SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Raczej zobaczymy coś z PS3: http://blogs.battlef...k-gamescom.aspx Mają standy z PS3 więc pewnie ludzie będą nagrywać jak grają Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 gdzie bedzie mozna ogladac konfe ea i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 gdzie bedzie mozna ogladac konfe ea i o ktorej? Gdybyś tylko przeczytał ten temat... http://live-event.ea.com/gamescom/ o 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jakby kogoś nie interesowała inne pokazy EA tylko konkretnie BF3 to tu jest link dzięki któremu o 16.30 można oglądnąć na żywo BF3 http://live-event.ea.com/gamescom/battlefield-3-live-broadcast/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) coop wyglada swietnie ciekawe,czy bedzie to tylko coop online czy tez offline Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ha! Widzicie to multi, to było z konsol? :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ha! Widzicie to multi, to było z konsol? :o nie,to byl pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
TAILOR 9 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ha! Widzicie to multi, to było z konsol? :o Co-op z PS3, ale ten końcowy trailer z PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ha! Widzicie to multi, to było z konsol? :o Co-op był z konsol, reszta z PC. Teraz czekam na coś lepszego jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 spoko bez napalania poczekajmy na dobre nagranie w HD gdzie widac ten co op bo na stronie to biednie wygladalo ale to pewnie sd Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Co-op wygladal super, szkoda tylko, ze nie pokazali multi z PS3. Nic, trzeba poczekac na bete Jednak apetyt znow urosl na BF3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 DICE po raz kolejny udowadnia, że mocni to są, ale w mordzie. Przychodzi co do czego, to pokazują zwykłą strzelankę, która oprawą na konsolach jest za Crysis2, czy Killzone 3. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Tak rzeczywiście widać jak prezentuje się graficznie w tej wysokiej jakości obrazu prezentacji... Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Tak rzeczywiście widać jak prezentuje się graficznie w tej wysokiej jakości obrazu prezentacji... Bingo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 jak dla mnie coop wygladal spoko graficznie, chociaz jak gosciu w jednym momencie wsadził twarz w filar budynku to ten filar wygladal dosyc biednie ;p chociaz nie filary sa najwazniejsze w grach Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Tak rzeczywiście widać jak prezentuje się graficznie w tej wysokiej jakości obrazu prezentacji... W tej samej jakości pokazali multi z PC'ta i różnica jest duża. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Tak rzeczywiście widać jak prezentuje się graficznie w tej wysokiej jakości obrazu prezentacji... W tej samej jakości pokazali multi z PC'ta i różnica jest duża. Bingo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Rozumiem że miałeś nadzieję że obie wersję będą identyczne... mi nie potrzebna super hiper duper grafika żeby dobrze się bawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 też uwazam ze spodziewanie sie ze róznice w wersjach bedą znikome było conajmniej nadmiernym optymizmem wazne zeby gra na konsolach wygladała dobrze, najlepiej troche lepiej niż bc2, bo tylko tyle mozna oczekiwac po mocy konsol, nie ma co oczekiwac ze bedzie wygladala mega za(pipi)iscie jak na pc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Gratuluje tym, ktorzy oczekiwali takiej samej grafy na PS3 co na PC. Panowie zadna nowa gra na PS3 nie bedzie dorownywala grafika tej z PC-ta. Sporo roznica w grafice juz byla w samym BC2. Trzeba poczekac na bete multi na konsole i wtedy bedzie mozna ocenic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Rozumiem że miałeś nadzieję że obie wersję będą identyczne... mi nie potrzebna super hiper duper grafika żeby dobrze się bawić. Nie miałem takiej nadziei i nigdy tego tutaj nie pisałem. Po prostu śmieszy mnie promowanie tej gry jako masakratora, który zmiecie wszystko, a przychodzi prezentacja wersji konsolowej i nie robi to w ogóle wrażenia. Wygląda to tylko przyzwoicie i będzie gdzieś się plasować w czołówce najładniejszych FPS-ów, ale nic więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 No i z tym się zgadzam to że za bardzo zachwalają tą grę wiadomo nie od dziś ale dla mnie to będzie bardo bardzo dobra produkcja szczególnie w multi. Ale opadu szczęki nie było, jak narazie w tej generacji zaliczyłem 2razy opad kopary,przy gow 3 i rdr ^_^ Jak zobaczyłem ten trailer z multi to się trochę boję jak zmniejszą mapy,wielkość tej mapy to chyba 2xheavy metal z bc2 :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Wygląda to tylko przyzwoicie i będzie gdzieś się plasować w czołówce najładniejszych FPS-ów, ale nic więcej. no nie wiem czy "przyzwoicie" to dobre słow, trzeba pamietac o zniszczalnym otoczeniu itp taki COD ktory jest niezniszczalny wyglada gorzej i jedzie na tym samym silniku od lat ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Po tym trailerze stwierdzam że tej grze bardzo blisko na PC do fotorealizmu Wg mnie DICE wybrało naprawde słaby level żeby pokazać cokolwiek na PS3, narazie widać że tekstury są dużo słabsze niż na PC ale to oczywiste, za to oświetlenie i animacje wyglądają naprawde fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi