Gość Dr.Suess Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 w ciągu 12 miesięcy a w premiere to roznica. duza Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 http://www.ppe.pl/news-20115-Zachod_o_polskiej_akcji_reklamowej_GTA_V.html Nieźle, myślałem, że ta reklama pojawiła się w wielu znanych miejscach na świecie, a tu niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza
Envikon 44 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Warszawa też już jest znanym miejscem na świecie. Wszysyc zazdroszczą nam basenu narodowego. No i pewnie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Oficjalny preorderek na stronie Rockstar http://www.rockstarwarehouse.com/Product.aspx?pSKU=GAME-GTAV-KIFFLOM-PS3 Okładka to jak na razie placeholder. Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 A co sądzicie o tym? Wersja językowa czy nie? http://www.gtathegame.net/?nr=2645 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Za(pipi)isty artwork od patricka browna http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2013/015/8/1/grand_theft_auto_v___the_standoff_by_patrickbrown-d5rnf43.jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Pysk psa troche karykaturalny ale ogólnie super. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Heavy Deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Nowy artwork: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 http://rockstarinformer.com/353/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 O ja, ale "exclusive info". W przeciągu kilku następnych tygodni wystartuje kampania reklamowa i pojawią się informacje o GTA V. No odkryli Amerykę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jeżeli ruszą z oficjalną kampanią reklamową i w haśle będzie widniało "Premiera: wiosna 2013" to będzie dobrze. Bardzo dobrze. Szczerze, to nawet konkretnej daty nie potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 http://www.rockstargames.com/newswire/article/48591/grand-theft-auto-v-is-coming-9172013.html haha Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 haahhaahaahhaa i dobrze, niech dopracują. i przynajmniej mniejsza konkurencja dla TLoU. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Hey all, we understand many of you guys are disappointed with this news – unfortunately sometimes such delays are necessary in all forms of entertainment, and especially in the case of a game experience as massive and complex as GTAV. However this does not give you free reign to be abusive in comments. The general rules of common courtesy, decency and behavior as listed above the Comment Box still apply here, therefore anyone continuing to post abusive comments will have their privileges suspended. Also for those of you asking about the official box art, that will be coming out a bit later as well. Thank you all for understanding. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 I co teraz z tą reklamą w Wawie informująca o wiosennej premierze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 farba i korekta. co za problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wiedziałem, że brak jakichkolwiek informacji w styczniu nie wróży niczego dobrego . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Fajnie że ogłosili to dziś gdy każdy czekał na okładkę z nadzieją na jak najbliższą datę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kurcze pieczone! Przychodzę do domu styrany, wchodzę na forum żeby zobaczyć w końcu tą okładkę, a tu mocny kop w jaja. Ja rozumiem że przesuwanie premiery to norma, giereczkę trzeba dopracować czy coś. Ale po kiego wafla mówili że "Spring"?! Wystarczyło pokazywać sam rok i nie byłoby hejtu. Wkurzyłem się, jak większość fanów byłem pewny że w maju sobie zagramy i będzie fajnie. No nic, trzeba ochłonąć i pozmieniać zapisy w kalendarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 dobrze, dobrze, niech gra generacji będzie jak najbardziej dopracowana i jeśli wymaga to przesunięcia premiery nawet o 8 miesięcy, ja cierpliwie poczekam. Także do nextgenów zostało jeszcze sporo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Vigor 22 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 ja powiem tyle jako fan gta od pierwszej czesci. mam nadzieje, ze R naprawde ma problemy z dokonczeniem gry i ze sa to problemy niespodziewane.bo jesli od poczatku wiedzieli o przesunieciu ( a to przesuniecie wyglada bardzo podobnie do tego ktore bylo przy gta4) i sa po prostu bezlitosnymi mistrzami marketingu to chvjowo z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jestem zawiedziony, ale wybaczam to Rockstar. Wiem, że oni mają powód, a poza tym artysty się nie pogania, a każdy deweloper jest artystą. To prawda, GTA V będzie naprawdę wielką grą, więc wymaga optymalizacji, tym bardziej, że powstaje równolegle na dwie platformy sprzętowe, diametralnie różniące się architekturą. Ośmielę się nawet stwierdzić, że GTA V jest większym wyzwaniem technologicznym aniżeli Crysis 3. To otwarty świat, piesi na drogach, ruch uliczny, zniszczenia liczone w czasie rzeczywistym, masa ruchomych obiektów na ekranie, fizyka jazdy samochodem, zmienne pory dnia, dynamicznie zmieniająca się pogoda, losowe misje z RDR, loadingi w locie i do tego rozbudowany tryb multiplayer. Nasza stopa może dotknąć każdego miejsca w tej grze (szczyty budynków itp) i wszystko musi być dopracowane. Ciekawe tylko co się stało, że zmienili decyzję. Czyżby źle szacowali proces produkcyjny, ogłaszając jeszcze niedawno w drugim trailerze datę premiery na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mam nadzieję, że chociaż nam to wynagrodzą jakoś i choć trochę częściej będą publikować coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Also: To those of you saying or seeing various conspiracy theories about there being some other ulterior motive for this delay, rest assured that they’re all nonsense – literally the only reason we’ve delayed the release is because we want the game to be as good as it needs to be. Dorzucili taki komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi