Opublikowano 15 września 201014 l No efekt wiatru byłby mocarnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Opublikowano 15 września 201014 l Oby teraz tylko ta data wyszła jak najszybciej. Kwiecień byłby najlepszą opcją ;]
Opublikowano 15 września 201014 l Teraz po oficjalnym potwierdzeniu wydania Team ICO Collection mogę się naprawdę cieszyć. Pozostaje mi już tylko czekać na datę wydania tego świetnego zestawu w USA/EU, a potem już tylko zamówić i cieszyć się dwoma świetnymi grami. W SotC grałem jakiś czas temu i wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie, ciekawe jak będzie się prezentował w HD. ICO nie mam w kolekcji i ciekaw jestem co ma do zaoferowania ten tytuł. Specjalnie wstrzymywałem się z zakupem wydania na PS2 by nie kupować dwa razy tego samego i w ostateczności dobrze, że tak zrobiłem.
Opublikowano 15 września 201014 l Czekajcie na jutrzejszą konferencję Sony, ma być coś, co ucieszy bardziej niż sama zapowiedź Team Ico Collection. Prawdopodobnie chodzi o fakt, że obie gry będą jakby wersjami reżyserskimi, w SotC mają być wycięte wcześniej Kolosy i parę innych nowinek. Edytowane 15 września 201014 l przez Musiol
Opublikowano 15 września 201014 l Prawdopodobnie chodzi o fakt, że obie gry będą jakby wersjami reżyserskimi, w SotC mają być wycięte Kolosy i parę innych nowinek. Skąd masz to info?
Opublikowano 15 września 201014 l Prawdopodobnie chodzi o fakt, że obie gry będą jakby wersjami reżyserskimi, w SotC mają być wycięte Kolosy i parę innych nowinek. Skąd masz to info? NeoGAF: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=23340739&postcount=255 i http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=23342272&postcount=266 .
Opublikowano 15 września 201014 l W pierwszych wersjach gry miało być więcej kolosów, jednak z jakiegoś tam powodu Fumito Ueda je wyciął. Dokładniej to pewno któryś die hard fan Ci napisze
Opublikowano 15 września 201014 l Już czaje. Przeczytałem, że mają być wycięte Kolosy, czyli zrozumiałem, że powycinają jakieś z tej wersji, aa nie dodadzą wycięte
Opublikowano 15 września 201014 l Autor Życzę sobie płynniejszej animacji w SotC i oczywiście ograniczenia dorysowywania, bo obie przypadłości nękają wersję na PS2. No i mogliby dorzucić bonusowo niewykorzystane kolosy, zresztą pierwotnie miało ich chyba być w grze 25, więc na pewno mają jakieś niewykorzystane modele. :] Jeśli ten news o wersjach reżyserskich potwierdzi się, to składanka może spokojnie kosztowac jak nowa gra, bo i tak będzie warta tej kasy.
Opublikowano 15 września 201014 l Porównania starej i nowej wersji. Nawet na emulatorze sie takiej jakości nie da zdobyć. Ale bardziej, o wiele bardziej jestem ciekaw wersji Sotc xD
Opublikowano 15 września 201014 l Pamiętacie PE z recenzją ICO? Boże, co to były za piękne czasy! nastepnego dnia pobiegłem po gierke ;] 9 plus chyba było, albo 9
Opublikowano 15 września 201014 l Autor Milan, to gra już była wtedy w PAL-u? No chyba, że do znajomego pirata. Ocena ICO - 9 od Stara. Edytowane 15 września 201014 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 16 września 201014 l Shadow będzie w 3D ,nioh nioh. Poprawiony framerate ,ale o dodatkach to ja ni nie wiem. Teraz leci TLG.
Opublikowano 16 września 201014 l Po wejściu zajawki z ICO i SotC momentalnie przeszły mnie ciary, nie ma to jak czekać na konkretny tytuł.
Opublikowano 16 września 201014 l Wiadomo kiedy ta premiera ? Faktycznie 1 kwiecień ? Obie gierki przeszedłem, ale mimo to mam większe ciśnienie niż przy GoW Collection.
Opublikowano 16 września 201014 l Obie gry w 3D, SotC stałe 30 fpsów, bez przycięć. Nie będzie to zwykły upscaling, tylko Ueda i team stworzy wszystkie tekstury na nowo, w HD. http://www.ps3site.pl/co-wiemy-o-team-ico-collection/53389/