Brolin 328 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Chłopaki cieszy mnie Wasz odzew. Potraktujcie sprawę lajtowo, nie wymagam żadnych zobowiązań czy terminów. Wolę też opublikować coś co ktoś napisze dla własnej przyjemności i według własnego uznania co do formy i treści a nie byle było i jeszcze zgodnie z jakimiś wyznaczonymi regułami - można sobie pofolgować (choć bez przesady ) Na razie nie mogę zaoferować żadnej kasy ale jeśli strona by zaczęła zarabiać, a kto wie, to jasna sprawa. grzybiarz a może byśmy zapodali jakąś współpracę między stronami? Nie chciałbym zaśmiecać tego tematu, jak coś to możemy przenieść ten wątek gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Tworze liste wszystkich gier na vite od startu ps+, hmmm... jak cos to... moze sie odezwij gg: 1451976. PM mam raczej zapchana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 do kiedy jest ta promocja na trzy miechy plusa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Promocja trwa od 20.08.2013 do 20.09.2013.Promocyjny okres subskrypcji, tj. 15 miesięcy dostępu do PS Plus w cenie 12 miesięcy można zakupić, wybierając odpowiedni produkt w PlayStation Store. Okresy subskrypcji sumują się. Przykładowo, zakupując PS Plus na 2 lata, użytkownik otrzyma 6 miesięcy bezpłatnego promocyjnego dostępu do tej usługi. http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network/Nie-dosta%C5%82em-dodatkowych-3-miesiecy-PS/td-p/19587846/page/2 Ja skorzystałem: Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 20.09 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Październik się powoli zbliża, jakieś życzenia co do Plusa na tenże miesiąc? Dla mnie idealnym pakietem byłoby combo Dishonored, DMC HD Collection i Papo & Yo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Wtedy byłoby przepięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Zamiast DMC wolałbym MGS HD na PS3. I wtedy skusiłbym się na Plusa na 3 miechy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Dishonored nie będzie, bo w kilku krajach (np. u nas) go nie ma w PSS Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Crysis 3 i Dead Space 3 chcialbym ograc z Plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Też obstawiam DS'a, bo crapsztyl, słabo się sprzedał no i EA ostatnio wpycha do tego Plusa co popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 ja chce lollipop chainsaw!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Dishonored nie będzie, bo w kilku krajach (np. u nas) go nie ma w PSS Kurcze no tego nie przewidziałem. Ale to, że go nie ma w PSS nie znaczy, że nie może jeszcze być Wiadomo chociaż dlaczego go nie ma? Na Crysis 3 i Dead Space 3 chyba jeszcze trochę za wcześnie ale pewnie w niedługim czasie rzeczywiście będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ponoć jak nie ma gry w PSS to nie ma szans aby była w plusie. Ja to bym z chęcią przygarnął SH: Downpour. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) EA lubi wspierać Plusa, to patrzcie jak w październiku wrzucą nam FUSE albo Army of Two: The Devil's Cartel Prawie nikt nie kupił tych gier (zwłaszcza Fuse), więc chętnie przyjmą chociaż najmniejszą kwotę za którąś z nich 2K też wrzuciło już kilka gier, więc może... Borderlands 2. Idealny kandydat, bo ma zatrzęsienie DLC. Edytowane 12 Września 2013 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) chciałbym larę i borderlands 2, ale w sumie październik mi zwisa, bo będę cisnął w gotg na vitę mogliby dać ps all-stars battle royal Edytowane 12 Września 2013 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Mi się chwilowo skończył plus, ale to nic - mam czas na zaległe, płytowe tytuły: np. last of us, które muszę skończyć do wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Nie doczytałem... PS: Też nie możecie czasem wsadzić do koszyka tytułów z plusa przez stronę www? Edytowane 12 Września 2013 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ponoć jak nie ma gry w PSS to nie ma szans aby była w plusie. Wiem wiem ale mnie chodziło to, że jeszcze może w sklepie się pojawić a wtedy i do Plusa mogłoby wskoczyć. Czy jest jakieś źródło tej informacji "Ponoć jak nie ma gry w PSS to nie ma szans aby była w plusie."? Muszę mieć pewność ;P Na SH: Downpour z oceną 64 na metacritic nie ma szans. Na szroty od EA w postaci Fuse i AoT: DC na szczęście też nie - oceny odpowiednio 62 i 58. Też myślę, że są duże szanse na Borderlands 2. Gra idealna na grę miesiąca no i DLC też robią swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 No B2 jakby było z DLC to sam bym nabył plusa, natomiast jak sama podstawka to raczej nie. Aczkolwiek teraz GOTG wychodzi więc nawet nie wiem czy miałbym czas i ochotę aby zagrać w Bordery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 @up Z tymi DLC to miałem na myśli, że wydawca byłby skłonny dać grę do Plusa ale gołą bo właśnie jest dużo dobrych dodatków, na których mógłby zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Myślicie, że to Sony zgłasza się z ofertą do wydawców czy wydawcy do Sony? Ciekawi mnie jak ten cały plus działa z biznesowego punktu widzenia. Kto, komu i na jakich zasadach płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Sądzę, że jeśli crap lub słabo się sprzedało to wydawca zwraca się do Sony, gdy widzi, że może jeszcze na słabej grze zarobić. Natomiast jak jest jakiś hit pokroju RDR to obstawiam, że to Sony pierwsze wyciąga rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Tylko, ze crap raczej nie ma szans na dostanie się do ramówki PS+. Większość gier z PS+ to gry uznane, z konkretną oceną na meta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Kiedyś się wypsztykają z tych uznanych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi