Observer 10 230 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 W sumie to bym chciał żebyś miał rację - po prostu takie szybkie wypuszczenie gry byłoby wbrew wszystkim założeniom według jakich działa branża i według jakich dotychczas działali wydawcy GTA. Pewnie w przeciągu miesiąca (wypuszczenie MP3=czas na promocję kolejnej gry, oraz gorący okres związany z E3) będziemy wiedzieli kto ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) po prostu takie szybkie wypuszczenie gry byłoby wbrew wszystkim założeniom według jakich działa branża i według jakich dotychczas działali wydawcy GTA. A czy przypadkiem wbrew jakiejkolwiek logice nie było wypuszczenie ot tak z dupy ni z pietruchy trailera GTA V? Ot cały Rockstar. Co do drugiej części posta to zgadzam się. Jeśli do końca czerwca nie pojawi się nic konkretnego odnośnie GTA V to o jesieni można zapomnieć. Edytowane 10 Maja 2012 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) A teraz, kiedy ostatnią grą jaką ma wydać Take Two w tym roku jest borderlands w połowie sierpnia fix,borderlands 2 wychodzi 21 wrzesnia,a nie w sierpiniu Edytowane 10 Maja 2012 przez LionelPL Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) nie ma szans w 5 miesięcy nie zrobią kampanii reklamowej dla gta, dwa wielkie hity w tak krótkim odstępie(mp3,gta 5) ?,mało prawdopodobne. Edytowane 10 Maja 2012 przez BoroBoro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Tyle tylko, że kampanię marketingową Maxa, RDR czy LAN właśnie nakręcali jakieś pół roku - nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) Dla nowego GTA wystarczy podać datę premiery,nie potrzeba kampanii reklamowej. Pierwszy trailer już zrobił wystarczający hype Edytowane 10 Maja 2012 przez kudlaty88 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobek 18 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Pierwszy trailer był zrobiony na szybko, żeby akcje na koniec okresu rozliczeniowe poszły w góre. Ale nie zmienia to faktu, że GTA V będzie molochem, który pobije kolejne rekordy sprzedaży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Molochem ,który zapewne po raz kolejny zajuma nam dobre kilkaset godzin z życia Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Nie bardzo się orientujesz, Bioshock i GTA V to gry od jednego wydawcy , czyli T2. Każdy wydawca zdaje sobie sprawę z tego ,że jak wypuści dwie swoje gry w krótkim odstępie czasu to tylko na tym straci ,bo większość graczy nie kupi dwóch gier jednocześnie ,ale wybierze jedną. Idę w ciemno ,że w większości przypadków będzie to GTA V. Nie mam zielonego pojęcia o co ci chodzi, chyba nie skumałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
blade81tabris 12 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Jak tak pacze to MP3 ma premierę 15.05 - 01.06 niezły rozrzut. Niby tylko 4 dni, a jednak muszę czekać do czerwca ;/ Wszystkie gry mi przesuwają... Tak przy okazji oglądając coś o Crysis3, pomyślałem że skoro tam akcja dzieje się 25 lat po d części, to bohater ma co najmniej 43 lata, ale zapewne był po 20, więc bliżej mu teraz do 50 by było. I jakoś nic, a o V nic prawie nie wiadomo, a już tyle krzyku, no bo jak Mc może być stary. Jeśli w tym roku GTA nie wyjdzie i zakładając że na maj 2013 to zastanawia mnie, czy zaczną robić kampanię ~ pół roku przed(listopad/styczeń) czy od razu po Maxie i tak przez cały rok będą nas nakręcać. Oczywiście wolałbym newsy przez cały rok, niż kolejne pół bez niczego. Już sama myśl premiery po 1,5 roku od zapowiedzi gry, która jest w zaawansowanej fazie produkcji mnie dołuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Pół roku raczej. Tak było z RDR, LAN czy teraz z MP3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Najlepsze jest to, że jedyne z czego możemy wróżyć to fusy. Trailer pełen niedomówień, pracownicy R* nie puszczający pary z ust, ploty które są tak rozbieżne, że równie dobrze mogłoby ich nie być ... Max Payne 3 czarnuchy. Za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Najgorzej boję się czegoś innego. Tego, że faktycznie zapowiedzą V na jesień ale i tak przesuną premierą na przyszły rok. Tak jak to było praktycznie z każdą ostatnią grą R* od GTAIV. Jeżeli mają zrobić taką akcję to niech lepiej od razu zapowiedzą na przyszły rok ale ostatecznie. Niż na ten rok i później obsuwa bo tego moja pikawa i zapewne każdego fana nie wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawlo PL Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ciekawe czy graficznie będzie na plus względem GTA IV, czy będziemy mieli grafikę jeszcze gorszą ze względu na jakieś dodatkowe ficzery... Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Z całym szacunkiem ale chyba przespałeś trailer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Nieważne jaka będzie grafika, jak będzie czołg, myśliwiec, zestaw kodów taki jak w SA albo VC, dobry model jazdy w motorach (czego brakowało w podstawce czwórki) to będę zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Mnie najbardziej ciekawi jak duży będzie teren. Jeśli np. 3 razy Liberty City z GTA IV, to poznanie tego zajmie wieki. I to mnie najbardziej grzeje. Liczę, że R tu pokaże swój pazur, tworząc największy, wirtualny, świat, jaki kiedykolwiek widzieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Zostało już oficjalnie potwierdzone, że w grze będzie tylko Los Santos, jeśli chodzi o miasta ? Bo w pierwszym trailerze san andreas też pokazali tylko Los Santos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Tylko Los Santos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 W oficjalnej notce prasowej jest mowa tylko o Los Santos i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Mnie najbardziej ciekawi jak duży będzie teren. Jeśli np. 3 razy Liberty City z GTA IV, to poznanie tego zajmie wieki. I to mnie najbardziej grzeje. Liczę, że R tu pokaże swój pazur, tworząc największy, wirtualny, świat, jaki kiedykolwiek widzieliśmy. Jeżeli teren w V będzie 3 razy większy albo jeszcze więcej niż w IV. To ciekawe jak WIELKA będzie mapka/plakat dołączana do gry Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Just Cause pokazało ,że nie sztuką jest zrobić ogromny teren ,ale tak go urozmaicić i dopracować ,żeby jego eksploracja była przyjemna i ciekawe. Teren w SA jest o wiele mniejszy od tego choćby w Just Cause 2 ,ale jest o wiele lepiej zaprojektowany , można odwiedzić masę ciekawych lokacji ,a każda z nich ma swój jakiś taki fajny klimacik. Cytuj Odnośnik do komentarza
blade81tabris 12 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) @Słupek - o ile dadzą to pewnie A1 lub nieco większa. Przeskalują ładnie i tyle, bo nie wyobrażam sobie np 4 krotnie większej niż ta dodana do IV. Ale ciekawie by się prezentowała nad biurkiem. mate 5, no właśnie, czy będą kody...w SA były naprawdę fajne, zabawne ale i potrzebne. W IV nic sensownego w sumie. Ale Widać że gry będą się różniły mocno, inne możliwości. Tak btw, chciałbym aby dodali np Juggernaut suit i ofc m134, oj wtedy by była rzeź. @up- ale mimo to JC2 też było przyjemną grą. Nawet ładne i tereny naprawdę mi się podobały. ogólnie świat mało urozmaicony bo jedynie takie same bazy/miasta, ale natura jak najbardziej. Edytowane 11 Maja 2012 przez blade81tabris Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Mam nadzieję że w końcu będzie możliwość słuchania radia podczas "spacerowania" brakuje mi tego w każdej części a już w czwórce miało to być,no ale wiemy jak było naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 No i niech wyświetla od razu tytuły utworów, a nie że trzeba dzwonić pod specjalny numer i dopiero po chwili dostaje się odpowiedź co to za kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi