Jump to content

SSX

Shago

Recommended Posts

Na oficjalnym twitterze Craiga Sullivana, dyrektora kreatywnego w firmie Criterion Games pojawiło się kilka wskazówek, które mają doprowadzić graczy do informacji nad jakim tytułem pracuje obecnie firma.

Na profilu można zobaczyć dwa proste komunikaty ?Elise na Snowdream" i "MONSTER TRICK?. Oznacza to, że na 99 procent Criterion Games zajmuje się tworzeniem nowej gry z serii SSX. Na oficjalną zapowiedź pewnie przyjdzie nam poczekać do E3, ale to dobrze, że nowa część tego snowboardu powstaje na konsole obecnej generacji.

Criterion Games, the developer of the Burnout series, have hinted they are working on SSX 4.

On Craig Sullivan?s Twitter account, the creative driector at Criterion games, hinted at a Criterion developed SSX sequel.

To quote:

?MONSTER TRICK.?

?Elise on SnowDream.?

Then again the other day, the official Criterion Twitter account mentioned an E3 announcement that we?ll have to wait for until Electronic Arts? E3 Keynote on June 14 or 15, 2010.

.

Prosze, niech to bedzie prawda !. Dla mnie zapowiedz tej gry przebije wszystko na E3, nawet zapowiedz Polskiego Live'a. SSX3 to byla chyba najlepsza gra na PS2. Sam mam oryginal w domu, chociaz PS2 nigdy nie mialem :)

Criterion robi SSX ? o tak !

na to czekałem. niech się każdy pomodli do swojego boga, by to była prawda.

nie można sobie wymarzyć lepszego developera do tej gry.

zgadzam się w pełni z przedmówcą... jeśli zostanie to oficjalnie ogłoszone na E3, to dla mnie ten nius przyćmi wszystko, co tam się będzie działo : D

jeszcze dodam, że jeśli to prawda, to Criterion zaczyna się bawić we wskrzeszanie niegdyś tłustych serii. najpierw plan reperacji marki NFS, teraz SSX w HD.

mogliby się zabrać za remake North & South, wierzę że zrobiony na ich modłę byłby wyjątkowo wybuchowy : ]

Edited by zimzvm
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...

+ 1

Tematyka jest idealna, ale smutno mi się robi na widok tych wszystkich gwiazdek, światełek i dziwacznych wygibasów (bo trickami tego nazwać nie można). Ja wiem, że "SSX od zawsze tak ma", niemniej prywatnie jestem na nie dla dziwadeł, którymi upchana jest ta gra. Kwstia podejścia i oczekiwań, wiadomo :)

niby fajnie, ładnie ale bez tego czegoś, to nawet nie jest w 1/2 tym czym było odpalenie SSX3 kilka lat temu, wtedy gra kosiła wszystkim. Teraz to wygląda jak troszkę ładniejszy SSX3 z poprzedniej generacji :huh: z doczytywaniem obiektów, udziwnionym systemem tricków przypominającym skate'a, gorszym ale i tak niezłym soundtrackiem. Może takie chłodne pierwsze wrażenie na szybko mam, muszę jeszcze sprawdzić demo ma dłużej.

Decha na śniegu nie ma konkurencji więc i tak nowy SSX zostaje z miejsca najlepszym snowboardem na x360/ps3.