Skocz do zawartości

HALO: REACH - Wszystko dotyczace Multiplayera

Featured Replies

Opublikowano

tylko że mimo że mam defianta nie chce wpaść to za last man standing. Czyżby anniversary map pack był potrzebny?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 478
  • Wyświetleń 73,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To wyłączenie armor locka powoduje falę uderzeniową, która rozwala twoją tarczę do zera, więc jesteś podatny na 1 łokieć. Nie podchodzić do niego blisko to raz, a dwa takich cwaniaków najlepiej wyczek

• jack of all trades to suma medali które dostajesz za "niesamowitą walkę", a konkretnie medale jak Revange, Bulltrue (zabicie typa z mieczem), First Strike, Assassination, Avenger, Kill from the grave

• Nawet podczas premiery H3 nie było na raz więcej niż 700tys. graczy na raz. Reach miało max trochę ponad 800tys. Po prostu serwy nie wyrabiają i pokazują bzdury (H3 i Reach chodzą w tej chwili na tyc

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

@Bushisan

Jak dla mnie porażka, nawet perfection nie urywa tyłka... jak można tak zepsuć tak świetną mapę jak oryginalny Hang Em' High z Halo1?! Przecież te wszystkie catwalki, hille, bazy, tracą sens przez tego jetpacka, jakikolwiek balans nie jest możliwy. Poza tym niejedna seria z DMR woła o pomstę do nieba -_-

No cóż widocznie taka jest era ricza, srać bdb aim i skill, ważne, że perfection i jetpack jest;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Male pytanie, czy w Reach można komfortowo grać w multi bez konieczności zakupu mappacków? Nad goldem się zastanawiam.

Opublikowano

na mappackach bardzo mło osób gra :P więc niewiele stracisz :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chetnie pogram w multi halo reach jesli ktos ma checi i potrafi grac tak jak "moi"(ja po francusku ^^). Moj epic tag to Perss86 !

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na jakiej playlist w matchmaking można najczęściej spotkać tryb "mieczyków"?

Opublikowano

Living Dead ^_^

kiedyś lubiłem tą liste, strasznie fajnie K/D można podbić :P

ale denerwuje mnie jak startuję jako Zombi i mam 2 kolesi AFK, albo kampiących żeby właśnie K/D nie stracić :(

Edytowane przez typfon

Opublikowano

bo to tryb dla dzieci CoDa, które w normalnych playlistach są bite więc grają w takie upośledzone tryby. A K/D można nabić w normalnych playlistach, grając normalnie.

Opublikowano

bo to tryb dla dzieci CoDa, które w normalnych playlistach są bite więc grają w takie upośledzone tryby. A K/D można nabić w normalnych playlistach, grając normalnie.

chyba za poważnie podchodzisz do gierki ... czasem można sobię pograć w coś innego niż competitive multiplayer, a że dodatkowo idzie nieźle to co w tym złego... pozatym fajne, śmieszne akcje wychodza

Opublikowano

to jak graliście w H3/Reach nie tykacie tych wszystkich "dziwnych" list? living dead, Action Sack, Grifball itd?

Edytowane przez typfon