Opublikowano 18 czerwca 201212 l Wiecie moze panowie czy jest jakis laptop na rynku w granicach 2000 tys zeta, ktory odpalil by Bf3 na srednich wymaganiach? Jakie polecacie? Dzieki za jakiekolwiek info.
Opublikowano 18 czerwca 201212 l W tej cenie kupisz wszytko co jest na rynku, po modelu na każdy dzień roku.
Opublikowano 20 czerwca 201212 l Mam pewien problem. Otóż kupiłem na allegro klucz do battlefielda 3 w wersji rosyjskiej. Mam zamiar wgrać spolszczenie, lecz potrzebuję do tego dwóch plików (BF3_Russian_To_Polish oraz BF3_Russian_To_English). Pierwszy udało mi się znaleźć i go ściagam (50kb/s, ale cóż lepsze to niż nic), jednak drugiego pliku nie mogę nigdzie znaleźć. Próbowałem ściągnąć stąd: http://turbobit.net/download/free/0j1anp3rvmoz# , jednak po ściągnięciu około 5mb występuje błąd i pobieranie jest przerywane. Gdybyście byli tacy mili i mogli pomóc to byłbym wdzięczny
Opublikowano 20 czerwca 201212 l Kolejny kolega co to się lubi (pipi)ić z kopiowaniem plików i niedziałającą grą co patcha Kruhol może Ci pomoże, bo on ma ruska.
Opublikowano 21 czerwca 201212 l http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change Tu masz wszystko do zmiany języka.
Opublikowano 21 czerwca 201212 l A mi sie wydawalo, ze za male (czyt. sensowne) pieniadze mozna juz dostac BF3 w sklepie jak ostatnio bylem.
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Może to bardzo nieprecyzyjne pytania ale czy wersja PC BF3 cierpi na takie same bugi co jej siostra na PS3? Chodzi mi przede wszystkim o lagi, input lag etc. Poza tym jest dużo cheatujących frajerów? Dzięki
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Lagow nie mam, a z cziterem spotkalem sie tylko raz (i mysle, ze to glownie przez to, ze wybralem ruski serwer) na 28h grania.
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Zależy co nazywać cheatingiem. Jak widzisz kolesia co po 15 minutach meczu ma 250/0 to prawie że na pewno coś jest nie tak, ale masa ludzi (widzę po znajomych) wyjeżdża z "cheater!" jak tylko ktoś ich zabije kilka razy, więc widać to jest common rant Ja na 250h or so widziałem jeden przypadek obvious cheatingu.
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Podniosłem z ziemi auga i tak mi się nim fajnie grało, że chyba premiuma kupie szybciej T_T btw co za dałny robią serwer close quarters na 48 osób
Opublikowano 22 czerwca 201212 l Gram od jakiegoś czasu na koncie brata, bo sam konsoli już dawno nie mam i muszę stwierdzić, że gra jest na prawdę rewelacyjna. Dobiłem już 41 poziom i ciągle mi mało
Opublikowano 24 czerwca 201212 l Jak jest u was z FPSami na Close Quarters? Tyle samo co na innych mapach czy może mniej?
Opublikowano 24 czerwca 201212 l Wytłumaczycie mi coś? Próbuje zagrać w multi. Włączam B3. Pojawia się battlelog. Klikam mp. Łączę się z dowolnym serwerem, pojawia się game manager, po chwili wyłącza i nic. Nie wiecie o co chodzi, może coś źle robię?
Opublikowano 24 czerwca 201212 l Jak jest u was z FPSami na Close Quarters? Tyle samo co na innych mapach czy może mniej? Więcej, ale jak zaczyna lecieć tynk, to oczywiście spowalnia.
Opublikowano 26 czerwca 201212 l Chciałem wam podziękować za pomoc ze spolszczeniem gry. Mam tylko jeszcze jedno pytanko. Gra ktoś w ruską wersję battlefield 3 i ma wykupione battlefield premium ? Wszystko dobrze działa, nie ma żadnych problemów? Jak wychodzi jakiś patch długo trzeba czekać na update do spolszczenia?
Opublikowano 26 czerwca 201212 l ten mappack to wizualna orgia. czekam na pejzaże z armored kill :] Edytowane 26 czerwca 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 27 czerwca 201212 l Jak jest z FPSami w tym dlc? Spadaja przy mocniejszych akcjach, czy raczej utrzymuja sie na poziomie podobnym do wczesniejszych map?
Opublikowano 27 czerwca 201212 l Jak jest z FPSami w tym dlc? Spadaja przy mocniejszych akcjach, czy raczej utrzymuja sie na poziomie podobnym do wczesniejszych map? Średni FPS na tych mapach mam nawet wyższy niż na tych z podstawki. Na niektórych screenach wyżej w prawym górnym rogu możesz zobaczyć licznik (z tym że to było przy nagrywaniu więc w rzeczywistości miałbym więcej).
Opublikowano 27 czerwca 201212 l Jak jest u was z FPSami na Close Quarters? Tyle samo co na innych mapach czy może mniej?Więcej, ale jak zaczyna lecieć tynk, to oczywiście spowalnia. Ta sama strona...
Opublikowano 27 czerwca 201212 l Czy tylko na moim kompie nie idzie w BF3 grać w 30 fps? Gra wtedy chodzi tragicznie do normalnej gry potrzebuję średnio 40 fps.
Opublikowano 27 czerwca 201212 l Nie ważne czyj komp. Mój, Twój kolegi z lewej lub kolegi z prawej. FPSy w multi wymagają jednak pewnych standardów płynności by grać komfortowo i tyle.