Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

Opublikowano

Złości, że już nie mogę nerdzić na chacie jak kiedyś. Kilka godzin patrzenia się w lapka/tv i oczy, albo głowa wymiękają, a później w nocy spać nie mogę :( Boli to tym bardziej, że dziś przeziębiony cały dzień w domu leżę. Chyba pora odpalić jakąś knigę, albo komiks

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 150,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

ostatnia walka z alexią w "code Veronica", a ja tylko z pistolecikiem i kilkoma nabojami do szotguna :frog:. przegapiłem ak47, magnuma i dwa smg w jaskini z robakiem :/.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dopóki masz dostateczną ilość medykamentów i amunicji do pistola nie powinno być problemu.

Od samego początku walisz w nią tym co najlepsze czyli w twoim przypadku shotgun, uważaj na robaczki bo mogą cię powalić, ale możesz zestrzelić kilka jednym strzałem z szotgana także nie żałuj na to naboi, a jak się skończą to ładujesz pistolecikiem i obowiązkowo reload w menu aż skończysz pierwszą fazę walki. Potem zbierasz linear luncher, który zabije ją jednym strzałem więc po prostu nie dajesz się zabić, przymierzasz, strzelasz i po zabawie. 

Nie powinno być specjalnie trudno, ostatnio to przechodziłem i też nie miałem nic innego oprócz shotguna i pistoletu do tego jeszcze mało leków/herbów. Udało się gdzieś za czwartym, piątym razem.

Opublikowano

mój arsenał xD:

fe01sz.jpg

wywaliłem wszystko i nadal stoi :(. na szczęście mam sejwa przed podaniem serum claire to tak pokombinuje żeby mieć granatnik i wybuchowe strzały bo za pierwszym razem wyje.bałem sporo w Steve'a nie wiedząc, że jest niezniszczalny.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Przede mną przejście RE:Vx  na A+,  boje sie tego masakryczne. Jakies dobre porady, by mi sie przydały :)

Opublikowano

to jest bez sejwów, spray'ów i poniżej 2,5h?

Opublikowano

Cos kolo 4h wystarczy. Jezeli ide bez save'ow to moge uzywac apteczek i na odwrot. Chodzi o to, ze musze sie nauczyc calej gry na pamiec, krok po kroku. Lubie taka zabawe, ale sa tez inne obowiazki. Nie te lata.. Ale calaka tez nie odpuszcze.

Opublikowano

A mnie napawa, ze przede mna caly cykl RE, z czego nigdy nie ukonczone RE2, RE3, CV:X, RE6. I chce kazda czesc zrobic na oryginalnej platformie na 100%. Chociaz teraz podpiete ps3 pod telewizor SD kusi granem w gry z psx bo jakosc jest zaje.bista, nie to co rozmazane go.wno na LCD.

Opublikowano

u mnie re0, 5 i 6 z tych z głównej serii. złości mnie fakt, że w żadnej z nowszych gierek ostatnimi czasy nie byłem zmuszony grać ostrożnie i oszczędzać zasoby żeby i tak na końcu obudzić się z ręką w nocniku (wklejany wyżej arsenał na aleksję :), by potem dodatkowo dostać kubeł zimnej wody na głowę w postaci oceny E :reggie:. cieszy mnie za to, że mam sporo survival horrorów ery ps2 jeszcze do ogrania.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A tak, zapomnialem o RE0 i RE remake, oczywisice na GC.

Teka, jak bedziesz ogrywal RE5 to mozna pozniej w co-opie online przejsc. Ja gram crisem.

Opublikowano

He he.

:frog:

Opublikowano

Ale wam zazdroszczę tych nieogranych Residentów. Zero jest świetne, ostatnio sobie odświeżyłem na Gacku i było cudownie. Dzisiaj jeszcze bardziej się docenia zawartość gry w grze :)

Opublikowano

3min mnie dzielily od Zero :whyyy:

Opublikowano

Ale w 6 to nie grajcie.

Opublikowano

ale nie mów mi co mam robić.

Opublikowano

GTA 5 przerasta chyba moje możliwości. Jeśli wbiję platynę to będzie to zdecydowanie ostatnia gra z pucharami on line. A miał nią być Black Flag  :/ Nie gram w nic innego jak GTA które pochłania cały mój growy czas. Kiedy będzie czas na gierki z plusa ??  :scratch_one-s_head:

Opublikowano

ale nie mów mi co mam robić.

wspomnisz moje słowa po skończeniu tego crapa :cool:

Opublikowano

Za to koniecznie zagrajcie w Resident Evil Gaiden, bez wątpienia najlepsza odsłona serii, ciężka atmosfera, fenomenalny system walki i ta grafika. Ahhhhh.  :banderas:

Opublikowano

to na gejmboja? bardzo miło wspominam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cieszy mnie, że dorwałem Metal Gear Solid HD Collection na Vitę za śmieszne pieniądze.

Złości mnie, że gra nie działa na Vita TV...

Opublikowano

Wymieniłem sobie punkty z nintendo cluba na grę Pullblox. Fajna gra logiczna.

Złości mnie że wcale nie chce mi się grać na x360 i Bioshock ledwo zaczęty jakoś mnie nie pociąga. Do tego musiałem zmniejszyć poziom na easy bo za dużo ginąłem :/

Opublikowano

Dungeon Keeper 2 z GOGa działa na "siódemce"! :banderas:  Szkoda tylko, że w englishu ale i tak się jaram. W czwartek nocka zarwana, tak dawno nie grałem. :fsg: Loszek pieszczoszek. :banana:

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cieszy.

Edytowane przez Grze(pipi)