Opublikowano 23 września 201113 l czy wie ktoś czy kupując wersje PL mozna zmienic jezyk na ANG? i czy opbywa sie to poprzez zmianie w XMB czy menu? Z góry dzieki!!
Opublikowano 27 września 201113 l Wie ktoś może skąd można pobrać demo Drivera na PS3? Szukam na polskim PSS, ale nie mogę znaleźć. Jest w ogóle jeszcze dostępne?
Opublikowano 30 grudnia 201113 l Jak jest z U-Passport i U-Play w polskim PSN? Kupiłem grę w Amazonie i nie wiem czy jak wpiszę kod w PSS to zadziała. Z AC Brotherhood była sytuacja że U-Play u nas nie działał. Jak to wygląda na chwilę obecną? Czy jest szansa że pobawię się w multi w tej grze? Jak ktoś obadał temat to proszę o info. Edytowane 18 stycznia 201213 l przez Kris77
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Sorki za post pod postem, ale chcę podbić temat. Napisałem do Ubi poprzez mój profil U-Play i zadałem pytanie: czy kod Passport zawarty w grze z UK (gra jest multi językowa, ale trofea są wyświetlane po polsku) będzie działał w polskim PSN. W naszym PSN nie ma możliwości kupna Passport do Drivera, więc nie chcę ryzykować. Po 2 tygodniach dostałem odpowiedź, że oni nie wiedzą czy będzie działać... Edytowane 18 stycznia 201213 l przez Kris77
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Sorki za post pod postem, ale chcę podbić temat. Napisałem do Ubi poprzez mój profil U-Play i zadałem pytanie: czy kod Passport zawarty w grze z UK (gra jest multi językowa, ale trofea są wyświetlane po polsku) będzie działał w polskim PSN. W naszym PSN nie ma możliwości kupna Passport do Drivera, więc nie chcę ryzykować. Po 2 tygodniach dostałem odpowiedź, że oni nie wiedzą czy będzie działać... chodzi o swoisty online pass ?? to z tego co słyszałem to nie jest potrzebny do drivera, z początku dodawali go ale później zrezygnowali i udostępnili możliwość grania przez neta bez tego kodu
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Tak, o to chodzi. Nie wymagali tego kodu, bo w części gier go nie było. Nie dołożyli do części gier. Na chwilę obecną gra pyta czy chcesz aktywować kod już przy uruchomieniu. Oferuje 2 dniowy trial multi, lub można od razu go wprowadzić. Edytowane 18 stycznia 201213 l przez Kris77
Opublikowano 18 stycznia 201213 l "Nowy Driver miał być pierwszą produkcją od Ubisoftu wymagającą kodu do grania po sieci. Niestety (albo stety) większość graczy miała problem z jego wpisaniem do gry, ponieważ w wielu przypadkach został źle wydrukowany. Francuski gigant nie zastanawiając się długo postanowił zrezygnować z przepustki online pass. Teraz, odpalając Drivera trzeba wybrać 2-dniowy okres próbny (który nigdy się nie skończy), lub też ściągnąć darmowy Uplay Passport."
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Dzięki za tip - obadam temat i dam znać jak to wygląda. To być może z tego powodu nie ma możliwości zakupu tego kodu w PSN. Edytowane 18 stycznia 201213 l przez Kris77
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Hah, tego nie wiedziałem. A na alledrogo takie kody po ponad 3 dyszki sprzedają
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Hah, tego nie wiedziałem. A na alledrogo takie kody po ponad 3 dyszki sprzedają wszędzie znajdą się oszuści pasożytujący na czyjejś niewiedzy
Opublikowano 19 stycznia 201213 l Po wybraniu Free Trial pojawia się info, że zostało 999 godzin darmowego grania w multi i można śmiało grać. Po ponownym uruchomieniu gra się pyta czy kontynuować Free Trial. Po zaakceptowaniu pojawia się ponownie info, że dalej jest 999 godzin triala. Szkoda że polski oddział Ubi o tym nie wiedział...
Opublikowano 10 lipca 201212 l Wie ktoś jak to jest z wersjami językowymi? Wersja PL zawiera do wyboru też ang? Czy może jest ogólna wersja europejska, która ma w sobie wszystkie języki (lub też np. wersja wschodnioeuropejska)?
Opublikowano 10 lipca 201212 l Wersja z UK (kupiona w amazon.co.uk) nie ma polskiego języka. Z tego co pamiętam, to jest kilka języków europejskich do wyboru typu: angielski, francuski, niemiecki, itp. Ale np. Warhammer 40000: Space Marine z UK ma polski język. Edytowane 10 lipca 201212 l przez Kris77
Opublikowano 10 lipca 201212 l Hm.. Czyli tak, jak myślałem. W sumie w tego typu grze PL nie jest specjalnie potrzebny więc chyba zaopatrzę się w co popadnie (wziąłbym PL ale są droższe).