Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Devil's Third

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś z forumka kupił tą gierę? Mimo małego nakładu wszędzie jej pełno, są też już pierwsze obniżki ceny :D

• Odpowiedzi 132
  • Wyświetleń 47,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Polecam ten filmik:     Gra może być serio dobra.

• Kilka informacji z Ryjoksiążki, bo Itagaki regularnie pisze tam o Devil's Third.   O grafice:         O możliwości przeprowadzenia beta-testów:         Framerate:         Kompozyto

• Jest ruch w temacie czyli C-boy osiągnął zamierzony plan. No, a teraz wynocha grać w Devil's Third.   Swoją drogą kupiłbym nawet za takie pieniążki, ale wolę jednak zachomikować pieniądze na końcó

Opublikowano

Kaj obniżki? :P Ja najtaniej znalazłem za 174 zł z wysyłką.

Opublikowano

No tak nie bardzo. Tym bardziej, że kiosku ruchu nie mam w pobliżu i w moim przypadku i tak bym musiał pocztę brać. http://allegro.pl/devils-third-wiiu-nowa-i5654640046.html. Inna sprawa, że ten cały gamted jakoś mi nic nie mówi, a konsoleigry to sprawdzona marka na naszym forumku :)

Opublikowano

@C-Boy

Brałem kilka gier z Gamteda na allegro. Zdecydowanie polecam, świetny kontakt, szybciutka wysyłka, prosty i rzetelny opis. Żadnych wałków, możesz brać w ciemno. 

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

Ktoś z forumka kupił tą gierę? Mimo małego nakładu wszędzie jej pełno, są też już pierwsze obniżki ceny :D

Kupiłem i gram :)

Fajnie się strzela i "tnie" przeciwników. Pozytywny też jest chaos panujący na ekranie :)

Generalnie jeśli przymknie się oko na bardzo słabą grafikę i szaloną kamerę to otrzymujemy całkiem niezłą gierkę.

Multi odpaliłem na chwile to poza mną były dosłownie 3 osoby, może więc po moim ukończeniu singla będzie lepiej.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ograł ktoś ten tytuł? Recenzje swoją drogą (raczej wskazują na crapa) ale liczy się głos forumka. XM z tego co pamiętam ty kupiłeś - możesz skrobnąć parę zdań?

Opublikowano

Grałem z godzinkę/dwie i zaje.biscie się zapowiada. To samo online, tylko ze mało ludu gra. No, ale ciężko mi powiedzieć czy po godzinie jednak nie zmieniłbym zdania. Czuć ducha Japonii i twórczości Itagakiego.

Opublikowano

Gra lata coraz taniej wiec wkrotce sobie pewnie sprawie ot z ciekawosci.

Opublikowano

To ktoś chce kupić moją kopię ? :)

Edytowane przez C-Boy

Opublikowano

Uwielbiam forumowych baronów gejmimgu. Gdyby ta gra wyszła na konsole Sony i Microsoftu, to zaraz by się pojawiły hasła w stylu "rak branży". Ale skoro wydaje Nintendo, to mamy niedocenianą ambitną porażkę.

Opublikowano

ja tam predzej czy pozniej na pewno sprawdze, na filmikach wyglada calkiem fajnie

Opublikowano

Jeszcze pogram w tym tygodniu w XCX i od poniedziałku biorę się za to więc jak coś to wstrzymajcie się z kupnem i napiszę czy warto. Choć wstępnie mogę powiedzieć, że jest świetnie (po godzinie gry), tylko że wiecie - trzeba lubić twórczość żółtków i gameplay z czasów PS2.

Opublikowano

Po godzinie to ja też miałem takie zdanie także wiesz... no ale dla świętego spokoju napisz, że tak naprawdę to już ukończyłeś gierkę no i jest GOTY :)

Edytowane przez C-Boy

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pewnie i tak wszyscy zainteresowani wiedzą, ale na wszelki wypadek zapodam linka
:

http://konsoleigry.pl/r?k=882c48db&idp=3785

Pomimo mojego ambiwalentnego stosunku do tej gry myślę, że za takie pieniądze MOŻNA rozważyć zakup :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Za takie pieniądze to wręcz grzech nie kupić :)http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/3785-devils-third-wiiu-045496334079.html lub allegro http://allegro.pl/devils-third-wiiu-nowa-w24h-folia-wawa-sklep-i6337801207.html

Tym bardziej warto jeszcze teraz się skusić, gdyż jeszcze w tym roku serwery multi mają zostać wyłączone

Edytowane przez C-Boy

Opublikowano

Gdyby ktoś poza mną z forumka skorzystał z promocji i chciał zagrać w multi to dajcie znać :)

Opublikowano

Przestań już up'owac ten temat #nikogo ta gra.

Opublikowano

#nikogo, a z tego co pamiętam to Ty się najbardziej nad tym tytułem rozpływałeś. Ja chcę tylko z kimś w multi zagrać, tak bardzo Ciebie to boli? Poza tym nie będziesz mi mówił jak mam żyć :)

Opublikowano

No to słabo pamiętasz bo nawet przejrzałem ten temat po premierze i widzę, że pisałem że jest super, ale po godzinie gry, a potem po skończeniu jednak obsmarowałem grę.

Poza tym nie będziesz mi mówił jak mam żyć  :)

Jak ktoś żyje hóiowo to należy mu wskazać drogę.

Już się nie czepiam.

Opublikowano

No to słabo pamiętasz bo nawet przejrzałem ten temat po premierze i widzę, że pisałem że jest super, ale po godzinie gry, a potem po skończeniu jednak obsmarowałem grę.

Jeszcze pogram w tym tygodniu w XCX i od poniedziałku biorę się za to więc jak coś to wstrzymajcie się z kupnem i napiszę czy warto. Choć wstępnie mogę powiedzieć, że jest świetnie (po godzinie gry), tylko że wiecie - trzeba lubić twórczość żółtków i gameplay z czasów PS2.

Sorry, nie gustuje w nadmiernym chwytaniu za słówka..no ale tak wyszło :)  To był Twój ostatni post w tym temacie, nim zacząłeś się mnie czepiać. Jakoś nie widzę, żebyś obsmarowywał Devil's Third, aczkolwiek to kwestia interpretacji :P

Jak ktoś żyje hóiowo to należy mu wskazać drogę.

Ale czyli że co - bycie 11 lat na forumku i unikanie niepotrzebnych gó.wnoburz(stąd taka mała ilość postów) uważasz za kiepski sposób na życie?  Dzięki forumowy celebryto, ale jednak pozostanę przy swoim :)

A tak poza tym to Make peace not war bo gra faktycznie #nikogo chociaż poza mną ktoś z forumka jeszcze skorzystał z promo, co mnie pozytywnie zaskoczyło.

Edytowane przez C-Boy

Opublikowano

Przyszedł XM i będzie pisał, co kto ma robić. Ja pyerdolę, w łeb się lepiej puknij.

Opublikowano

chociaż poza mną ktoś z forumka jeszcze skorzystał z promo, co mnie pozytywnie zaskoczyło.

Ale wstydzi się przyznać :)