Opublikowano 20 grudnia 201014 l Zawsze mozna sie dogadywac na xbox360achievements, tam zawsze sa chetni do kazdej gry
Opublikowano 20 grudnia 201014 l dodajcie i mnie na burzenie potrzebuje 17,przy okazji ktos chetny na ten coop na hardcore bo nikogo niema Edytowane 20 grudnia 201014 l przez zaq123456
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Chętnie pogram, więc dodawać mnie jak coś (podstawka narazie tylko i wyłącznie). Edytowane 22 grudnia 201014 l przez Stinkmeaner
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Autor Ktos chetny na dzisiaj ? Zburzenie i w rzezni by sie przydala zgrana ekipa - jeden kasuje czolgiem , a drugi z tylu naprawia A teraz jak gram z jakimis z przypadku to na darmo pochowani w krzakach ze snajperka...... tak to acziwy nie wpadna .......
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Byłby ktoś chętny na zrobienie wszystkich achievementów w Rzeźni? Mogę pomóc z destruction 2.0
Opublikowano 8 stycznia 201114 l Chętnie, całe popołudnie mam wolne, więc ustal konkretną godzinę. Jeszcze kilka osób zgłosiło się na innym forum, więc raczej nie powinno być problemu z uzbieraniem czterech graczy. Edytowane 8 stycznia 201114 l przez jarken
Opublikowano 5 lutego 201114 l Poprzednia ustawka nie wypaliła, więc nadal jestem chętny (ale raczej dopiero w przyszyły weekend, po sesji).
Opublikowano 1 marca 201114 l Mi brakuje Demolition Mana, Et tu, Brute? i Atacamy+Innocentes w Rzeźni. GT: andswat Dodajcie mnie i napiszcie, że na ustaweczkę. A to, na kiedy się umawiamy… to się umowimy!
Opublikowano 12 kwietnia 201114 l A ja mam małe pytanko. Chciałoby się komuś pomóc potrzebującemu ze zrobieniem achievementa Demoliton Man (ten z zabiciem 20 gości walącym się budynkiem)? xD Bo cholernie nie chce mi się tego robić - z przypadkowymi graczami to idzie zbyt wolno. A podczas ustawki powinno wejść raz dwa. Ktoś chętny? Edytowane 12 kwietnia 201114 l przez Szajba
Opublikowano 13 kwietnia 201114 l Można iść np. na DM drużynowy, być w różnych drużynach i na przemian zaminowywać C4 małe domki, wysadzać je (z drugą osobą czekającą w środku, z dala od miejsca wybuchu, albo też wbiegającą szybko do walącego się domku) i liczyć na to, że gra zaliczy zabicie destrukcją 2.0, a nie samobójstwo. Na "legalu" można próbować wysadzać wieżyczki ze snajperami, albo ostrzeliwać małe budynki z działka helikoptera.
Opublikowano 14 maja 201113 l Ktoś chętny na ustawkę do achivementów typu demokille, noż itp. ? Dajcie znać na GG 1315951 może uda się na niedziele zebrać ekipę, potrzeba 6 osób.
Opublikowano 4 lipca 201113 l kto chce umówić się na prywatny mecz aby zdobyć te 2 osiągnięcia ?? Demolition Man Online: get 20 demolish kills Et Tu, Brute? Online: knife 5 friends
Opublikowano 4 lipca 201113 l Są, ale wtedy osiągnięcia, odznaki i punkty nie wpadają. Umówcie się na Team Deathmatch.
Opublikowano 4 lipca 201113 l No to może ja :Xrock Thx 1138 kit że gram na koncie brata przynajmniej podreperuję mu gamerscore'a .