Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HALO: REACH - Wszystko dotyczace Multiplayera

Featured Replies

Opublikowano

tylko że mimo że mam defianta nie chce wpaść to za last man standing. Czyżby anniversary map pack był potrzebny?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 478
  • Wyświetleń 78,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To wyłączenie armor locka powoduje falę uderzeniową, która rozwala twoją tarczę do zera, więc jesteś podatny na 1 łokieć. Nie podchodzić do niego blisko to raz, a dwa takich cwaniaków najlepiej wyczek

• jack of all trades to suma medali które dostajesz za "niesamowitą walkę", a konkretnie medale jak Revange, Bulltrue (zabicie typa z mieczem), First Strike, Assassination, Avenger, Kill from the grave

• Nawet podczas premiery H3 nie było na raz więcej niż 700tys. graczy na raz. Reach miało max trochę ponad 800tys. Po prostu serwy nie wyrabiają i pokazują bzdury (H3 i Reach chodzą w tej chwili na tyc

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

@Bushisan

Jak dla mnie porażka, nawet perfection nie urywa tyłka... jak można tak zepsuć tak świetną mapę jak oryginalny Hang Em' High z Halo1?! Przecież te wszystkie catwalki, hille, bazy, tracą sens przez tego jetpacka, jakikolwiek balans nie jest możliwy. Poza tym niejedna seria z DMR woła o pomstę do nieba -_-

No cóż widocznie taka jest era ricza, srać bdb aim i skill, ważne, że perfection i jetpack jest;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Male pytanie, czy w Reach można komfortowo grać w multi bez konieczności zakupu mappacków? Nad goldem się zastanawiam.

Opublikowano

na mappackach bardzo mło osób gra :P więc niewiele stracisz :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chetnie pogram w multi halo reach jesli ktos ma checi i potrafi grac tak jak "moi"(ja po francusku ^^). Moj epic tag to Perss86 !

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na jakiej playlist w matchmaking można najczęściej spotkać tryb "mieczyków"?

Opublikowano

Living Dead ^_^

kiedyś lubiłem tą liste, strasznie fajnie K/D można podbić :P

ale denerwuje mnie jak startuję jako Zombi i mam 2 kolesi AFK, albo kampiących żeby właśnie K/D nie stracić :(

Edytowane przez typfon

Opublikowano

bo to tryb dla dzieci CoDa, które w normalnych playlistach są bite więc grają w takie upośledzone tryby. A K/D można nabić w normalnych playlistach, grając normalnie.

Opublikowano

bo to tryb dla dzieci CoDa, które w normalnych playlistach są bite więc grają w takie upośledzone tryby. A K/D można nabić w normalnych playlistach, grając normalnie.

chyba za poważnie podchodzisz do gierki ... czasem można sobię pograć w coś innego niż competitive multiplayer, a że dodatkowo idzie nieźle to co w tym złego... pozatym fajne, śmieszne akcje wychodza

Opublikowano

to jak graliście w H3/Reach nie tykacie tych wszystkich "dziwnych" list? living dead, Action Sack, Grifball itd?

Edytowane przez typfon