Opublikowano 30 grudnia 201014 l Sam wciaz narzekam na walke - są nowe ciosy, jest fajny system, ale ciosom nadal brakuje powera. Co? Ja z kolei uważam, że ciosy są bardzo dobrze wykonane. Mamy dynamiczną kamerę, która pokazuje akcję z najlepszego ujęcia. Bardzo dużo świetnie wykonanych realistycznych animacji. Widać, że Drake wkłada siłę w każdy cios. Można się czepiać, bo to teraz modne i każdy ma do tego prawo, ale po co? Owszem, system walki jest gites i nie czepiam sie go ani troche. Pamietasz jednak ten trailer? - zobacz sobie jakie mięsiste ciosy zadawal tutaj Drake. Wiem, ze byl to po prostu zmontowany render(chyba?), ale cos takiego w kwestii walki chcialbym zobaczyc - jesli niew Uncharted 3, to w "czworce" na pewno. Pozdro Edytowane 30 grudnia 201014 l przez Don_Pedro
Opublikowano 31 grudnia 201014 l W Ultimie pojawił się pre order na U3 heh. Edytowane 31 grudnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 3 stycznia 201114 l Ja tam czekam na jakąś kolekcjonerkę. Zwykłej nie ma co zamawiać Najwyzej zmienisz zamowienie. Bedziesz jednak na samym poczatku, wsrod tych co zamowili i nie masz sie co martwic, ze w premiere nie dostaniesz
Opublikowano 3 stycznia 201114 l Ja tam czekam na jakąś kolekcjonerkę. Zwykłej nie ma co zamawiać Najwyzej zmienisz zamowienie. Bedziesz jednak na samym poczatku, wsrod tych co zamowili i nie masz sie co martwic, ze w premiere nie dostaniesz Pójdziesz to MM, dostaniesz 1-2 dni przed premierą, w cenie z preorderu lub 10 zł taniej + dorzucą film na BD Indiana Jones
Opublikowano 5 stycznia 201114 l U3 już sprzedaje się świetnie... niemal rok przed premierą. http://www.ps3site.pl/uncharted-3-juz-dzis-jest-wielkim-hitem/61120/
Opublikowano 5 stycznia 201114 l Że sprzeda się lepiej niż Gearsy 3 to nie byłbym taki pewny. W każdym razie Naughty Dog jak najbardziej zasługuje na wysoką sprzedaż. Technologicznie są najlepsi w tej generacji.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l 'Nowy' trailer U3 prosto z CES2011. Przy czym 'nowości' zaczynają się od 1:30. http://www.youtube.com/watch?v=fcMlj7Dfa30
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Właściwie to tylko ta ostatnia scenka jest lepiej pokazana niż w pierwszym trailerze. Resztę widzieliśmy.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Fajny ten ostrzał w wodzie i trochę lepiej pokazana jest ucieczka przed wodą, aż się przypomina MGS2, gdzie podobny patent nie został finalnie wykorzystany.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Dla miłośników gifów : Edytowane 7 stycznia 201114 l przez SzczurekPB
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Fajny ten ostrzał w wodzie i trochę lepiej pokazana jest ucieczka przed wodą, aż się przypomina MGS2, gdzie podobny patent nie został finalnie wykorzystany. Mi to wygląda no kopie z drugiej cz.ucieczka przed samochodem .
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Fajny ten ostrzał w wodzie i trochę lepiej pokazana jest ucieczka przed wodą, aż się przypomina MGS2, gdzie podobny patent nie został finalnie wykorzystany. Mi to wygląda no kopie z drugiej cz.ucieczka przed samochodem . Eeee... najwyrażniej nie graliśmy w tą samą grę. Jedyne co było fajne w tym 'nowym' trailerze to walka z tym arabem. Co do sprzedaży to myślę że na premierę gra sprzeda się w granicach 3mln kopii I nie zdziwiłbym się jakby nawet sprzedali więcej egzemplarzy.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l To ktoś zrobił własny pomysł na pudełko do Uncharteda 3. Mnie się to bardzo podoba Link do oryginału na DeviantArcie:
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Sory, ale ona wyglada mega slabo. Okladka w ogole nie trzyma sie kupy i odbiega designem od okladek 2och poprzednich czesci.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Na każdej okładce Uncharted developer zawsze umieszczał Drake'a, więc całkiem możliwe, że oficjalna okładka Drake's Deception będzie bardzo podobna.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Na każdej okładce Uncharted developer zawsze umieszczał Drake'a, więc całkiem możliwe, że oficjalna okładka Drake's Deception będzie bardzo podobna. Ale oficjalna okładka U3 jest już znana bodajże od pierwszej zapowiedzi ;]. Zgadzam się z Wojtkiem słabiutka ta okładka, oficjalna lepsza.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Tak wygląda oficjalna okładka: I moim zdaniem jest zajebista Edytowane 9 stycznia 201114 l przez SzczurekPB
Opublikowano 9 stycznia 201114 l No raczej Nie licząc Japonii, bo u nich okładka Uncharted 2 wyglądała tak: EDIT: Chociaż okładki z Uncharted: Drake's Fortune dla US i EU były inne to dla U2 już wyglądały tak samo. Edytowane 9 stycznia 201114 l przez SzczurekPB
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Okładka będzie jednakowa dla wszystkich regionów świata? Japończycy będą pewnie mieli swoją (tak jak to było w przypadku U2), ale myślę, że pomiędzy Europą a Ameryką nie będzie różnic (po za oczywiście innymi znaczkami).
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Okładka będzie jednakowa dla wszystkich regionów świata? zapewne nie...ta oficjalna to na rynek USA nasza moze sie roznic acz nie musi Edytowane 9 stycznia 201114 l przez Szymek_PL_