Skocz do zawartości

Team ICO Collection

Featured Replies

• Odpowiedzi 229
  • Wyświetleń 28,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Cardozo Chcesz wiedzieć co jest takiego za.(pipi)istego w ICO i SotC ? Trup ściele się gęsto jak w Dead Nation, akcja non stop, skrypt na skrypcie lepsze niż w CoD, litry krwi jak w GoW 3, a kolory

• I dobrze, nie powinna być niższa, odświeżone dzieła team ico są dla mnie więcej warte niż COD2 z noktowizorem, karabinem i czołgiem.Należy im się pare dolców i uważam że ludzi którzy będą grać w spira

• No właśnie, trochę to podejrzane. Taka cena i 1 kwietnia.

Opublikowano

No efekt wiatru byłby mocarnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)

Opublikowano

Najlepszą opcją byłby kurier pod domem męczący domofon.

Opublikowano

Teraz po oficjalnym potwierdzeniu wydania Team ICO Collection mogę się naprawdę cieszyć. Pozostaje mi już tylko czekać na datę wydania tego świetnego zestawu w USA/EU, a potem już tylko zamówić i cieszyć się dwoma świetnymi grami. W SotC grałem jakiś czas temu i wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie, ciekawe jak będzie się prezentował w HD. ICO nie mam w kolekcji i ciekaw jestem co ma do zaoferowania ten tytuł. Specjalnie wstrzymywałem się z zakupem wydania na PS2 by nie kupować dwa razy tego samego i w ostateczności dobrze, że tak zrobiłem.

Opublikowano

Czekajcie na jutrzejszą konferencję Sony, ma być coś, co ucieszy bardziej niż sama zapowiedź Team Ico Collection. Prawdopodobnie chodzi o fakt, że obie gry będą jakby wersjami reżyserskimi, w SotC mają być wycięte wcześniej Kolosy i parę innych nowinek.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Prawdopodobnie chodzi o fakt, że obie gry będą jakby wersjami reżyserskimi, w SotC mają być wycięte Kolosy i parę innych nowinek.

Skąd masz to info?

Opublikowano

Nie kumam ? jak wycięte kolosy ? :)

Opublikowano

W pierwszych wersjach gry miało być więcej kolosów, jednak z jakiegoś tam powodu Fumito Ueda je wyciął. Dokładniej to pewno któryś die hard fan Ci napisze ;)

Opublikowano

Już czaje. Przeczytałem, że mają być wycięte Kolosy, czyli zrozumiałem, że powycinają jakieś z tej wersji, aa nie dodadzą wycięte :)

Opublikowano
  • Autor

Życzę sobie płynniejszej animacji w SotC i oczywiście ograniczenia dorysowywania, bo obie przypadłości nękają wersję na PS2. No i mogliby dorzucić bonusowo niewykorzystane kolosy, zresztą pierwotnie miało ich chyba być w grze 25, więc na pewno mają jakieś niewykorzystane modele. :] Jeśli ten news o wersjach reżyserskich potwierdzi się, to składanka może spokojnie kosztowac jak nowa gra, bo i tak będzie warta tej kasy.

Opublikowano

fHlEI.jpg

23jlvrn.png

Porównania starej i nowej wersji.

Nawet na emulatorze sie takiej jakości nie da zdobyć. Ale bardziej, o wiele bardziej jestem ciekaw wersji Sotc xD

Opublikowano

Pamiętacie PE z recenzją ICO? Boże, co to były za piękne czasy!

Opublikowano

Pamiętacie PE z recenzją ICO? Boże, co to były za piękne czasy!

nastepnego dnia pobiegłem po gierke ;]

9 plus chyba było, albo 9

Opublikowano
  • Autor

Milan, to gra już była wtedy w PAL-u? No chyba, że do znajomego pirata. :)

Ocena ICO - 9 od Stara.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Shadow będzie w 3D ,nioh nioh.

Poprawiony framerate ,ale o dodatkach to ja ni nie wiem.

Teraz leci TLG.

Opublikowano

Po wejściu zajawki z ICO i SotC momentalnie przeszły mnie ciary, nie ma to jak czekać na konkretny tytuł.

Opublikowano

Wiadomo kiedy ta premiera ? Faktycznie 1 kwiecień ? Obie gierki przeszedłem, ale mimo to mam większe ciśnienie niż przy GoW Collection.