Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mortal Kombat 9

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętam jak pisałem to już dawno temu, że balans pewnie będzie strasznie słaby i nie myliłem się. Taki Sub-Zero jest w tej grze zwykłym drewnem z dużymi opóźnieniami. Byłoby wszystko ok, gdyby za tym szła większa siła, a tak nie jest, bo nawet jego X-Ray zabiera mniejsze obrażenia niż szczypiora Scorpiona, który jest w ogóle znacznie szybszy. W zasadzie da się nim tylko coś pod ścianą pokombinować. W każdym razie w demie jest najsłabszy, może jeszcze do premiery coś poprawią. Bo jeśli już taka duża jest różnica między najpopularniejszymi postaciami (Scorp i Sub), to strach się bać co będzie finalnie.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

dla MNIE POMYSŁ ZA(pipi)ISTY! czekam na Jasona z piątku 13-tego   edit: rozumiem że nie mozna miec własnego zdania skoro lecą mi minusiki :* edit 2: :*

• To nie graj ...

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Żeby była możliwość blokowania postaci przy fatalu (jak w Deception i Shaolin Monks), tak by się nie ruszał w trakcie wklepywania sekwencji.

Opublikowano

No niestety i wielka szkoda bo Sub to moja ulubiona postać. Jak gram z kumplem to muszę się nieźle napocić aby pokonać jego Scorpiona :confused: Oby w pełnej był lepszy balans.

Opublikowano

bo nawet jego X-Ray zabiera mniejsze obrażenia niż szczypiora Scorpiona

X-Ray X-Ray'owi nie równy. Sub-Zero może łatwo swojego posadzić po zamrożeniu przeciwnika (wystarczy double hit przy kulkach - np. vs. Mileena - i jesteśmy do przodu), natomiast Scorpion po trafieniu (!) tego rodzaju zagraniem dostaje od przeciwnika w zamian X-Ray'a na gwarancie. Mowa oczywiście o wersji demonstracyjnej.

Opublikowano

Scorpion łapie swoim łańcuchem typa, ten otumaniony i też jest 100% X-Ray.

Opublikowano

No właśnie, Scorpion jest przegięty i tyle. Może jeszcze coś poprawili w finalnej grze. Bo Amer pisał, że w ogrywanym wcześniejszym kodzie Sub-Zero miał inny start do x-raya. A wiele osób narzekało po demie, że jest słaby.

Opublikowano

Ciekawe czy Shang Tsungiem bedzie mozna zmieniac sie we wszystkie postaci czy tylko w ta z ktora sie wlaczy.

Jestem tak najarany na ten tutul, ze przewrotnie nie biore kolekcjonerki bo nigdzie jej raczej nie dostane w dzien premiery we Wrocku :/

Opublikowano

a co powiecie na to ze dzis widzialem gre w Empiku juz?

Opublikowano

a co powiecie na to ze dzis widzialem gre w Empiku juz?

I nie kupiłeś? :/

Pewnie to był MK vs DC Universe. Ten shit z gościem, który na kalesony nakłada majtki.

Opublikowano

to był nowy mortal wiem jak wyglada okladka z nowym mortalem i cena 179 nie kupiłem bo mam w ultimie zamowione i zaplacone

Opublikowano

Wiecie moze czy bedzie mozna gdzies w EU kupic limitke z podporkami na ksiazki?Wlasnie one mnie interesuja a z tego co mi wiadomo to w EU daja do kolekcjonerki figurke a w USA podporki do ksiazek.

Opublikowano

Fajna tagowa walka.

Polecam sprawdzić inne filmiki wrzucone przez SauloMK.

Opublikowano

Ciekawe czy Shang Tsungiem bedzie mozna zmieniac sie we wszystkie postaci czy tylko w ta z ktora sie wlaczy.

Może zmieniać się w różne postaci, nie tylko w przeciwnika.

Opublikowano

No stroje fajne i fajny pomysł, żeby ich pokazać sprzed 'cyborgizacji', ale to chyba trochę będzie głupio wyglądało jak w takich strojach będą odpalać rakietki, czy rzucać siatkę z pola siłowego i bombki.

Opublikowano

To Amer może zdradzisz coś więcej na ten temat :) I inne przy okazji ciekawosatki.

Opublikowano

No właśnie, np to, czy Sub-Zero pozostał nietknięty od czasów demka... :ninja:

Opublikowano

Powiem tak: korci mnie (bo gra rozwala i trawi system) ale nie mogę :) Za to w PE dostaniecie max wypasiony (pod każdym względem) materiał, z którym każdy Gracz czekający na MK powinien się zapoznać (oczywiście nie zmuszam do kupna pisma, zawsze można obadać w Empiku).

Opublikowano

napisz coś, najwyżej stracisz pracę

Opublikowano

...co będzie, to będzie. Gra zamówiona. Niedługo mój Kano zacznie siać pożogę :>

Edytowane przez Siara_iwj