Masny 342 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Dwa nowe screeny http://images.gameru.net/image/ce86619ac5.png http://images.gameru.net/image/766753a7f4.png Edytowane 14 Listopada 2012 przez łosion Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 "Grand Theft Auto 5′s multiplayer is said to do for open world games what 2001′s GTA 3 did for single player." http://www.vg247.com/2012/11/14/gta-...ckstar-teases/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pejas123 8 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Teraz zauważyłem, że będą min. 2 rodzaje tych holowników. W tej samej sekundzie widać 2 ich odmiany, jeden do osobówek, drugi do ciężarowych. Byle nie skopali fizyki i będzie zabawa na całego (ciągnik siodłowy z naczepą a przed tym zestawem jeszcze holownik) Cytuj Odnośnik do komentarza
matcz 10 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Kurde, Rockstar nawet chmury animuje lepiej niż inni (0:20) Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 włączcie sobie 2 trailer do GTA IV dla porównania. boże, jak w tej grze mało się działo. Bo to akurat prawda, w Geju Tonym było lepiej, a wcześniej to wybiórczo jak ucieczka z banku, czy w TLAD ucieczka motorem. Tutaj widać sporo akcji rodem z Uncharted i to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Trailer z polskimi napisami jakby ktoś chciał http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=22514 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 jakbym oglądał Uncharted w wersji sandbox 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 http://i.minus.com/ibdsFGWVelIVQ2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Boję się o framerate i model jazdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Koniec świata. Emejzing. Brak słów żeby opisać zayebistość tej gry. Pod każdym względem nowe GTA deklasuje to w co mieliśmy okazję grać do tej pory. Nic, nigdy tak nie rozyebało growego świata jak rozyebie go to GTA. Wszystko co tam było jest przepiękne. Nawet nie chce mi się wymieniać. A ogrom miasta, zróżnicowanie tych terenów, powiem szczerze, że to mnie trochę aż przytłacza. R* znów pokazało innym gdzie ich miejsce z ich grami na 10h, tunelowymi levelami, chuyową grafiką i bugami. Nawet święte Naughty Dog zostało przyćmione. Akcje rodem z Uncharted bajkowe. Nie powiem, że są lepsze w GTA niż w Unchartedzie, tylko że w U2/3 te akcje były najlepsze. W GTA są dobrymi, jednymi z wielu. Takie akcje to niewielu w porównaniu z tym co jeszcze tu będzie. Misja w tym banku co jest na trailerze i inne których nie che mi się wymieniać będą lepsze, albo w najgorszym wypadku takie jak ta misja w banku w czwórce. Tamta misja była najlepsza w grze, a tu takich będzie kilka. Masakra.Trevor to będzie gwiazda, największa jaką R* stworzył XD Ten koleś przejdzie do historii bez dwóch zdań. Animacja psa... Tak że tego.Jedyna rzecz do której mogę się przyczepić to to, że dużo tych miejscówek widzieliśmy na screenach. Co nie zmieniło faktu, że jestem zniszczony Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Kurczę, pozmieniali trochę skurczysyny. Widać, że wciąż chcą dopieścić każdy najmniejszy element. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 no to teraz pozostaje tylko jedna wątpliwość...jak to będzie śmigać na konsolach...ja wiem,że to rockstar ale kurcze....by to chodziło pięknie to musieliby się wnieść na wyżyny...na sam szczyt growych developerów...a wiadomo,że to multiplatforma, a to nigdy nie sprzyjało optymalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Sprawdziłem ten trailer. Fabuła zapowiada sie ciekawie. Ale grafika i animacja to nadal drewno i poziom gta4. Jednak ograniczen konsol sie nie przeskoczy. 3 22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Wiem że to żenujące, denerwować się na internecie, ale na swój sposób gardzę ludźmi którzy narzekają na techniczny aspekt grafiki w grach. Ciekawe czy podczas któregoś skoku Franklin albo Trevor krzyknie "Michael! Saint, fucking Michael!" Edytowane 14 Listopada 2012 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 mimo że Trevor jest kompletnym świrem to na mojego ulubionego bohatera wyrasta Micheael. Przespoko gość. Książkowy przykład gangstera jak dla mnie. Ten murzyn, Franklin chyba specjalnie nikogo nie jara Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) No Franklin ma najmniej fanów, ale dobrze chociaż, że nie on jest on jakimś super-mega kozakiem królem rapsów o którym pewnie marzył Rozi, tylko widzi w Michaelu mentora - może i z nim się utożsamię. Edytowane 14 Listopada 2012 przez Kre3k 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Mi się tam podoba postać Franklina wydaje się spoko koleś Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Bylem sceptycznie nastawiony do trojki bohaterow, ale po zwiastunie fajnie sie zapowiada. 3 rozne charaktery bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Sprawdziłem ten trailer. Fabuła zapowiada sie ciekawie. Ale grafika i animacja to nadal drewno i poziom gta4. Jednak ograniczen konsol sie nie przeskoczy. Grafika to nie tylko ładność tekstur i wysoka rozdzielczość, ale także wielkość terenu i różnorodność. Wymaga to pracy wielu grafików. Co z tego skoro w grze A będzie jedna ulica z jednym samochodem składającym się z miliarda wielokątów, skoro w grze B będzie jedno duże miasto, góry, lasy, ocean i 1000 samochodów składających się z 100 milionów wielokątów? Tych wielokątów jest mniej, ale co wymaga większego nakładu pracy? Ludzie w ogóle nie biorą tego pod uwagę. Edytowane 14 Listopada 2012 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 http://i210.photobucket.com/albums/bb194/deffpony/purple-car.gifZniszczenia w GTA V są na tym samym poziomie co w GTA IV. Z jednym wyjątkiem . Zderzaki i nadkola zapewne będą mogły w końcu odpadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
gouge 5 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) nie no, panowie, kongratulacje, szapoba i fap fap fap, trailer świetny, klimat, grafa i poczucie humoru. no i słychać, że muzycznie też będzie elegancko (btw. ktoś może wie co to za nuta w tle?) - hey, let's bounce! - bounce... we're bouncing Edytowane 14 Listopada 2012 przez gouge Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Nikt nie napisal ze Michael to wypisz wymaluj Tony Soprano z Rodziny Soprano ( stary włoski gangol z doświadczeniem życiowym, wizyty u psychologa , podobna rodzinka ( zona corka i syn ) , i posiadlosc z basenem ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) - "...Just ignore the bodies..." chyba najlepszy tekst z trailera xDDDD (pipi)a jestem w mega szoku, że Rockstar daje takiego typa - rednecka na bohatera. Oczywiście kurevsko mnie to cieszy. -obstawiam, że ten drugi murzyn co gada z Franklinem to jego brat. Raz, że podobni a dwa (trochę) wynika to z gadki. -faktycznie Michael wygląda staro, przedtem nie było tego tak widać (screeny) -relacje Michael rodzinka zapowiadają się cudo (śmiechowo) AbraHAM szybszy, haha od razu przy pierwszym oglądaniu przyszło mi to do głowy. Dokładnie, to samo skojarzenie z Soprano (relacje, chałupa, basen, rodzinka, lekarz). Nie no jeżeli Piątka jeszcze będzie czerpała z mojego ulubionego serialu ever to już będzie przesada xDDDDDDDD <pozytywnieeeeeeeeeeeeeee maks ofc> Edytowane 14 Listopada 2012 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Pamiętacie "przecieki" sprzed roku? Nie było tam czasem, że syn protagonisty to gruby dzieciak grający ciągle na konsoli? e: Dan Houser mówił w wywiadzie że nie ogląda w ogóle seriali kryminalnych, poza właśnie rodziną soprano Edytowane 14 Listopada 2012 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi