Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Niech tylko pojawi się informacja, że trofea z wersji na PS3 i PS4 są wspólne (tak jak w Destiny), to i ja wsiadam do tego hypetrain 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 same screeny już fajnie wyglądają, a co dopiero w ruchu, galeria w jednym miejscu http://imgur.com/a/E5xUa Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Teraz po tej prezentacji FPP mam ćwieka bo nie wiem jak przechodzić singla (zakładając, że będzie wsio fajnie chodziło przy tym widoku). Może będę sobie przełączał, trochę tak, trochę tak. A wy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Kurdę nurkowanie w fpp to będzie coś <3 no i na jednym zdjęciu jest otwarty bagażnik, wierzę w chowanie ciał, wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Teraz po tej prezentacji FPP mam ćwieka bo nie wiem jak przechodzić singla (zakładając, że będzie wsio fajnie chodziło przy tym widoku). Może będę sobie przełączał, trochę tak, trochę tak. A wy ? Jeżeli już skończyłeś na past genach - FPP. Jeszcze nie - TPP. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Ja jednak zostane przy widoku TPP. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Ja będę sobie przełączać raz tak raz tak zależy jak będę chciał coś obejrzeć.. Ale głównie będzie to nowe fpp jeśli chodzi o samochody, nurkowanie i misje w budynkach <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 W singlu FPP tylko w pojazdach a w online cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 W singlu FPP tylko w pojazdach Jak dla mnie najlepsza opcja na wykorzystanie tego widoku , ewentualnie jeszcze do strzelania Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) Teraz po tej prezentacji FPP mam ćwieka bo nie wiem jak przechodzić singla (zakładając, że będzie wsio fajnie chodziło przy tym widoku). Może będę sobie przełączał, trochę tak, trochę tak. A wy ? Jeżeli już skończyłeś na past genach - FPP. Jeszcze nie - TPP. No jakbym miał nie skończyć na past genach. Byłem na premierę przed otwarciem w moim MM żeby wyszarpać swoją kopię... Edytowane 4 listopada 2014 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Neox 158 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Miałem kupować AC:U ale po tym co zobaczyłem dzisiaj, Ubisoft mojej kasy nie zobaczy na premierę, może potem. R* moja kasa leci do was, zasłużyliście na to!Zbieram szczękę z podłogi, dzięki tej kamerze fpp to normalnie nowa gra! Miazga! Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) a co zobaczyłeś? możesz sprecyzować w temacie AC Unity? edit: acha hav3n pomógł, zrozumiałem, że AC dziś widziałeś jeszcze raz to samo youtube Edytowane 4 listopada 2014 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 (edytowane) Jemu chyba chodzilo ze Bogowie z R* zniszczyli dzisiejszym materialem amatorow z UBi. Mam nadzieje ze pomoglem. Edytowane 4 listopada 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Nie można pisać o mesjaszach z R* i ubi szrotach w jednym zdaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Przepraszam pawcio, obiecuje sie poprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2014 Ja chyba jednak nie wezmę na premierę z prostego powodu. Mam 3-4 tyg wolnego od Wigilii. Mam nadzieję, że będzię śnieg i mróz na dworze, to będzie świetna pora na powrót do Los Santos tym razem w wersji ejdżdi! Cytuj Odnośnik do komentarza
SiuSiu 16 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 kurrr... łyknąłem dopiero co Forzę Horizon 2, Sunseta Overdrive'a i nowego Call of Druty a już widzę, że znowu trzeba zajrzeć na konto czy w Saturnach/Media markt też można złożyć preordera co by te dodatkowe $$$ dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Neox 158 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Jemu chyba chodzilo ze Bogowie z R* zniszczyli dzisiejszym materialem amatorow z UBi. Mam nadzieje ze pomoglem. Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 pomysł z fpp chybiony, ta gra nie powinna prócz widoku z samochodów, mieć nic wspólnego z widokiem fpp, 279 zł to o 100 zł za dużo by kupować tą samą grę z poprawioną grafiką i widokiem z COD. Ja sobie spokojnie poczekam na używkę w okolicach świąt poniżej 200 zł się ogra. Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 W empiku obniżyli cenę - 229,99 ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Wiemy ale i tak za dużo czekam na cenę 219/209 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 widok fpp do strzelania i prowadzenia pojazdow, eksploracja swiata po staremu - tak ja to widze u siebie, mimo wszystko odpuszcza tytul na premiere i dalej trzymam kciuki za zoltkow z konami by pes w tym roku wrocil na tron Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Na allegro już rozpoczął się raj cebulowania Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 widok fpp do strzelania i prowadzenia pojazdow, eksploracja swiata po staremu - tak ja to widze u siebie, mimo wszystko odpuszcza tytul na premiere i dalej trzymam kciuki za zoltkow z konami by pes w tym roku wrocil na tron Dokładnie połączenie dwóch opcji, dla kogoś kto już ograł na pastgenie na wszelkie sposoby to będzie fajne urozmaicenie, zwłaszcza, że przyłozyli sie do widoku fpp, nie wygląda to w żaden sposób na tani mod rodem z pc Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 w empiku można skorzystać z punktów payback które obniżają cenę 229zł. 1000 punktów = 10zł. U mnie wyszło 190zł, co myślę jest dobrą ceną patrzac na allegro (250zł) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi