Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

http://allegro.pl/gta-v-najtaniej-i3533583485.html

Ja raz kupiłem tak grę od gościa (Hitman Absolution) i po paru miesiącach gra mi wygasła! Nie mogę w nią już grać. Pobrałem ją z pss strore ale wcześniej musiałem zalogować się na jego konto i z jego konta pobrać grę..

Mieliście takie coś? Nie wiem jak teraz przywrócić tego Hitmana do "życia" ;/

Jest napisane, że trzeba się zalogować na konto z którego była pobrana gra i ponownie ją ściągnąć, tylko niby jak, jak już tego gościa nie ma i jego konta..

Dlatego wolę wersje pudełkowe, bo jak mi gta zginie to nie wiem..

Edytowane przez mariopim

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Pierwsze co chcę zrobić w tej grze to wskoczyć na rowerek i rozyebać sie o jakiś murek, dokładnie to samo zrobiłem 8 lat temu w San Andreas <sentyment>  :cray:

Mapa jednak będzie przesakramencka.

Opublikowano

http://allegro.pl/gta-v-najtaniej-i3533583485.html

Ja raz kupiłem tak grę od gościa (Hitman Absolution) i po paru miesiącach gra mi wygasła! Nie mogę w nią już grać. Pobrałem ją z pss strore ale wcześniej musiałem zalogować się na jego konto i z jego konta pobrać grę..

Mieliście takie coś? Nie wiem jak teraz przywrócić tego Hitmana do "życia" ;/

Jest napisane, że trzeba się zalogować na konto z którego była pobrana gra i ponownie ją ściągnąć, tylko niby jak, jak już tego gościa nie ma i jego konta..

Dlatego wolę wersje pudełkowe, bo jak mi gta zginie to nie wiem..

Kiedy kupiłeś tego Hitmana? W maju? Jeśli tak to już chyba wiem jak zostałeś oszukany.

W maju w Plusie był Hitman. Gościu po prostu aktywował Plusa na koncie, które Ci sprzedał. A, że Plusa nie przedłużyłeś to teraz w gre nie zagrasz. Chyba, że na tym koncie ponownie aktywujesz Plusa.

Okej doczytałem Twojego posta. W związku z tym powyższe nie ma raczej sensu. :)

Co by nie było offtopa - za(pipi)ista ta mapka.

Jak sobie pomyśle jaka ta gra będzie wielka, to automatycznie hajp leci w górę. Nie wiem co zrobie jako pierwsze w tej grze. Jest po prostu bardzo dużo możliwości.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Ja. Z tym ze kase przeleje jutro, najpozniej pojutrze.

Ja także byłbym chętny na poradnik z amazon'a

Odezwijcie się do mnie na PW jak jesteście chętni.

Ile trzeba zamówić tych poradników by darmowa wysyłka była?

Opublikowano

Mogę się mylić, ale to nie chodzi o ilość. Po prostu darmowa wysyłka jest wtedy, gdy wartość zamówienia przekroczy 35£.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

no ale musisz mazzeowi to podzielic noo

Opublikowano

Mogę się mylić, ale to nie chodzi o ilość. Po prostu darmowa wysyłka jest wtedy, gdy wartość zamówienia przekroczy 35£.

Mylisz się - wystarczy mieć 3 poradniki w koszyku i już mamy: FREE Super Saver Delivery

supersaver.jpg

Opublikowano

zastanawiam sie czy opłaca się to na konsole 7 letnie jeszcze kupować czy poczekać na wersje pc . Oraz jak na konsoli to która wersja xbox czy ps3 . GTA 4 oraz RDR miałem na xbox ale teraz nie wiem jak z tą optymalizacją. Zbyt ważna gra aby preorderowac w ciemno :)

Ostatnie zdanie nie ma sensu.

widzisz mam obie konsole i jak w recenzji napiszą że wresja na x'sa tnie a na ps3 nie to czy nie lepiej kupić wersje na ps3 (lub na odwrót). Jak mam komfort wyboru to wole poczekać do recnzji i porównań a wtedy kupie najlepszą wersje :P

Opublikowano

zastanawiam sie czy opłaca się to na konsole 7 letnie jeszcze kupować czy poczekać na wersje pc . Oraz jak na konsoli to która wersja xbox czy ps3 . GTA 4 oraz RDR miałem na xbox ale teraz nie wiem jak z tą optymalizacją. Zbyt ważna gra aby preorderowac w ciemno :)

Ostatnie zdanie nie ma sensu.

widzisz mam obie konsole i jak w recenzji napiszą że wresja na x'sa tnie a na ps3 nie to czy nie lepiej kupić wersje na ps3 (lub na odwrót). Jak mam komfort wyboru to wole poczekać do recnzji i porównań a wtedy kupie najlepszą wersje :P
Tak wiem, źle Cię zrozumiałem.

Po ile są te poradniki?

Pejas - Oni kupują te poradniki, nie po to, aby z ich pomocą przechodzić grę, ale po to, aby je mieć. :)

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Kto pisze o graniu z poradnikiem?

Bo ja kupiłem dla celów kolekcjonerskich. 

Opublikowano

Nie kumasz, sam większości smaczków nie wyhaczysz. A w poradniku będzie wiedział, gdzie ich szukać i sobie zobaczysz.

Opublikowano

Odezwijcie się do mnie na PW jak jesteście chętni.

Ile trzeba zamówić tych poradników by darmowa wysyłka była?

Wysyłka musi być powyżej 25 funtów. I wchodzi w grę dołączenie się do zamówienia? :D

Opublikowano

1235500_679527635408771_142226279_n.jpg

Kolko postaci nie powinno byc z lewej strony :> ?

Opublikowano

E, w spoiler takie rzeczy. A najlepiej to do drugiego tematu, który jest do tego przeznaczony. 

Nie chcę się natknąć na coś czego bym nie chciał, a jak otworze spoiler to będę sam sobie winny. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nie, ale to jest screen z dodanym hudem 

Opublikowano

Gra mnie zbytnio nie interesowała.

Potem zobaczyłem porównanie mapy z San Andreas.

Hooooly ffff....

Opublikowano

@Mazz

Czyżbyś sobie wspominał IV przed V? :D

Opublikowano

To chyba jak każdy. W VC i SA mi nie działa myszka (pc master race), to też pocinałem ostro tydzień temu w iv na ps3.

Opublikowano

zanim jak upie GTA V to minie pewnie z rok, ale poradnik za taka okazyjna cene chetnie kupie :D myslicie, ze za jakis czas po premierze, beda kosztowaly tyle samo? 

Opublikowano

ja sadze ze znajda sie ludzie ktorzy beda chcieli sie pozbyc tego kolorowego papieru toaletowego za połowe ceny.

Opublikowano

@Mazz

Czyżbyś sobie wspominał IV przed V? :D

Wcześniej ograłem San Andreas, teraz od jakiegoś czasu czwórkę, wersja steamowa + pad od xboxa = to samo co na konsoli tylko że achievementy na nowo wbijam :D Aktualnie zacząłem misje u Pegorino.

Tak propo poradników - czy ktoś ma poradnik do GTA IV i chciałby sprzedać? Z chęcią kupię.

Edytowane przez MaZZeo