Opublikowano poniedziałek o 19:074 dni Rzuciło mi się w oczy na YT kilka dokumentów. Jeden już wrzucałem, ale miesiąc temu uploadowali dwa inne.
Opublikowano wtorek o 16:433 dni Na pewno nie jest to najlepszy w ogóle film z Świata Star Treka, ale Star Trek IV: Powrót na Ziemię (jako ten czwarty w kolejności chronologicznej, jeśli chodzi o daty powstawania produkcji tytuł) ma w sobie specyficzną niszowość i guilty pleasure na dodatek. Mimo iż, jak piszę, czwarta część z tej Sagi filmów ma swoje plusy i minusy, to generalnie oceniam ,,IV" na: 7/10. A dlaczego? To obraz z Versum ,,Treka", który udowadnia, że Star Trek na małym i dużym ekranie potrafi być zarówno typowum ,,Trekiem" właśnie (ze swoją estetyką Sci-Fi Space Opera, jak i bardzo przyziemnym dziełem, które nie boi się innych gatunków i luźniejszego tonu narracji. A Kirk?! Ależ świetna rola.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Kurcze, taki fajny serial, a nikt nie chce oglądać. To pewnie przez tych nikczemnych youtuberów :(
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mnie to się nawet pirackiego pilota nie chciało ściągać Czyżby pierwszy raz od 60 lat Star Trek został anulowany po pierwszym sezonie?