Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rodzina Soprano

Featured Replies

Opublikowano

You heard about the Chinese godfather?  He made them an offer they couldn’t understand.

• Odpowiedzi 475
  • Wyświetleń 56,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzięki, chyba weszły mi te dwa piwa przy oglądaniu że tego nie załapałem, teraz wydaje mi się to oczywiste.   Skończyłem S4E9 i kuuuuur,waaaaa     Jezu, ten serial je

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Wczoraj minęło 20 lat od emisji najbardziej znanego epizodu The Sopranos.    

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Trailer filmowego prequela    

Opublikowano
24 minuty temu, Pupcio napisał:

czemu prowokujesz? (pipi)a mam taką chęć na rewatch przez te yebane wspominki ale nie mam czasu teraz :/ 

:rayos: 

Opublikowano

Jak nie masz czasu to musisz pójść na kompromis i znajdziesz rozwiązanie.  Jak pewien pan,  który marzył o manicotti,  więc grillował ser na grzejniku,  chciał poruchać,  to spuścił się w chusteczkę.  

Opublikowano

Ten sam pan ścigał homo a sam wypierdolil z szafy :)

Opublikowano

A pamiętacie jak 

Spoiler

Tony był z Paulie'm na łódce?

:obama: siedziałem zesrany jakbym to ja tam był 

Opublikowano

tak było :banderas:

w głowie grał motyw z ojca chrzestnego i przebłyski przerażonych oczu fredo :fsg: 

Opublikowano

Albo jak Junior 

Spoiler

postrzelił Toniego hawka

ja pyerdole :obama:  po tej akcji to chyba zarwałem nocke na dalsze oglądanko taka to była   A K C J A

chuy tam odpalam oglądanko

Opublikowano

Odnośnie wydarzeń na łodzi,  to dla mnie jest jedną z opcji związanych z finałem.  Bo to był dobry pretekst,  by to zrobić. 

Opublikowano

A pamiętacie śmierć  

Spoiler

Jackiego Jr? 

Kurła no byłem w szoku 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

najbardziej byłem rozje.bany po samym finale 

pamiętam że myślałem że router mi się z(pipi).bał i go resetowałem, potem że HBO ma jakiś wadliwy plik na serwerze itd XD

jak potem czytałem w necie to jak leciał 1. raz w TV, to też ludzie po operatorach ze skargami dzwonili że im sygnał zerwał w ostatnich sekundach 

:pawel: 

Opublikowano

No zakończenie na drugim miejscu, zaraz po SFU i na równi z The Shield. Szkoda, że 90% ludzi nie zczaiła o co chodzi z 

10s czarnym ekranem

Pamiętam jak kumplom wyjaśniałem ocb, to potem mózgi rozjebane na wieki.

Opublikowano

Finał Rodziny Soprano? Najlepszy finał w historii telewizji. 

Opublikowano

no na gorąco w ogóle nie zczaiłem o co chodzi, patrze do końca odcinka minuta, no siedzą, jedzą krążki cebulowe i cieszą michy, co tu się może niby stać? czyżby happy end i fade to black? no i wtedy był fade to black ale troche inny XD

dopiero jak poszperałem w necie, poczytałem o sekwencji ujęć itd. to hajs się zgadzał i też miałem mózg rozje.bany

nie szło tego zrobić lepiej :banderas:

Opublikowano

Też chyba moje ulubione zakończenie chociaż jeszcze mad menik u mnie króluje w tym temacie

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Też chyba moje ulubione zakończenie chociaż jeszcze mad menik u mnie króluje w tym temacie

a daj spokój

ten je.bany uśmiech Dona

:banderas:

potrzebowałbym osobnego życia żeby obejrzeć wszystkie dobre seriale po kilka razy :( 

Opublikowano

Ja nie wyrabiam z dobrymi serialami po raz a co dopiero po dwa :frog: A The Shield zaraz za rodzinką jesli chodzi o finał. 

Opublikowano

Shield jeszcze nie był oglądany :rayos: mam nadzieje że mnie rozyebie bo już się kończą legendy do oglądania

Opublikowano

u mnie też Shield i The Wire jeszcze do zrobienia

ale SFU w gimbazie/licbazie to z 3 razy luźno zaliczyłem :banderas:

Opublikowano

Shield was rozje.bie, do tej pory mam PTSD po zakończeniu piątego sezonu, nie wspominając o finale

Kończę zaraz trzeci sezon Sopranos, ogółem chyba lepszy niż drugi, szkoda że mniej jest Juniora, ale za to Ralphie i wątek Jackiego Jr nadrabiają. 

Pine Barrens rzeczywiście było zaje.biste, tekst Pauliego o 16 Czechosłowakach to moja druga jego ulubiona kwestia zaraz po rozkminie na temat piekła

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Ten potężny shield jest gdzieś dostępny legalnie? Kiedyś widziałem go chyba na netflixie a tero ni ma :/

Opublikowano
23 minuty temu, Pupcio napisał:

Ten potężny shield jest gdzieś dostępny legalnie? Kiedyś widziałem go chyba na netflixie a tero ni ma :/

Amazon Prime 

Opublikowano

Przypomnę jeszcze Oz który dla mnie jest jednym z najlepszych serial hbo.