Opublikowano 22 lutego 201114 l U mnie nadal wywala komunikat, że kod jest nieprawidłowy Czy ktoś próbował wykorzystywać voucher dołączony do EK? Ja próbowałem i mam tak samo jak u Ciebie. Może jutro się wszystko naprawi/zacznie działać.
Opublikowano 22 lutego 201114 l To w porządku, już myślałem, że faktycznie kody są jakieś felerne. Oby do jutra:)
Opublikowano 22 lutego 201114 l Też mi nie działa. Kwestia pewnie tego że jeszcze tego na sklepik nie wrzucili. O, od razu patch 1.02 do ścignięcia. Jak miło.
Opublikowano 22 lutego 201114 l przez sciany zaznacza ale tylko wtedy gdy przeciwnik jest oznaczony na radarze
Opublikowano 22 lutego 201114 l Pytanko do tych, co już ogrywają multi i grali także w betę - czy jakość gry oceniacie na takim samym poziomie, jak w wypadku dema/bety? W samej becie ani razu nie zdarzył mi się najmniejszy lag, czy jakieś tego typu problemy, a w pełnej wersji laga mam nieustannego (zagrałem dwa mecze póki co). Nie jest co prawda duży, ale wystarczający, żeby przeszkadzał Edytowane 22 lutego 201114 l przez K@t
Opublikowano 22 lutego 201114 l Ja żadnej różnicy nie widzę między ostatnią betą a pełną wersją. Może masz jakoś obciążone łącze.
Opublikowano 22 lutego 201114 l No właśnie z łączem wszystko ok W becie nawet w wypadku obciążonych serwisów i różnych problemów z połączeniem (a ta bywały)wszystko grało i śmigało. Teraz inny gracze "skaczący" mi przed oczami to norma. Czytam na forum KZ3, że niektórzy też mają podobny problem - może to chwilowe. Edytowane 22 lutego 201114 l przez K@t
Opublikowano 22 lutego 201114 l Ja nie widze różnic w stosunku do bety. Łącze też pływa jak należy - zero lagów. Wogóle jest jakaś liga polska albo jakieś ustawki? Zaczął bym już chenie z kimś rozmawiać jak gram.
Opublikowano 22 lutego 201114 l U mnie wszystko chodziło elegancko, żadnych lagów itp. ale za to od 22.30 nie mogę dołączyć do żadnej gry. Może to tylko chwilowe problemy, jutro pogram dłużej.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Czy uzywajac kontrolera Move dalej mozna stosowac auto-aim taki jak w demku multi ?
Opublikowano 22 lutego 201114 l Dajcie znać jak jest z mnożnikiem x2 w EK. Cieszy, że multi śmiga - opanowali kod sieciowy i już w becie było rewelacyjnie. W k2 różnie bywało, ale w Kz3 RESPECT dla GG za multi. Edytowane 22 lutego 201114 l przez elentario
Opublikowano 23 lutego 201114 l Dajcie znać jak jest z mnożnikiem x2 w EK. Cieszy, że multi śmiga - opanowali kod sieciowy i już w becie było rewelacyjnie. W k2 różnie bywało, ale w Kz3 RESPECT dla GG za multi. Jest update 1.03 i oczywiście error,z grania lipa teraz, a 24h lecą(nie miałem okazji sprawdzić 2x ex)
Opublikowano 23 lutego 201114 l Już podobno można grać. Ten patch 1.03 wprowadził możliwość zakładania swoich pokoi?
Opublikowano 23 lutego 201114 l Można grać, można. Ograłem kilka meczy i dzisiaj było już świetne - zero lagów. Nie sprawdzałem jednak co wniósł nowy patch.
Opublikowano 23 lutego 201114 l Jak to jest z tymi kodami na podwójny exp i odblokowany sprzęt ? Wpisałem kod i nie mam tego
Opublikowano 23 lutego 201114 l Jak to jest z tymi kodami na podwójny exp i odblokowany sprzęt ? Wpisałem kod i nie mam tego Ja wpisałem i mam, nie dostałem tylko 3 punkty bonusu na start.
Opublikowano 23 lutego 201114 l Jak to jest z tymi kodami na podwójny exp i odblokowany sprzęt ? Wpisałem kod i nie mam tego Jeżeli masz EK, to lipa. Jedynie soundtracki, retro pack i thema.
Opublikowano 23 lutego 201114 l Jak lipa, na stronie edycji steelbox (sklep PE i innych) jest napisane że jest kod na podwójny exp i bronie. Mam tylko na retro pack, motyw i ost. Wiem że taki kod powinien być, a go nie mam. Kumpel ma właśnie w tej edycji. Edytowane 23 lutego 201114 l przez Gość
Opublikowano 23 lutego 201114 l Szkoda że podczas wczytywania mapy nie jest podana jej nazwa, dziwnie się tak czeka i nie wiadomo co się trafi, no chyba że już gramy kolejkę i jest głosowanie. W sumie mogli by dodać jakieś rozpoznawalne foto podczas loadingu.
Opublikowano 23 lutego 201114 l Też dostałem mapy, ale nie mam punktów odblokowania... Niby nie tragedia, ale zawsze szybciej można wymaksować kilka klas... Obstawiam, że jeśli mieli problemy z serwerami to punkty i dodatkowe bajery przepadły... Edytowane 23 lutego 201114 l przez S!N
Opublikowano 23 lutego 201114 l No właśnie dziwne, bo kolega te 2x Xp ma steelboxie. HGH rózni się tylko dodatkowymi trzema punktami. Niby nic, ale za to zapłaciłem. Inni mają, ja nie.
Opublikowano 23 lutego 201114 l No właśnie dziwne, bo kolega te 2x Xp ma steelboxie. HGH rózni się tylko dodatkowymi trzema punktami. Niby nic, ale za to zapłaciłem. Inni mają, ja nie. Ja też nie mam i z osób mi znanych 7/7 nie dostało..