoiler poszli na spotkanie z tą laską od radia i wyskoczyła ta armia.
Opublikowano 23 czerwca 20241 r Autor World beyond zdecydowanie najsłabsze z uniwersum, jest tam pare smaczków, ale gdybym nie oglądał w pracy jednym okiem na drugim monitorze, to załowałbym zmarnowanego czasu.
Opublikowano 23 czerwca 20241 r World Beyond obejrzałem tylko pilota (słaby) i podwójny finał serialu, który już był sporo lepszy i daje lepszy kontekst do serialu z Rickiem i Michonne. Chodzi o postać Jadis i tą organizację CRM.
Opublikowano 23 czerwca 20241 r Autor 2 minuty temu, Masorz napisał(a): World Beyond obejrzałem tylko pilota (słaby) i podwójny finał serialu, który już był sporo lepszy i daje lepszy kontekst do serialu z Rickiem i Michonne. Chodzi o postać Jadis i tą organizację CRM. Ostatnia scena też troche wprowadza w serial Dixona.
Opublikowano 25 października 20241 r Obejrzałem to Dead City w 2 wieczory i było nawet git. Gdyby nie furtka, to upchaliby to w jednym dłuższym filmie na luzie. Oczywiście trochę głupot tam było. Od jutra się chyba za Ricka wezmę.
Opublikowano 20 listopada 20241 r Obejrzalem wlasnie drugi sezon Daryl Dixon. Pierwszy byl troche nudnawy. Ten klimat Francji nie do konca mi pasowal. Drugi sezon jest o wiele lepszy. Cos sie dzieje, jest wiecej klasycznej akcji i wiecej ciekawych scen z umarlakami. Naprawde polecam jesli komus brakuje The Walking Dead. Edytowane 20 listopada 20241 r przez Lukas_AT
Opublikowano 20 listopada 20241 r Jezusmaryja, to ile tego było. TWD skończyłem oglądać na jakiejś jaskini/kopalni, z której był problem się wydostać, bo przyszła horda. Potem obejrzałem World Beyond, po drodze było jeszcze Fear The Walking Dead. A tu widzę, że gdybym chciał nadrobić to mam jeszcze z 10 innych produkcji? Wow.
Opublikowano 21 listopada 20241 r Nie 10, tylko 4 inne są: Tales Of The Walking Dead The Walking Dead: Dead City The Walking Dead: Daryl Dixon The Walking Dead: The Ones Who Live
Opublikowano 29 czerwca29 cze Przypomniałem sobie o Dead City, bo 2 sezon już w całości jest i póki co 3 odcinki obejrzałem. Za dużo gadek, ale ile można tłuc te zombiaki. Zapowiada się nieźle.
Opublikowano 29 czerwca29 cze Autor Trzeba ściągnąć, legalnie chyba nie ma nigdzie w Polsce. Jeszcze Daryl Dixon startuje jakoś teraz.
Opublikowano 29 czerwca29 cze 2 sezon DC chyba na jakimś kanale leci, bo jest z lektorem dostępny na stronkach.
Opublikowano 2 lipca2 lip Ja pitole jaki ten drugi sezon Dead City to sraka. Jak zwykle jak coś ma się zdarzyć to nie, bo bohaterowie to ameby i trzeba przedłużać gadki o niczym, żeby było coś na kolejny sezon.
Opublikowano 26 września26 wrz Autor Ja jebie jakie gówno ten drugi sezon Dead City. Gdyby nie to, że leci w pracy na drugim monitorze, to bym to rzucił w pizdu po pierwszym albo drugim epie. Jestem na 5 odcinku i żenada wyjebała ponad skale.