Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mortal Kombat 9

Featured Replies

Opublikowano

Te obrażenia pewnie szybko się znudzą, prawdopodobnie nie są jakoś specjalnie zaawansowane i w każdej walce zawodnicy będą podobnie zdewastowani, już teraz to zaobserwowałem.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

dla MNIE POMYSŁ ZA(pipi)ISTY! czekam na Jasona z piątku 13-tego   edit: rozumiem że nie mozna miec własnego zdania skoro lecą mi minusiki :* edit 2: :*

• To nie graj ...

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Żeby była możliwość blokowania postaci przy fatalu (jak w Deception i Shaolin Monks), tak by się nie ruszał w trakcie wklepywania sekwencji.

Opublikowano
  • Autor

Tag-Team Battle w nowym MK to będzie po prostu miazga. Atak serca po obejrzeniu tego filmiku gwarantowany :thumbsup:.

Szkoda jedynie, że jeszcze tyle czasu do premiery...ahh :turned:

Opublikowano

Mam nadzieje że czas na posadzenie fatala w finalne wersji będzie odpowiednio krótszy niż w tym filmiku.

Nie sądzę. Oprócz wyjadaczy, którzy zjedli zęby na MK1-3, producenci chcą też chyba łyknąć nowych graczy (w tym casuali). Nie zdziwiłbym się też opcji "one button fatality" ;)

Opublikowano
Drugi Fatal Cyrax'a. MOC!

Edytowane przez Tiny

Opublikowano

Trochę dziwnie to wygląda, leci siatka a rozcina go na kilka kawałków. Jak narazie to Sub-zero i Scorpion mają najlepsze fatale, no i Kung Lao.

Opublikowano

bardzo dziwnie to wygląda, powinno go pociąć w kostke jak w resident evil jeden (film) w korytarzu z laserami

Opublikowano

No dokładnie powinna wyjść kosteczka jak w filmie RE. Mam nadzieję, że to poprawią bo kiepsko to wygląda.

Jeszcze nigdy nie oglądałem fatali na yt przed zrobieniem ich heh.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Tak trochę z innej beczki.

Jakby ktoś chciał umilić sobie czas w oczekiwaniu na tego Mortala to zapraszam do składki (w odpowiednim temacie) na MK2 z psstore ;].

Opublikowano

Tak trochę z innej beczki.

Jakby ktoś chciał umilić sobie czas w oczekiwaniu na tego Mortala to zapraszam do składki (w odpowiednim temacie) na MK2 z psstore ;].

Ja juz posiadam od jakiegos czasu, chetnie pogram w oczekiwaniu na nowa czesc.

Opublikowano

Wiecie co podoba mi się w tym MK najbardziej? Areny! Niektóre z nich są kapitalne po prostu. Na YT poniewiera się filmik, na którym walka toczy się w trakcie ulewnego deszczu. Miodzio.

Opublikowano

Wszystko OK, ale animacje ciosów są ciągle sztuczne i kiepsko wykonane (od 8 lat trenuje Kick Boxing więc coś na ten temat wiem), daleko pod tym względem takiemu MK do Tekkena. Grafika też raczej nie zachwyca.

Opublikowano

to jest fatality shreddera z rzułfi nindża

swoją droga to mogli by lepiej zrobić to gdzie zamraża nogi i wyrywa korpus, bo widać jak totlanie nieralistycznie ciało obraca mu sie w ręce (najpierw je trzyma twarzą w twarz po wyrwaniu a potem czarodziejsko odwraca sie plecami, dziwnie to wygląda)

tak czy siak mogli by zrobić że po wyrwaniu korpusu trzyma go sekundke i patrzy w oczy, a drugą ręką twoży na ziemi ostry "sopel" lodu (mniejwiecej do pasa) , i po tej chwili patrzenia bierze zamach przez głowe i nadziewa ten urwany korpus na "sopel"

cos tego typu

subzeroq.jpg

Opublikowano

Hehe, Yano. Słuszna wizualizacja ;)

I fakt, jakość zaprezentowanych do tej porty fatali to - moim zdaniem - takie 6,5 na 10. Tzn. nie są złe, ale cała reszta nowego MK podoba mi się zdecydowanie bardziej.

Opublikowano

Jak dla mnie fatality są na najwyższym poziomie i chyba tylko MK2 może się pochwalić tak dobrymi.

Opublikowano

Szkoda że fatal Kung Lao wzięty z Shaolin Monks straszy wykoaniem w jednym momencie. Ten materiał z przodu przyczepiony do pasa (nie wiem jak to się nazywa), opada na wirujący kapelusz, przenika przez niego i jest cały. Może to poprawią, bo razi w oczy.

Opublikowano

W Neo Plus w wywiadzie z Boonem było pytanie o Noob Saibota i Boon powiedział, że są duże szanse, że ta postać się pojawi. Oby tak się stało.