Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 3 - single player i ogółem

Featured Replies

Opublikowano

Czyli dopiero do tej bety, która została zapowiedziana na wrzesień? Lol, MoH ukazało się na jesieni 2010 i w edycji Tier 1 dostawaliśmy klucz do bety, w którą zagramy prawie rok później?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 430,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tylko 1000 kodów do bety Battlefield 3, kto pierwszy ten lepszy!   www.Battlefield3.com/codes-betamulti

• Duh, czytam i czytam ostatnie newsy i komentarze i aż się we mnie gotuje. Uprzedzając - będzie sporo o MW3 i BF3, ale nie piszę na celu wywołania wojenki, a jedynie wyrażenia swoich wątpliwości i wyla

• Jet gameplay!!! http://www.youtube.com/watch?v=lwelgp61dcE   Gratulacje dla minusujacych za mega spiete poslady i 0 poczucia humoru

Opublikowano

Tak, ale w końcu okazało się, że beta będzie bez żadnych kluczy właśnie we wrześniu.

Opublikowano

Ale chaos się nagle zrobił.

W MOH Tier 1 był kod do zamkniętej bety BF 3 ( która zapewne będzie trochę wcześniej niż otwarta )

Co do destrukcji to od początku była zapowiadana jako znacznie większa niż w BC2 a co do tego newsa to stawiam na kiepskie (colowo?) tłumaczenie. W wywiadzie ktoś z DICE wspominał że tylko istotne budynki nie będą całkowicie zniszczalne. Podobnie było w BC 2 ( wraki łodzi na Atakamie- całkowicie nienaruszalne / wielkie magazyny jak ten z pierwszych m-comów na white pass gdzie można było częściowo niszczyć ale nie dało się zawalić ich.

EDIT: serio nie będzie wcześniejszej zamkniętej bety? Swojego czasu miałem zwykłe MOH i teraz przymierzałem się do zakupu TIER 1 dla samego kodu.

Edytowane przez Suboshi

Opublikowano

Więc była to tylko marketingowa zagrywka...

Tak czy inaczej ciekawe czy nie będzie problemów z dostaniem się na mecze podczas trwania bety. Ostatnio każda wersja beta się z czymś takim boryka...Przy okazji bety Bad Company 2 jednak ani razu nie miałem takich problemów, więc tym razem powinno być podobnie.

Opublikowano

premiera bf3 -> 26 pazdziernika

premiera MOH-> 12 pazdziernika

wiec mamy 2 tygodnie roznicy.

na opakowanie moha pisze ze beta bedzie w ciagu 12 miesiecy od premiery.

wiec widze ja w wrzesniu a otwarta w te 2 tygodnie przed premiera :)

Opublikowano

premiera bf3 -> 26 pazdziernika

premiera MOH-> 12 pazdziernika

wiec mamy 2 tygodnie roznicy.

na opakowanie moha pisze ze beta bedzie w ciagu 12 miesiecy od premiery.

wiec widze ja w wrzesniu a otwarta w te 2 tygodnie przed premiera :)

Jest napisane ;) ale zreszta sie zgadzam dla tych co kupili moh we wrzesniu a reszta od 12 pazdziernkia

Opublikowano

Na PSN jest filmik z BF3 pokazujący fragmenty rozgrywki z PS3 i kilka animacji znanych wcześniej z wersji pecetowej. Polecam ściągnąć i obejrzeć. Różnica jest ale gra świateł daje radę.

Opublikowano

przeglądam line up tytułów jakie wyjdą pod koniec roku na ps3. Jest sporo dobrych tytułów, nawet bym się skusił w pary przypadkach na pre order - pytanie tylko: po co? wiem, że BF3 wciągnie nieziemsko i nie będzie czasu na granie w inne tytuły. i jak to mówią fejsbukowicze: lubię to!

Opublikowano

Na PSN jest filmik z BF3 pokazujący fragmenty rozgrywki z PS3 i kilka animacji znanych wcześniej z wersji pecetowej. Polecam ściągnąć i obejrzeć. Różnica jest ale gra świateł daje radę.

Na jakim PSS? Ja nie widzę nigdzie fragmentów z PS3...

Opublikowano

przeglądam line up tytułów jakie wyjdą pod koniec roku na ps3. Jest sporo dobrych tytułów, nawet bym się skusił w pary przypadkach na pre order - pytanie tylko: po co? wiem, że BF3 wciągnie nieziemsko i nie będzie czasu na granie w inne tytuły. i jak to mówią fejsbukowicze: lubię to!

bijacz! widze ze znowu beda nieprzespane noce z ekipa:D

No ja myśle ;] Choć mam nadzieję, że nie będziecie takimi dezerterami jak w BC2 :> licze na was! :D

Opublikowano

Na jakim PSS? Ja nie widzę nigdzie fragmentów z PS3...

Chodzi o ten trailer prezentujący silnik DICE. Żeby to wszystko znaleźć trzeba wejść w "Other Media"->"Gametrailers"->"A-Z"

Swoją drogą to jak to wszystko obejrzałem na ekranie TV to nie zrobiło na mnie już takiego wrażenia jak na monitorze PC. Także jest dobrze :P

Opublikowano

Ale tam jest materiał z PC (być może poza tymi 2 fragmentami, które na innym trailerze były podpisanejako z PS3 - scena z samochodami policyjnymi i ten kolo w jakimś biurze).

Opublikowano

Te wideo jest bodajże z zeszłego tygodnia lub dwóch. Animacja żołnierza, przejazd czołgiem, walka w metrze etc. Nic nowego ale z PS3.

Edytowane przez da$io

Opublikowano

Też oglądałem to video z PSS, cały czas myslałem że jest to gameplay z PC w końcu jest identyczny jak ten puszczony wczesniej właśnie z PC :|, da$io dlaczego sądzisz ze jest to z PS3?

Edytowane przez Jeez_PS

Opublikowano

Bo nie jest identyczny jak ten z PC. Polecam obejrzeć to samo z PC i zauważycie różnice bez problemu.

Opublikowano

Obejrzałem kilka razy i na pewno to nie jest z PS3...

Zwróć uwagę na:

1. oświetlenie

2. tekstury

3. fakt, że filmik jest w 60fps (a na konsolach BF będzie w 30fps).

e: zresztą... nawet opis filmiku na PSS wyraźnie mówi, że to ten pokazany na E3 <_<

Edytowane przez Emet

Opublikowano

bijacz! widze ze znowu beda nieprzespane noce z ekipa:D

No ja myśle ;] Choć mam nadzieję, że nie będziecie takimi dezerterami jak w BC2 :> licze na was! :D

no u mnie BC2 lezy na polce i jakos ostatnio stwierdzilem ze czas nadrobic to wszystko co lezalo kiedy lupalismy w BC2:) - mam nadzieje ze dadza troche wiecej map niz bylo i powinno byc ok

Opublikowano

Czy tylko mnie ta gra kompletnie nie interesuje ?

Wiem że singiel i tak nie ma startu do Cod'a, bedzie co najwyzej dobry. Multi na poczatku pewnie miało sporo bugów i bedzie niezbalansowane. W miedzyczasie jak beda robic patche, ja bede pykał sobie w Bad company 2 aż giera stanieje ^^

Opublikowano

Wiem że singiel i tak nie ma startu do Cod'a, bedzie co najwyzej dobry. Multi na poczatku pewnie miało sporo bugów i bedzie niezbalansowane. W miedzyczasie jak beda robic patche, ja bede pykał sobie w Bad company 2 aż giera stanieje ^^

tylko ciekawe czy beda ludzie na serwerach bo juz teraz czesto pustki sa

Opublikowano

Hype jest duzy, ale pewnie Bf3 sprzeda sie gorzej, niz konkurencyjny CoD. Zreszta pewnie on zmaleje, jak pokaza kolejne footage z konsoli. Nie oszukujmy sie, bedzie spora roznica. Look at this! Swiatlo, swiatlo i jeszcze raz swiatlo.... Jednka multi wyglada brzydko, i odstaje do singla.

http://www.youtube.com/watch?v=Fx5CkbG7k6I

Jedyne fragmenty z PS3 to te 2 z trailera Frostbite 2.

Jedna cut-scenka, i 2 sekundowy prawie statyczny kadr, gdzie sie nic nie dzieje. Bawi mnie to do dzisiaj, jak glowna szycha Elektronikow powiedziala, ze Kotick moze byc w opalach, gdyz byl prezentowany material z konsoli na E3. Z czym do ludu czlowieku!... Ja oczywiscie jestem wielkim fanem BF3, ale mydlenie oczu PC footage oraz brakiem materiolow na konsole nadwyreza cierpliwosc posiadaczy BFBC2 na konsole, ktorych jest 4 mln. Buduja hype na kartach graficznych za 1500 zeta. WTF?:down: