Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowości serialowe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 148,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mocno polecam "sleepy hollow", z nowych propozycji wielkiej trójki to chyba najciekawsza pozycja bo "hostages" i "blacklist" nie porywają jak do tej pory. niezły gotycki klimacik, fajna czekoladka w r

• Pierwszy zwiastun Gotham.   https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

Opublikowano

Pod koniec tego roku działalność rozpocznie El Rey Network - stacja kablowa, której założycielem jest Robert Rodriguez. Twórca "Maczety" ogłosił, że jednym z pierwszych projektów kanału będzie serialowa wersja "Od zmierzchu do świtu

:)

Edytowane przez gryzłam sie w keks

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

under the dome - pierwszy odcinek nie powala, ale jako, żę to mini-seria to chyba wsiąknę całość.

Opublikowano

"Under The Dome" - wprowadzenie całkiem niezłe, dużo zmian w stosunku do książki, mam nadzieję, że z czasem wprowadzą większą ilość bohaterów Kinga.

Opublikowano

under the dome - pierwszy odcinek nie powala, ale jako, żę to mini-seria to chyba wsiąknę całość.

To nie jest mini-seria, ale bardziej luźno powiązany z książką normalny serial. Na dodatek pierwszy odcinek zanotował świetną oglądalność.

Edytowane przez Kymel

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oglądał już ktoś Ray Donovan? Dopiero wystartował, warto się wkręcić? Słyszałem pozytywne opinie.

Opublikowano

Ja wrecz odwrotnie, slyszalem od kumpla ze straszna bieda, a mamy dosc podobne gusta jesli chodzi o seriale, nawet sie nie zabieram.

Opublikowano

Po 5 odcinkach zdecydowanie mi się podoba, polecam.

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Ray Donovan bardzo klimatyczna produkcja, gra aktorska głównego bohatera mnie bardzo zaskoczyła, ogólnie zapowiada się mocna produkcja i gwarantowany 2 sezon.

A Under the Dome już dostał drugi sezon. Takiej podjary jak na wieść o kontynuacji 24 (!!!!!!!!) czy Hanniballa (!!!!!!!!!!111111111111111) nie było, ale fajnie się to ogląda (scenariusz do pilota  drugiego sezonu ma napisać sam King!).

Bridge - mam mieszane uczucia co do tego serialu. Fajna fabuła, meksykański detektyw jest bardzo fajny ale ta amerykańska dupa Sonja jest tak masakrycznie wku.rwiająca, że dupa boli. Żona Hanka 2.0

Z tych nowych seriali to mnie jedynie Blacklist interesuje, no i może ten o tych androidach, bo ten murzyn mi się podobał w Common Law czy jak ta action-comedy się nazywało. Sleepy Hollow to kupsko się zapowiada.

Opublikowano

Under the Dome - wciaga, czekam co tydzien prawie jak na Hit the Floor.

Opublikowano

I lol'd i niby to ze od tworcy serialu TWD to ma byc dobra rekomendacja? Przeciez w porownaniu z materialem zrodlowym, to ten serial skopali.

Jest ok, mozna obejrzec, ale bez szalu. lolz

Te Mob City pewnie obadam, ale obawiam sie ze tez szalu nie zrobi - pierwsze skojarzenie po obejrzeniu trailera, to Prison Break [typowy, glupi, napakowany bajerami serial pod publiczke - mam nadzieje ze sie myle].

Edytowane przez Yabollek007

Opublikowano
  • Autor

na pewno z prison brejkiem mało będzie miał wspólnego bo to zamknięta mini-seria a nie tasiemiec. poza tym to nie dużo mówiący teaser więc trudno na razie oceniać.

Opublikowano

Niby nie mowiacy duzo, ale mowiacy jedynie o rozpierd.olu. Jesli w trailerze jedyne co widac to strzelanie do siebie nawzajem, zabijanie, chaos i akcje, no to nie nastawia mnie to raczej na cos ambitniejszego, a jedynie serialik / filmik ktory mozna ewentualnie sobie obejrzec.

Pokazuje to na co jest kladzony nacisk.

No ale zobaczymy.

Opublikowano

The White Queen. Anglia 1464. Walka o tron.

W stylu got, spartacusa, vikingow, etc, ale baby graja pierwsze skrzypce i to do nich glownie adresowany jest serial (na podstawie ksiazki swoja droga), ale facet tez bedzie sie niezle bawil. Na uwage zasluguje niezla gra aktorska i swietne ujecia. Na minus (dla niektorych bedzie to pewnie zaleta) zbyt czeste zwroty akcji. Pewnie dlatego, ze serial zostal zaplanowany jako miniseria i miniseria pozostanie.

Lyknalem 6 epow w jedna noc.

8+/10.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Jesli ktos lubi duzo absurdu, to polecam Axe Cop. 

Opublikowano

Under the Dome - wciaga, czekam co tydzien prawie jak na Hit the Floor.

Podbijam, zaliczyłem aktualnie dostępne 9 epów i narazie daję 7+/10.

Głupot i nielogiczności w sumie fura, ale najważniejsze, że dobrze się ogląda i człowiek czeka co dalej będzie.

Z aktorów Dean Norris oczywiście najlepszy  :sorcerer: \

under_the_dome_13704714826682.jpg

Opublikowano

Oglądał już ktoś Ray Donovan? Dopiero wystartował, warto się wkręcić? Słyszałem pozytywne opinie.

Ja wrecz odwrotnie, slyszalem od kumpla ze straszna bieda, a mamy dosc podobne gusta jesli chodzi o seriale, nawet sie nie zabieram.

Po 5 odcinkach zdecydowanie mi się podoba, polecam.

Ray Donovan bardzo klimatyczna produkcja, gra aktorska głównego bohatera mnie bardzo zaskoczyła, ogólnie zapowiada się mocna produkcja i gwarantowany 2 sezon.

Ja oglądam i jestem zachwycony. Może dlatego, że lubię Liev'a. Niemniej jednak bardzo solidna produkcja, scenariusz trzyma się kupy i praktycznie każda postać wnosi coś do serialu. Voight gra oskarowo (chciałbym mieć takiego dziadka ;) ), bohater grany przez Schrieber'a ma charakter, nawet zazwyczaj irytujące dzieci mają tutaj swoje miejsce. A Avi (w tej roli Steven Bauer) to najlepiej napisana postać drugoplanowa ostatnich lat.

Edytowane przez Shankor

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

"true detective" z harrelsonem i mcconaugheyem wystartuje w styczniu. pierwszy trailer przed niedzielną premierą "boardwalk empire".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Finał Under The Dome taki se.

Pierwszy sezon jako całość oceniam na 6+/10.