QTF 8 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 czy wie ktoś czy kupując wersje PL mozna zmienic jezyk na ANG? i czy opbywa sie to poprzez zmianie w XMB czy menu? Z góry dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Wie ktoś może skąd można pobrać demo Drivera na PS3? Szukam na polskim PSS, ale nie mogę znaleźć. Jest w ogóle jeszcze dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Jak jest z U-Passport i U-Play w polskim PSN? Kupiłem grę w Amazonie i nie wiem czy jak wpiszę kod w PSS to zadziała. Z AC Brotherhood była sytuacja że U-Play u nas nie działał. Jak to wygląda na chwilę obecną? Czy jest szansa że pobawię się w multi w tej grze? Jak ktoś obadał temat to proszę o info. Edytowane 18 Stycznia 2012 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Sorki za post pod postem, ale chcę podbić temat. Napisałem do Ubi poprzez mój profil U-Play i zadałem pytanie: czy kod Passport zawarty w grze z UK (gra jest multi językowa, ale trofea są wyświetlane po polsku) będzie działał w polskim PSN. W naszym PSN nie ma możliwości kupna Passport do Drivera, więc nie chcę ryzykować. Po 2 tygodniach dostałem odpowiedź, że oni nie wiedzą czy będzie działać... Edytowane 18 Stycznia 2012 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Sorki za post pod postem, ale chcę podbić temat. Napisałem do Ubi poprzez mój profil U-Play i zadałem pytanie: czy kod Passport zawarty w grze z UK (gra jest multi językowa, ale trofea są wyświetlane po polsku) będzie działał w polskim PSN. W naszym PSN nie ma możliwości kupna Passport do Drivera, więc nie chcę ryzykować. Po 2 tygodniach dostałem odpowiedź, że oni nie wiedzą czy będzie działać... chodzi o swoisty online pass ?? to z tego co słyszałem to nie jest potrzebny do drivera, z początku dodawali go ale później zrezygnowali i udostępnili możliwość grania przez neta bez tego kodu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Tak, o to chodzi. Nie wymagali tego kodu, bo w części gier go nie było. Nie dołożyli do części gier. Na chwilę obecną gra pyta czy chcesz aktywować kod już przy uruchomieniu. Oferuje 2 dniowy trial multi, lub można od razu go wprowadzić. Edytowane 18 Stycznia 2012 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 "Nowy Driver miał być pierwszą produkcją od Ubisoftu wymagającą kodu do grania po sieci. Niestety (albo stety) większość graczy miała problem z jego wpisaniem do gry, ponieważ w wielu przypadkach został źle wydrukowany. Francuski gigant nie zastanawiając się długo postanowił zrezygnować z przepustki online pass. Teraz, odpalając Drivera trzeba wybrać 2-dniowy okres próbny (który nigdy się nie skończy), lub też ściągnąć darmowy Uplay Passport." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki za tip - obadam temat i dam znać jak to wygląda. To być może z tego powodu nie ma możliwości zakupu tego kodu w PSN. Edytowane 18 Stycznia 2012 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 138 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Hah, tego nie wiedziałem. A na alledrogo takie kody po ponad 3 dyszki sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Hah, tego nie wiedziałem. A na alledrogo takie kody po ponad 3 dyszki sprzedają wszędzie znajdą się oszuści pasożytujący na czyjejś niewiedzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Po wybraniu Free Trial pojawia się info, że zostało 999 godzin darmowego grania w multi i można śmiało grać. Po ponownym uruchomieniu gra się pyta czy kontynuować Free Trial. Po zaakceptowaniu pojawia się ponownie info, że dalej jest 999 godzin triala. Szkoda że polski oddział Ubi o tym nie wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Wie ktoś jak to jest z wersjami językowymi? Wersja PL zawiera do wyboru też ang? Czy może jest ogólna wersja europejska, która ma w sobie wszystkie języki (lub też np. wersja wschodnioeuropejska)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) Wersja z UK (kupiona w amazon.co.uk) nie ma polskiego języka. Z tego co pamiętam, to jest kilka języków europejskich do wyboru typu: angielski, francuski, niemiecki, itp. Ale np. Warhammer 40000: Space Marine z UK ma polski język. Edytowane 10 Lipca 2012 przez Kris77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Hm.. Czyli tak, jak myślałem. W sumie w tego typu grze PL nie jest specjalnie potrzebny więc chyba zaopatrzę się w co popadnie (wziąłbym PL ale są droższe). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi