Opublikowano 21 listopada 201113 l tylko że mimo że mam defianta nie chce wpaść to za last man standing. Czyżby anniversary map pack był potrzebny?
Opublikowano 1 grudnia 201113 l Wytłumaczcie mi fenomen playlisty living dead... gra tam nawet więcej osób jak w zwykłym slayerze.
Opublikowano 26 grudnia 201113 l Nieaktualne. Hipolos, kontaktuj się z bratem via Live, w stosunku do Ciebie pomoc nadal aktualna. Edytowane 27 grudnia 201113 l przez orion50
Opublikowano 9 lutego 201213 l Czy ktoś zechciałby zrobić achievementy z Anniversary mappack w weekend?
Opublikowano 26 maja 201212 l @Bushisan Jak dla mnie porażka, nawet perfection nie urywa tyłka... jak można tak zepsuć tak świetną mapę jak oryginalny Hang Em' High z Halo1?! Przecież te wszystkie catwalki, hille, bazy, tracą sens przez tego jetpacka, jakikolwiek balans nie jest możliwy. Poza tym niejedna seria z DMR woła o pomstę do nieba -_- No cóż widocznie taka jest era ricza, srać bdb aim i skill, ważne, że perfection i jetpack jest;)
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Male pytanie, czy w Reach można komfortowo grać w multi bez konieczności zakupu mappacków? Nad goldem się zastanawiam.
Opublikowano 22 czerwca 201212 l chetnie pogram w multi halo reach jesli ktos ma checi i potrafi grac tak jak "moi"(ja po francusku ). Moj epic tag to Perss86 !
Opublikowano 7 września 201212 l Na jakiej playlist w matchmaking można najczęściej spotkać tryb "mieczyków"?
Opublikowano 7 września 201212 l Living Dead ^_^ kiedyś lubiłem tą liste, strasznie fajnie K/D można podbić ale denerwuje mnie jak startuję jako Zombi i mam 2 kolesi AFK, albo kampiących żeby właśnie K/D nie stracić Edytowane 7 września 201212 l przez typfon
Opublikowano 7 września 201212 l (pipi)a, jak więcej niż dwa razy w życiu można włączyć playlistę 'living dead'...
Opublikowano 7 września 201212 l bo to tryb dla dzieci CoDa, które w normalnych playlistach są bite więc grają w takie upośledzone tryby. A K/D można nabić w normalnych playlistach, grając normalnie.
Opublikowano 7 września 201212 l bo to tryb dla dzieci CoDa, które w normalnych playlistach są bite więc grają w takie upośledzone tryby. A K/D można nabić w normalnych playlistach, grając normalnie. chyba za poważnie podchodzisz do gierki ... czasem można sobię pograć w coś innego niż competitive multiplayer, a że dodatkowo idzie nieźle to co w tym złego... pozatym fajne, śmieszne akcje wychodza
Opublikowano 7 września 201212 l to jak graliście w H3/Reach nie tykacie tych wszystkich "dziwnych" list? living dead, Action Sack, Grifball itd? Edytowane 7 września 201212 l przez typfon
Opublikowano 7 września 201212 l Niezbyt dużo. Max 10 meczy w każdym trybie, aczkolwiek zmiany w grifballu do Halo 4 są spoko, może się zainteresuje bliżej.