Jump to content

Driver

Texz

Recommended Posts

Mogli się zdecydować na nowy tytuł, bo "Driver" już dawno nikomu nie kojarzy się z jakością.

I klimatu to ja tutaj żadnego nie widzę, ot garaż jak każdy inny, tylko bardziej zakurzony i jedno auto, rzeczywiście szał.

Edited by Hela

Mogli się zdecydować na nowy tytuł, bo "Driver" już dawno nikomu nie kojarzy się z jakością.

I klimatu to ja tutaj żadnego nie widzę, ot garaż jak każdy inny, tylko bardziej zakurzony i jedno auto, rzeczywiście szał.

Ależ kojarzy się z jakością, ale nie z wysoką jakością.

Guest Mr. Blue

Biadolicie jak Nerdy przed Zemstą Sithów. Świetna, klimatyczna rzecz odnosząca się do kultowej jedynki. Piękna bryka, piękny dźwięk silnika i nawiązanie do znienawidzonego "testu". Czy to znaczy, że gra pójdzie śladami jedynki? Oby tak było, bo wtedy nie mamy zbytnio o co się martwić.

Biadolicie jak Nerdy przed Zemstą Sithów. Świetna, klimatyczna rzecz odnosząca się do kultowej jedynki. Piękna bryka, piękny dźwięk silnika i nawiązanie do znienawidzonego "testu". Czy to znaczy, że gra pójdzie śladami jedynki? Oby tak było, bo wtedy nie mamy zbytnio o co się martwić.

Obyś miał rację i nowy Driver pójdzie śladami jedynki. Nie ma to jak stary dobry Driver :teehee:

• Downvote 1

Trójka zawodziła - fakt. Choć taki Paralell Lines na X/PS2 był IMO świetny. Na tyle dobry, że dla mnie niebezpiecznie zbliżył się do jedynki.

Na nowego Drivera czekam teraz niczym głodny pies z wywieszonym jęzorem. Jeżeli powrócą do klimatów jedynki to będzie najlepsze co mogło zrobić Ubi. W końcu gdy nie było jeszcze GTA w pełnym 3D, to właśnie w Driverze robiło się epickie pościgi przez całe dostępne miasta. Oby nowy model jazdy klockami na miękkich kołach dawał radę.

@Grigori: trafne spostrzeżenie, ale gra może być w zbyt wczesnym stadium produkcji, choć zapewne cyferka 2010 do czegoś zobowiązuje.

Edited by Texz

Ale na podstawie tego trailera nie można nic stwierdzić, kompletnie nic.

Poza "dobrym" chwytem marketingowym odnoszącym się do I części. I to wszystko.

Cholera wie czy gra nie wygląda jak Wheelman.

Teraz dopiero do mnie to dotarło. To w sumie nie jest trailer tylko TEASER. Zapowiedź tego, co być może dowiemy się na targach E3.

Nie wiem czy Ubi sobie może pozwolić na wydawanie gry, która odstaje w dzisiejszych czasów od standardów narzuconych przez konkurencję...

Driv3r był tak zły, że aż legendarny. Jak można było przepić tyle kasy przeznaczoną na tenże tytuł skupiając się na filmikach (trzymających wysoki poziom imo) i pozostawiając to:

http://www.youtube.com/watch?v=TYrXjgRFC6c

W czwórkę nie grałem, ale i o niej słyszałem w sumie różne opinie. Tak czy inaczej pierwsza i druga część to przecież klasyk, miejmy nadzieje że "Driver" nie zawiedzie.

W czwórkę nie grałem, ale i o niej słyszałem w sumie różne opinie. Tak czy inaczej pierwsza i druga część to przecież klasyk, miejmy nadzieje że "Driver" nie zawiedzie.

Parallel Lines był dobry i w sumie nic ponadto.

O niebo lepszy od trójki to na pewno hehe (też mi osiągnięcie ;]). Choć racja opinie na temat czwórki różnią się okrutnie.

Ja należę do osób którym się podobał.

Edited by SłupekPL

Najlepszy był drugi Driver. Wyskakiwały samochody przed nosem i momentami framerate siadał totalnie, przez co mieliśmy chwilową stopklatkę.

Jest w sumie nadzieja, że Ubisoft coś wykrzesze z tej serii, tylko czy uda się nawiązać walkę z tuzami pokroju GTA lub nadchodzącą Mafią? Mało prawdopodobne.