Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Obstawiam cenę na poziomie Killzone 3 Helghast Edition i God of War III Ultimate Trilogy Edytowane 17 sierpnia 201113 l przez zalef88
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l No obejrzałem ten gameplay, szczerze? jakoś nie ma wzwodu, wszytsko wygląda przyzwoicie/łamane na/bardzo dobrze. nie lubie oceniać gry po ":filmiku z youtuba" ale raz powiedziałem "o"... na samy końcu filmiku. po dwójce trudno patrzeć mi na trójkę obiektywnie.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l troche zdzierwstwo, mimo ze zestaw wyglada świetnie to jednak taka cena nie odzwierciedla wartości zawartości gra - 200 skrzynka - z 50zł figurka - 50-80 pierscien i klamra - 30 +30 reszta - pare zeta to daje około 160-200zł, a bedzie trzeba dopłacic 300zł za zawartość poza grą
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Cena wysoka, fakt, ale ceny figurek zaczynają się w tej chwili w przedziale ok 80zł. Podejrzewam, że pudło nie jest tańsze - zależnie z jakich materiałów zrobili. Już za samą figurkę i grę uzbierałoby się prawie 300, więc powiedzmy 499 to mimo wszystko zsumowany koszt tych wszystkich pierdół. Inna sprawa to które z tych pierdół są tak naprawdę potrzebne. Nie wiem np. po co produkować na to jakąś ekskluzywną skrzynię, która tylko będzie zajmowała miejsce. Edytowane 17 sierpnia 201113 l przez K@t
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l tez nie widze sensu wydawania pieniedzy na takie kolekcje ale co kto lubi, ja sam zlozylem preorder na special edition mi by w zupelnosci wystarczylo gdyby limitki zawieraly metalowe pudelko soundtrack i jakies arty lub cos w tym stylu
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Highrise wyglada brzydko na tych fotkach w porównaniu do wersji z U2 :confused: Mam nadzieję że będzie też wersja za dnia.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Highrise na gameplayu: Jakość niestety nie lepsza. Sama mapa do moich ulubionych nie należała.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Nigdy mnie nie robiły takie zestawy,tutaj tylko klamra mi się podoba.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Nigdy mnie nie robiły takie zestawy,tutaj tylko klamra mi się podoba. Mi tylko wisiorek, więc zbieramy dalej chętnych i robimy ściepę na kolekcjonerkę Dobrze jakby opakowanie od gry w droższych wersjach nie było metalboxem, tylko coś jakby z imitacji skóry.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Highrise na gameplayu: http://www.youtube.com/watch?v=fwxmvmJgPPM Jakość niestety nie lepsza. Sama mapa do moich ulubionych nie należała. Chyba najgorsza mapa z U2.
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l No co wy gadacie, ja Wzniesienie lubie bardzo. Jedna z lepszych map moim zdaniem
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Ilekroć grałem, to była pełna snajperów z racji takiej, a nie innej architektury - jak dla mnie tragedia
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Jezeli nie trafisz na mega przekozakow to na snajperow na tej mapie sa sposoby Poza tym wiekszosc gier jakie na tej mapie rozegralem to z ludzmi naprawde wiedzacymi o co kaman i gralo sie swietnie
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Dali Highrise do U3 pewnie dlatego, że pasują do niej te liny do zjeżdżania Tak czy siak, była to jedna z moich ulubionych mapek z U2 Jeszcze Wioskę lub Shamballę bym chętnie przywitał w Uncharted 3
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Tak czy siak, była to jedna z moich ulubionych mapek z U2 Jeszcze Wioskę lub Shamballę bym chętnie przywitał w Uncharted 3 Błagam, nie. Tzn okej, te mapy są akurat bardzo dobre, ale rotacja map w ciągu ostatnich miesięcy mojej gry wyglądała właśnie tak: Shmbala, Wioska, Shambala, Wioska, Shambala, Wioska... z okazyjnymi przerwami na Świątynię lub Fort. Nawet najlepszej mapy ma się już dość, kiedy gra się na niej w kółko do wyrzygania. W trójce wolałbym więcej świetnych, przemyślanych i zbalansowanych map. Tak, żeby można było z taką samą przyjemnością grać na większości, a nie głosować wiecznie za dwiema tymi samymi.
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Jakość z dupy, ale zawsze coś: http://www.youtube.com/watch?v=LjW_42ITfww Fajnie się ta postać rozgląda jak biega z tym LMG Inny filmik w lepszej jakości: Muszę napisać nowego posta bo w tamtym mi forum nie pozwala już nic dodać Filmik jeszcze lepszej jakości z tej samej mapy: http://www.videogamer.com/videos/uncharted_3_drakes_deception_gamescom_2011.html Edytowane 18 sierpnia 201113 l przez Square
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Uwielbiam te słoneczne, pustynne mapki - idealne multi się szykuje na długie jesienne i zimowe wieczory