Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone 3 - ONLINE Multiplayer

Featured Replies

Opublikowano

Mam dylemat jak ocenić to multi. Z jednej strony grało mi się 2 razy przyjemniej niż w poprzedniej części. Z drugiej... jakieś to multi takie ubogie. Brakuje mi tu naprawdę spektakularnych akcji. Mam wrażenie że każda potyczka jest prawie identyczna obojętnie kto gra. Grę na pewno kupuję, ale z obawą że po miesiącu będę miał już dość zwłaszcza, że w becie zobaczyliśmy już wszystkie możliwe tryby rozgrywki. Podsumowując: super się strzela, ale bez większych emocji.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 209,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po tym co napisales, jedynie ostre slowa cisna mi sie na klawiature, bo w zasadzie nic z tego nie ma przelozenia w rzeczywistosci. Sory, ale wylales zale osoby, ktorej w tym multi nie idzie i nie potr

• Co w tym genialnego? Takie cos bylo juz w Enemy Territory, 8 lat temu...

• Mapka z multi: Akmir Snowdrift   http://www.killzone....6-marksman.html   Lista zmian w multi po becie (z forum Killzone):  

Opublikowano

Może dlatego, że ciupalismy na jednej mapie i później jechało się trochę schematami. Brakuje Ci spektakularnych akcji?! W Kz2 - owszem wiało nudą, ale tutaj brutal mele, akcje na żywioł - wejść między dwóch/trzech gości 2x headshot + nożem po gałach to jest POWER! napierdalający licznika za 10 killów z rzędu etc.. Przy tym uchodzisz ledwo z życiem. Poprawki - rewelacja (zwłaszcza servery!)! Czekam z wywieszonym jęzorem!

Mam dylemat jak ocenić to multi. Z jednej strony grało mi się 2 razy przyjemniej niż w poprzedniej części. Z drugiej... jakieś to multi takie ubogie. Brakuje mi tu naprawdę spektakularnych akcji. Mam wrażenie że każda potyczka jest prawie identyczna obojętnie kto gra. Grę na pewno kupuję, ale z obawą że po miesiącu będę miał już dość zwłaszcza, że w becie zobaczyliśmy już wszystkie możliwe tryby rozgrywki. Podsumowując: super się strzela, ale bez większych emocji.

Opublikowano

Może dlatego, że ciupalismy na jednej mapie i później jechało się trochę schematami. Brakuje Ci spektakularnych akcji?! W Kz2 - owszem wiało nudą, ale tutaj brutal mele, akcje na żywioł - wejść między dwóch/trzech gości 2x headshot + nożem po gałach to jest POWER! napierdalający licznika za 10 killów z rzędu etc.. Przy tym uchodzisz ledwo z życiem. Poprawki - rewelacja (zwłaszcza servery!)! Czekam z wywieszonym jęzorem!

Nie no jasne jest power nie przeczę i w ogóle akcje z nożem wymiatają w tej grze. Myślę że masz rację i żle oceniam całość przez to, że przez cały czas graliśmy na jednej mapie :)

Opublikowano

Świetne zmiany. Nareszcie będzie można swobodnie przechodzić przez rannego zioma.Zwiększenie wytrzymałości też jest dobrym ruchem ,podobnie jak wprowadzenie przycisku do wyciszenia wszystkich :D

Faktycznie, to było mocno irytujące. Zwłaszcza jak się rozłożył w przejściu - nie dało się dostać do kampiącego zioma bo zwłoki blokowały dojście. Z początku nie rozumiałem tej poprawki.. :)

Opublikowano

Spokojnie, epickie akcje dojdą wraz z egzoszkieletami i jetpack'ami :thumbsup:. Jeszcze 6 dni...

Opublikowano

Świetne zmiany,podobnie jak wprowadzenie przycisku do wyciszenia wszystkich :D

Bezcenne :) jak gra się w jednym teamie z wygadanymi włochami & hiszpanami.

Edytowane przez Lewis

Opublikowano

Świetne zmiany,podobnie jak wprowadzenie przycisku do wyciszenia wszystkich :D

Bezcenne :) jak gra się w jednym teamie z wygadanymi włochami & hiszpanami.

Również się z tego cieszę. Choć z Włochami, z wiadomych powodów, ja lubię grać :)

Ostatnio grając w partyzantkę trafiłem na małą grupkę Włochów, to szły niezłe pociski pod moim adresem. Juventino merda, itp. :P Ja włoskiego tak dobrze nie umiem, ale odpowiedziałem im kilkoma headshotami i oczywiście, jakżeby inaczej, pierwszym miejscem z nokautującą liczba pkt. No i już byli grzeczni :)

Edytowane przez gianbuffon

Opublikowano

ja grałem z hiszpanami i podchwycili moje (pipi)a po chwili rozmowa wyglądała:

-(pipi)a puto-(pipi)a puto madre-dos grande polonais cojones itd. :D

Polskie "(pipi)y" są już rozpoznawalne w całej Europie

Opublikowano

ok jest aktualizacja i dziala multi!!!!!

Opublikowano

ok jest aktualizacja i dziala multi!!!!!

W takim razie czekam na wrażenia :)

Opublikowano

Multi juz działa

Cholera jasna, a "kochana" ultima dostarczy grę dopiero na 23.02 . Jak multi ?

Opublikowano

najważniejsze dwa pytania:

1- jest wyszukiwarka serwerów?

2- jak wygląda wsparcie klanowe?

Opublikowano

Jeśli masz na myśli taką wyszukiwarkę jak w Killzone 2 to nie ma.

Boli mnie to, że jest tylko 8 map :/

Samo przydziela do serwera czy jest nad tym jakaś kontrola ?

Opublikowano

czyli tak jak w zamkniętej becie :(

Czyli na dzień dobry wiemy ,że nie ma największej zalety K2. Ciekawe co na to Yeti który uparcie twierdził,że w fullu będzie jak w K2

Opublikowano

czyli tak jak w zamkniętej becie :(

Czyli na dzień dobry wiemy ,że nie ma największej zalety K2. Ciekawe co na to Yeti który uparcie twierdził,że w fullu będzie jak w K2

Matchmaking ma być wprowadzony wraz z patchem nie bój żaby :D

Opublikowano

Dokładnie i pewnie standardowo będzie nas witał patch w dniu premiery, pierwszego włożenia płyty do konsoli ;)

Opublikowano

Patch już wyszedł :P Wersja 1.02. Z widocznych zmian, to w menu pojawiła się zakładka "Zawartość dodatkowa", oraz do listy trofeów dopisały się te z Retro Map Packa.

Opublikowano

Chce ktoś darmowy kod na Retro Map Pack?

Jeśli tak to:

Uruchamiacie PS Home i idziecie do Home Square. Na środku będzie intruder ISA. Podchodzicie do niego i wciskacie "X". Przeniesie Was do Killzone Plaza. Tam zagracie w Killzone Plaza Defender i przejdziecie wszystkie 3 fale wrogów. Później na placu pozbieracie paczki z ISA (oznaczone czerwonym dymem, co minutę pojawia się nowa) i dostarczycie je pod bramę z grą. Jak skończycie wszystkie wyzwania to dostaniecie kod na Retro Map Pack.

:thumbsup:

Radzę się spieszyć, gdyż to chyba błąd bo w Home jest napisane, że to kod na 3 punkty odblokowania.

Opublikowano

Szkoda tylko, że kod tak czy siak nie działa jeszcze ;) Oby jutro wszystko grało.

Opublikowano

Boli mnie to, że jest tylko 8 map :/

Z retro mapkami 10.

Bo według GG miało/ma być tak samo jak w KZ2. Mówili o tym w kilku wywiadach. Może to zostanie dodane.

Opublikowano
  • Autor

Szkoda tylko, że kod tak czy siak nie działa jeszcze ;) Oby jutro wszystko grało.

działa: w sensie u mnie retro pack już się ściąga :) dzięki z info Szczurek :thumbsup:

Opublikowano

U mnie nadal wywala komunikat, że kod jest nieprawidłowy :/ Czy ktoś próbował wykorzystywać voucher dołączony do EK?