Opublikowano 6 stycznia 201312 l To normalne, że na początek, na przynęte dali parę tłustych kąsków. A jak już złapią na to odpowiednią liczbe łosi, to zacznie się chujnia z ofertą. Nie wiem czy wiesz ale na początku były takie tytuły jak Red Faction: Battlegrounds, Streets of Rage 2 czy Sonic The Hedgehog 2, a było to prawie 2 lata temu.
Opublikowano 6 stycznia 201312 l Ja myslicie, skoro gry tj. Uncharted 3 czy GOW3 nie mozna zakupic na PSS (tylko płyta) to czy jest szansa na nie w PS+?
Opublikowano 7 stycznia 201312 l uncharted 3, heavy rain, czy gow3 zajmuja ponad 20gb. nie sadze by takie kolosy dawali w plusie. nie ograles jeszcze god of wara? czym predzej nadrob zaleglosc! nie czekaj az pojawi sie w plusie.
Opublikowano 7 stycznia 201312 l bez przesady, inFamous 2 czy Ratchet tez zajmuja sporo miejsca. Ratchet chyba 15GB, takze nic straconego, kiedys w PSN sie pojawia. czy beda w Plusie to juz inna sprawa.
Opublikowano 7 stycznia 201312 l iF2 15, Ratchet 16gb. Skusilem sie na plusa i nie zaluje. Sa gierki ktorych bym normalnie nie kupil a tak charatam sobie ze swoją lubą z nudów teraz w LBP czy wlasnie Ratcheta. Obudzily się w Nas dzieci
Opublikowano 7 stycznia 201312 l No dobrze, a czy jest mozliwosc aby PS+ byla gra ktora nie jest obecnie do kupienia na PSS? Osobiscie interesuja mnie gry tj., Portal 2 czy Dark Souls, ale nie sa do kupienia na PSS. Czy zatem mozemy liczyc tylko na te ktore sa do kupienia na PSS? Akurat Uncharted 3 bardzo mi zalezy, ale z tego co widze to gra zajmuje 45GB, dlatego chyba faktycznie ciezko aby znalazla sie w ofercie PS+.
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Akurat Uncharted 3 bardzo mi zalezy, ale z tego co widze to gra zajmuje 45GB, dlatego chyba faktycznie ciezko aby znalazla sie w ofercie PS+. Sorry za trochę OT ale do cholery jak mając PS3 i być napalonym na U3 nie zaliczyć go jeszcze, czekając kiedy będzie w plusie ? Używki chodzą, za śmieszne pieniądze. Sorry, że się zapytam ale w co ty grasz ?
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Kurde od kiedy jest ten Plus to niektórym w d.upach się po przewracalo. "Proszę bardzo mi zależy na tej grze aby była w plusie" To jak ci kurna tak zależy to idź kup... Boże...
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Akurat Uncharted 3 bardzo mi zalezy, ale z tego co widze to gra zajmuje 45GB, dlatego chyba faktycznie ciezko aby znalazla sie w ofercie PS+. Sorry za trochę OT ale do cholery jak mając PS3 i być napalonym na U3 nie zaliczyć go jeszcze, czekając kiedy będzie w plusie ? Używki chodzą, za śmieszne pieniądze. Sorry, że się zapytam ale w co ty grasz ? Cóż, głownie to w Fifę, ale że zaliczyłem U1 i U2 to miałem nadzieje na U3 w ofercie PS+. Zdecydowalem sie na PS+, z myśla o nadrobieniu zaległości, dlatego liczę na U3. Do Skotnik: szczerze mówiąc to miałem nadzieję, że niektóre nowe gry pojawiają sie w ofercie PSS mając premiere w PS+
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Najpierw gra musi mieć 'premierę' na PSS, a dopiero potem może być w Plusie jak już. Poza tym nie ma szans żeby dali nam swoje flagowe exy. Trylogii Uncharted, GoW III i Heavy Rain w PS+ nie zobaczymy i jestem co do tego w 100% pewny. Nie chodzi tu o cenę, po prostu każdy szanujący się posiadacz PS3 ograł te tytuły. Jednostki może ich nie zaliczyły. Oczami wyobraźni już widzę tą falę hejtu po wybraniu na grę miesiąca takiego GoW'a/HR/Uncharted'a którego ograli prawie wszyscy Sam bym się nieźle w(pipi)ił bo miesiąc w dupę w zasadzie. Edytowane 7 stycznia 201312 l przez schabek
Opublikowano 7 stycznia 201312 l moga dac te gry co wymieniles na tej zasadzie co teraz sa if2, lbp2 czyli pewniaki dostepne przez rok ale ogolnie czekanie na jakas gre w ktora sie chce zagrac az moze bedzie w plusie to... troche dziwne
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Niekoniecznie, ponieważ usługą PS+ Sony chce zachęcić do zakupu PS3 nowe osoby. Na swiecie rozeszło się ponad 70mln sztuk PS3, natomiast U3 rozeszło się w ilosci troche ponad 6mln, a GOW3 4,5mln sztuk. Czy nie są to gry które mogłyby zachecic do kolejnego inwestowania w PS3?
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Problemem przy U3 i GOWie III jest chyba rozmiar tych gier. Kto chciałby ściągać 40-45 GB, żeby zagrać w jedną grę?
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Kto chciałby ściągać 40-45 GB, żeby zagrać w jedną grę? Ja,pod warunkiem ze było by to GTA V
Opublikowano 8 stycznia 201312 l U2 czy GoW moze sie pojawic, tak jak to bylo z innymi tytulami. Kiedy? Przed premiera ich nowej czesci by zachecic. Takze pierwszy sensowny termin kiedy _MOZNA_ sie spodziewac GoWa to luty/marzec... ale oczywiscie nikt Ci nie obieca, ze bedzie.
Opublikowano 8 stycznia 201312 l Mam problm z Crysis 2, który kiedyś dawali w PS+. Otóż po paru miesiącach chciałem pograć ponownie a tu wita mnie komunikat, że materiał utracił ważność. Klikam więć trójkąt na ikonie z grą, a tam, że ważność była do 26 listopada 2012. I teraz dupa, nie da się pograć. A dodam, że konto PS+ mam ważne do przyszłego roku. Czy gra może nie działać przez to, że na razie mam konsolę offline? Czy jak zaloguj się na niej do PSN i włącz grę, to ważność się wydłuży? To jedyna gra z PS+ z którą mam taki problem, że jak kliknętrójkąt na ikonie gry i wezmę "informację" to pojawia się info od jakiej daty do jakiej gra jest ważna. Dziwna akcja. Ktoś może coś poradzić?
Opublikowano 8 stycznia 201312 l Tak, albo się wydłuży automatycznie albo trzeba będzie na pozycji w Download List kliknąć jeszcze raz pobieranie i zaraz potem anulować. Prawdopodobnie przedłużałeś Plus'a a od zmiany PSS niestety niekiedy gry które mamy się same nie aktualizują.
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Z GOW III jeszcze jest taka kwestia ,że gra ma już za chwilę 3 lata a jak na gry miesiąca ps+ to trochę dużo. Wystarczy spojrzeć na ostatnie aktualizacje złotego konta- gry się sprzed około 12-14 miesięcy : MK, Batman AC, Crysis 2, Deus EX. Uncharted w sumie terminowo pasuje ale jeśli faktycznie zajmu 45GB to byłoby nieporozumieniem gdyby się znalazł w ofercie. Poza tym mam z niego platynę i bym się wkurzył
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Zamówiłem sobie PS+, za fajne pieniądze był w PSS i aż żal było nie skorzystać. Mam natomiast problem. Ściągnąłem darmowe gry grając w Batman AC w prawym górnym rogu pojawiła mi się informacja o tym, że "Materiał straci ważność za 30 minut". Nie byłem podłączony do sieci, dodam. Po upłynięciu tego czasu wyoutowało mnie z gry. Musiałem zalogować się do PSN, żeby móc dalej grać. To normalne?
Opublikowano 15 stycznia 201312 l No bez jaj. Ściągnąłem full. Po ponownym zalogowaniu się problem znika, ale za jakiś czas ponownie się pokaże. Zaczyna mnie to osłabiać.
Opublikowano 15 stycznia 201312 l haro pobrales gre z zakladki playstation plus/oferta od zaraz czy wszedles w dzial testowania godzinnego triala. ten nowy sklepik jest porypany i nie powiem Ci z pamieci jak sie pobiera, ale zamiast dwoch klikniec robisz 10. niezly krok wstecz.