Opublikowano 20 czerwca 20195 l You heard about the Chinese godfather? He made them an offer they couldn’t understand.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l 24 minuty temu, Pupcio napisał: czemu prowokujesz? (pipi)a mam taką chęć na rewatch przez te yebane wspominki ale nie mam czasu teraz
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Jak nie masz czasu to musisz pójść na kompromis i znajdziesz rozwiązanie. Jak pewien pan, który marzył o manicotti, więc grillował ser na grzejniku, chciał poruchać, to spuścił się w chusteczkę.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l A pamiętacie jak Spoiler Tony był z Paulie'm na łódce? siedziałem zesrany jakbym to ja tam był
Opublikowano 20 czerwca 20195 l tak było w głowie grał motyw z ojca chrzestnego i przebłyski przerażonych oczu fredo
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Albo jak Junior Spoiler postrzelił Toniego hawka ja pyerdole po tej akcji to chyba zarwałem nocke na dalsze oglądanko taka to była A K C J A chuy tam odpalam oglądanko
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Odnośnie wydarzeń na łodzi, to dla mnie jest jedną z opcji związanych z finałem. Bo to był dobry pretekst, by to zrobić.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l A pamiętacie śmierć Spoiler Jackiego Jr? Kurła no byłem w szoku Edytowane 21 czerwca 20195 l przez _Be_
Opublikowano 21 czerwca 20195 l najbardziej byłem rozje.bany po samym finale pamiętam że myślałem że router mi się z(pipi).bał i go resetowałem, potem że HBO ma jakiś wadliwy plik na serwerze itd XD jak potem czytałem w necie to jak leciał 1. raz w TV, to też ludzie po operatorach ze skargami dzwonili że im sygnał zerwał w ostatnich sekundach
Opublikowano 21 czerwca 20195 l No zakończenie na drugim miejscu, zaraz po SFU i na równi z The Shield. Szkoda, że 90% ludzi nie zczaiła o co chodzi z 10s czarnym ekranem Pamiętam jak kumplom wyjaśniałem ocb, to potem mózgi rozjebane na wieki.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l no na gorąco w ogóle nie zczaiłem o co chodzi, patrze do końca odcinka minuta, no siedzą, jedzą krążki cebulowe i cieszą michy, co tu się może niby stać? czyżby happy end i fade to black? no i wtedy był fade to black ale troche inny XD dopiero jak poszperałem w necie, poczytałem o sekwencji ujęć itd. to hajs się zgadzał i też miałem mózg rozje.bany nie szło tego zrobić lepiej
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Też chyba moje ulubione zakończenie chociaż jeszcze mad menik u mnie króluje w tym temacie
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Teraz, Pupcio napisał: Też chyba moje ulubione zakończenie chociaż jeszcze mad menik u mnie króluje w tym temacie a daj spokój ten je.bany uśmiech Dona potrzebowałbym osobnego życia żeby obejrzeć wszystkie dobre seriale po kilka razy
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Ja nie wyrabiam z dobrymi serialami po raz a co dopiero po dwa A The Shield zaraz za rodzinką jesli chodzi o finał.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Shield jeszcze nie był oglądany mam nadzieje że mnie rozyebie bo już się kończą legendy do oglądania
Opublikowano 21 czerwca 20195 l u mnie też Shield i The Wire jeszcze do zrobienia ale SFU w gimbazie/licbazie to z 3 razy luźno zaliczyłem
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Shield was rozje.bie, do tej pory mam PTSD po zakończeniu piątego sezonu, nie wspominając o finale Kończę zaraz trzeci sezon Sopranos, ogółem chyba lepszy niż drugi, szkoda że mniej jest Juniora, ale za to Ralphie i wątek Jackiego Jr nadrabiają. Pine Barrens rzeczywiście było zaje.biste, tekst Pauliego o 16 Czechosłowakach to moja druga jego ulubiona kwestia zaraz po rozkminie na temat piekła Edytowane 21 czerwca 20195 l przez c0ŕ
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Ten potężny shield jest gdzieś dostępny legalnie? Kiedyś widziałem go chyba na netflixie a tero ni ma
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 23 minuty temu, Pupcio napisał: Ten potężny shield jest gdzieś dostępny legalnie? Kiedyś widziałem go chyba na netflixie a tero ni ma Amazon Prime
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Przypomnę jeszcze Oz który dla mnie jest jednym z najlepszych serial hbo.