Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

Opublikowano

Cieszy mnie, że w przyszłym tygodniu będę dzierżył w łapskach MW3 i Skyrim. W 1 tygodniu, te 2 gry to aż przesyt dobrego.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 151,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

impact engine i z(pipi)ani sędziowie w fifie 12 mnie złoszczą.

Opublikowano
gta-5-screenshot-29.jpg
Opublikowano

Trochę się rozczarowałem dzisiejszym trailerem wiadomoczego.

Opublikowano

to, że NIE JESTEM rozczarowany trailerkiem GTA.

Obawiałem sie Vice City, ze bedzie odcinka kuponów a tu prosze...czuję, ze bedzie wczuwa jak za czasów San Andrea na PS2. A tam była klima nieziemska. Jazda na harleyu miedzy stanami o muzyka G'N"R.

A złosci, ze nie podali daty premiery, chocby roku. Bo gdyby miała byc w 2013 to byłoby juz nie fajnie. Ale liczmy, ze 2012

Opublikowano

Cieszy mnie weekend z trzecimi częściami Uncharted i Battlefield. W sumie do końca roku będzie mnie to optymiziało :D

O ile poczta nie nawali i jutro przyjdzie do mnie BF ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cieszę się, że mam w co grać, a inFamous 2 jest prawdziwą kontynuacją tego co mnie przykuło mnie do telewizora przy okazji pierwszej części.

Opublikowano

l.a. noire mnie napawa. Zajebista gra, zajebisty klimat, zajebista muzyka.

Wpis. Też dopiero zacząłem grać i gra mnie urzekła swoją "innością". Wreszcie coś nowego, a nie tylko FPSy.

Opublikowano

Jak zobaczyłem Super Mario Land 3D w akcji to postanowiłem, że to już chyba najlepszy moment na zainwestowanie w 3DS'a, a będzie jeszcze m.in. Luigi Mansion 2, czy RE Revelations. Do tego już jest Ocarina Of Time (chociaż w nią już grałem na N64 i Gacku gdzie była dorzucona do Wind Wakera) i RE Mercenaries. Więc w czym problem? Ano w samym handheldzie. Beznadziejnie będzie wyglądał z drugim doczepianym analogiem i mam nadzieję, że Nintendo choćby na rocznicę wypuści w końcu usprawniony model, bez tego doczepianego kikuta. :/

Opublikowano

Wkurza mnie BF3. To że mi się nie podoba, że dla mnie jest słabą grą i straciłem wydaną na niego kase. A na dodatek wykorzystałem online pass, net na konsoli znów sie z(pipi)ał i ciężko będzie pogonić za jakieś pieniądze.

A cieszy że od nowego tygodnia sprawdzę Batmana. No ciekawe czy faktycznie jest lepszy od Uncharteda nowego...

Opublikowano

W koncu obadalem Civilization V i powoli sie przyzwyczajam. Czesc rzeczy zrobi lepiej, czesc z(pipi)ali, ogolnie troche inny twor niz poprzednik i chyba bedzie mozna w obie grac na zmiane.

(nie)stety gra nadal posiada syndrom jednej tury przez ktory zaznalem dzisiaj trzech godzin snu.

(pipi)a.

Opublikowano

Mam podobnie z kilkoma grami (NGB, PESy, Gears of War 1-3), a dziś koło 4.40 skończyłem sesję z inFamous 2. Jeszce tylko jedna misja, jeszcze tylko jeden Blast Shard. Ale spałem jakieś 4 godziny więc o wiele bardziej wypocząłem :dance2: .

Opublikowano

Chyba sie starzeje ale zupelnie nie daje sobie rady z SH: Origins. Gine co chwila. Do tego jak widze porady "wylaczyc latarke, podkrecic jasnosc i kluczyc miedzy potworami" to mi sie cisnienie podnosi (co to ku.rwa jakis splinter cell czy jak?!). Bron rozpada sie po kilku razach, trzeba szukac nowej. System walki zawsze byl zje.bany w Silentach ale w tym to juz mistrzostwo swiata. Calosc powoduje, ze po kazdym przeciwniku musze lyknac napoj z energia bo do nastepnego starcia moge nie dotrwac...

Opublikowano

Mejm bo w SH walka z potworami mija sie z celem :? taki to patent, który mi zniszczył te gre. Jaki jest sens z nimi walczyc skoro:

1 walka jest niedopracowana

2 one sie ODRODZĄ tak czy śmak

a apteczki sie "nie odradzają"

Wkurza mnie Fifa 12

a cziesz...Fifa 12. Taka to gra :D:D:D

i Shift 2, podjarałem sie. Dla "kazualowatego wyscigowca" to fajny symulatorek

Opublikowano

Przed godziną splatynowałem Uncharted 3, a następnie w kolejce czeka ICO & SotC, jeszcze cztery dni do roboty i dwa tygodnie urlopu. Będę miał co robić.

Opublikowano

Zblizajaca sie platynka w L.A.Noire i czekajace na swoja kolej zafoliowane Ico collection plus jeszcze kilka gierek do przejscia.

Opublikowano

Kampania w NFS The Run - 2 godziny ? Toz to kpina.

Gry kupic nie zamierzam ale znów EA prekursorem zje.banego trendu.

Opublikowano

Przejszlem MW3 w 5h (2 poziom trudnosci). O matko jaki to jest syf. Ale to nic, najgorsze, ze tam gdzies jest masa ludzi, ktorzy glosujac swoimi pieniedzmi sprawiaja, ze ten syf staje sie cykliczny. I to mnie zlosci, ze jakosc gier leci na pysk ale ludziom to sie podoba bo sa karmieni przez rok screenami, filmikami, zapowiedziami, podrasowanymi materialami marketingowymi i sa w stanie kupic byle (pipi) myslac, ze uczestnictwo (poprzez zakup) w tej spirali uczyni ich samych wyjatkowymi. BF3 nawet nie tykam.

Opublikowano

Cieszy mnie, że mam wkurzający dylemat w co pograć. Deus Ex czy Batman Arkham City... Obie gierki tak cudnie patrzą na mnie z półki... Ehhh mógłbym mieć zawsze taki problem :)

Opublikowano

Skończyłem fabułę w RDR. Niesamowita gra.

Z jednej strony mnie cieszy, że poznałem przygodę Martsona (przekozak) a z drugiej smuci mnie to, że już koniec :(

Opublikowano

Nie mam hajsu na golda, a pograłbym w BF3. Singla dla ciekawosci odpalilem. No wyglada lepiej niż myślałem po tylu negatywnych opinia, ale jest kopią i do tego nudą jak ja pier'dole.