Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

Opublikowano

Cieszą mnie Heavy Rain i Mortal, które będę miał we wtorek. Złości za mało trofeów w RE4 HD.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 151,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

Cieszy mnie FIFA 12 która będzie u mnie we wtorek/środę. A złości już od jakiś 3-4 miechów brak neta na PS3 ...

Opublikowano

Cieszy mnie praca - życzę wszystkim forumowiczom żebyście robili to co lubicie i jeszcze dostawali za to kasę :)

Cieszy nadchodząca premiera Dark Souls i cena jaką przyszło mi zapłacić za Pre-ordera :)

Cieszy dzisiejsza pogoda + rower :)

Opublikowano

Denerwuje, że w Bydgoszczy nie ma już PS3 320GB (jeśli w ogóle były). Cieszy, że do nich zadzwoniłem zamiast drałowac 50km w jedną stronę by się na miejscu dowiedziec :D

Opublikowano

Cieszy mnie praca - życzę wszystkim forumowiczom żebyście robili to co lubicie i jeszcze dostawali za to kasę :)

a co ty robisz?

nie było u mnie dzisiaj fify, ani w MM ani w marketach ani empikach. Kur.wa:/

Opublikowano

Napawa mnie zbliżająca się beta BFa, a wku.rwia przysłane Metroid: Other M miast Heavy Rain.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Cieszy mnie jutrzejszy i niedzielny "Festyn w Holandii" a dokładniej to obecność Rockstar. GTAV nie zapowiedzą, Agenta pewnie nie ujawnią ale zadowolę się chociaż fotkami i artami z MP3 które podobno mają być.

DLC do Deusa, dlc do Infamous 2, Batman: AC i jak się uda U3 (jak sklepy dadzą radę) czyli w skrócie październik. Na samą myśl o tym wszystkim jaram się jak kiełbaska na grillu.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

cieszy : fifa 12_ BF 3, podoba mi sie , grafika mi nie przeszkadza

wkurza:cenega nie zlokalizuje kinowo skyrima na konsole choc na pc będzie. wypierd.alajcie już z polskiego rynku no:/

a ich tłumaczenia są zawsze na poziomie macka z klanu, cóż za żałosna firma (żal), cały świat daje rade a im sie nigdy nie da...nie wiem, mam tak ze jak jest jakaś gra wydawana przez cenegę to z zasady kupuję ją na sieci takie czuję obrzydzenie dla ich frajerskich praktyk

jak mawial klasyk: na pochybel sk-synom

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Rewelacyjnie gra mi się w Super Mario Galaxy, a wkurza że BF3 nie do końca spełnił moje oczekiwania choć ostatecznie dobrze mi się w niego szpila.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Cieszy mnie ogromnie Civilization IV nabyte za 15zł.

Taka śmieszna kasa, a tyle radochy :D.

Opublikowano

Cieszy mnie kilka zacnych gierek na PC, które właśnie ogrywam, a w które nie miałem okazji zagrać wcześniej. Cieszy mnie złożony preorder na BF 3 w wersji PS3 no i cieszy mnie zbliżający się major update GT5 wraz z DLC.

Opublikowano

Cieeeeeeszyyyyy mnie powrót internetu na PS3 w poniedziałek! Oj (pipi)a se naściągam dem, aktualizacji i gier którę od miesięcy zalegają w tym plejstejszynowym menedżerze pobierania. I beatke U3 se ściąge, i może BF3 o ile będzie :D

Opublikowano

i dodasz mnie do listy znaj bo ci wysłałem zaproszenie mies temu hehehe

cieszy: ogarnełem (chyba:/ )Fifę 12 (hardkor jak diabli)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Cieszy mnie, że jak upaczują multi BF3 będzie świetne oraz to, że znowu zagram sobie w pierwszego Deus Ex (szukając powiązań z HR). ;D

Opublikowano

Cieszy mnie tactical defending w FIFIE 12 :) i to ze jest wymuszony w rankingowych online ;)

Opublikowano

Cieszy mnie, że właśnie skończyłem Deus Ex.

Złości, a raczej w(pipi)ia, że dwa tygodnie temu wydałem 40zł na dodatki do Uncharted 2, dziś patrzę na PSS, a tu wspomniane dodatki za darmo dla posiadaczy PS+

Opublikowano

Cieszy mnie tactical defending w FIFIE 12 :) i to ze jest wymuszony w rankingowych online ;)

no po ograniu Fifki stwierdzam, ze gdyby dali mozliwosc gry na starym systemiw w rankingach to gra byłaby zupełnie ale to zupełnie bez sensu- OLBRZYMI to handicap

złosci: odstawiłem ME 2 na rzecz fifki, boje sie że stracę "wciągniecie"

Edytowane przez Orson

Opublikowano

W(pipi)ia mnie to że zawiodłem sie jak cholera na Deus EX:HR .

Musiałem sie ratować Dead Space 2 i klasyką w osobie DosBoxa .

Opublikowano

Cieszy mnie ilość zaje.bistych gierek wychodzących do końca roku i to jak sobie będę przeskakiwał z jednej na drugą.

GOW3->Batman Arkham City->Uncharted 3->Skyrim->Zelda: Skyward Sword

Przecież to sami kandydaci na grę roku. Ale będzie grania.

Opublikowano

Cieszą mnie plotki o rzekomej kolekcji JAK-a HD a jak to bywa z plotkami o kolekcjach zapewne to prawda. Nosz kurdebele mój najlepszy platformer - seria :wub:

Opublikowano

zznów Cenega i znów "kupa". Znow mają Ragea z napisami na PC , znów nie na konsole I znów pokazujemy im- niczym Szkoci - gołe du.py i kupujemy nie od nich .

Heh znam ang ale i tal mnie to wkur.wia- bo wielu znajomych nie pogra (pomijajac Ragea ale Skyrim to inna bajka). Koles z 'wymienialni ' gier mówiłmi, ze u niego to jesli gra jest po polsku to ma na nią 3 razy wiekszy popyt

a juz erpegi to masakra- Fallou 3 non stop mu chodził a nev Vegas leżał i leży

Cenego Cenego wyp.ier.dal.aj

z nim normalnie nie bedzie

Opublikowano

Cieszą mnie plotki o rzekomej kolekcji JAK-a HD a jak to bywa z plotkami o kolekcjach zapewne to prawda. Nosz kurdebele mój najlepszy platformer - seria :wub:

TAK. Jak 2 to najlepsza gra na PS2 i po prostu nie mogę się doczekać tej kolekcji.

Opublikowano

a mi sie ten trend nie podoba bo czuję ze konsumenci są nabijani w butelkę- sprzedawac drugi raz to samo? Choc mam chrapkę na Max Paynea w HD;-)

łudze sie, ze przy okazji trójki wrzucą rimejki

aha i jeszcze Ubisoft- liczyłem ze AC Revelations bedzie domknieciem serii a tu nie- kocham tę serie ale zaczyna sie rozmiana na drobne

Edytowane przez Orson