Opublikowano 30 marca 20178 l Ja jestem w połowie 6-go sezonu, no i rzeczywiście jest za(pipi)i.sty (jak dotąd mój ulubiony odcinek to chyba Long Term Parking), no ale ja nie oglądam seriali jakoś nałogowo.
Opublikowano 11 maja 20177 l Małe pytanko co do trzeciego sezonu. Potrzebuję tylko odpowiedzi TAK lub NIE. Czy Toni w końcu się dowie co się stało z Melfi i zrobi co należy? Ogólnie po dłuższej przerwie od 2 sezonu, trzeci wchodzi mi znakomicie.
Opublikowano 11 maja 20177 l Zgadzam sie, potem jest taka fajna scena podczas wizyty T w gabinecie Melfi
Opublikowano 11 maja 20177 l No jest, ale ja jednak już widziałem oczami wyobraźni jak Tony rozprawia się z tym chłystkiem w pięknym stylu, a tu
Opublikowano 14 września 20177 l Dzisiał zmarł Paul Vincent, aktor grający Phila Leotardo. jedna z lepszych scen w całym tym genialnym serialu
Opublikowano 14 września 20177 l "That fat cocksucker said i look like the Shah of Iran" "Let me tell ya a couple of three things" Chyba przyszedł najwyższy czas na rewatch w 1080p.
Opublikowano 14 września 20177 l W Sopranos był świetny, ale jego najbardziej pamiętna rola to Billy Batts z Goodfellas i legendarne "now go home and get your fucking shinebox".
Opublikowano 18 września 20177 l "That fat cocksucker said i look like the Shah of Iran" "Let me tell ya a couple of three things" Chyba przyszedł najwyższy czas na rewatch w 1080p. "How's your sister, fucked your mother" "It's like an ad for fuckin' weight loss center. Before... and way before" kopalnia cytatów :D
Opublikowano 19 września 20177 l Jesus Christ mister you okay in there? Sceny na pogrzebach to też była miazga.
Opublikowano 19 września 20177 l weźcie przestańcie bo mnie najdzie do końca i w 2 lata zalicze ten serial po raz trzeci Edytowane 19 września 20177 l przez maciucha
Opublikowano 19 września 20177 l To jeden z powodów, dlaczego warto oglądać ten serial więcej niż raz. W pilocie serialu, na terapii Tony o tym wspomniał, jak go wujek kiedyś poniżył, co zachwiało jego samooceną. Wrócili do tego w 5 sezonie. Takich nawiązań jest dużo i trudno to wyłapać przy jednym posiedzeniu. Np scena z Chrisem gdy udusił przez przypadek psa, gdy Tony się o tym dowiedział, wkurzył się i powiedział, że sam powinien go za to udusić. Wiemy jak później skończył Chris Albo to. Wspólny mianownik tych scen to gacie. sezon 2 sezon 3
Opublikowano 19 września 20177 l o tak w zeszłym roku zaliczyłem 2 razy ten serial i ilość smaczków jakie się wyłapuje za drugim razem to o boziu
Opublikowano 25 września 20177 l weźcie przestańcie bo mnie najdzie do końca i w 2 lata zalicze ten serial po raz trzeci Znowu zacząłem oglądać i za każdym razem zapominam jak bardzo wkur.wiająca jest matka. Niesamowita rola :D I Paulie we Włoszech "Ton, you give this guy a golf club, he'll probably try to fuck it" xd Sopranos i The Wire nigdy mi się chyba nie znudzą.
Opublikowano 13 października 20177 l Ginny Sacrimoni? What she needs is her own zip code. Jersey's a small state. She moves in, she could tip it over. She's so fat, when she goes camping the bears have to hide their food. I najlepsze: She's so fat, her blood type is ragout. No ku.rwa mac miałem cholernie piz.dowaty tydzień ale ten odcinek poprawił mi humor od razu. xd
Opublikowano 8 marca 20187 l O JA PIERDOLE. Będzie prequel Sopranos - "The Many Saints of Newark". David Chase za sterami. Powrócą niektóre postaci z serialu https://naekranie.pl/aktualnosci/powstanie-filmowy-prequel-rodziny-soprano-3004491 Będę się modlił codziennie, żeby ten film sprostał legendzie. Edytowane 8 marca 20187 l przez sprite
Opublikowano 8 marca 20187 l W dniu 7.10.2015 o 11:44, M.Bizon24 napisał: Przeciez kazdy wie, ze prequel z jakimis mlodymi twarzami to nie to samo. To jak zrobic prequel the wire, the shield albo band of brothers lol. Na szczescie ludzie jeszcze sie szanuja i nikomu nie przyszedl do glowy taki poroniony pomysl aby beszczescic tak kultowa serie. Chyba za duzo remakow gierek lub wersji hd wam w glowie. Zreszta o czym my tu w ogole mowimy, prequel rodziny soprano omg co za pomysl w ogole :facepalmz: