Masorz 13 184 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Kiedy nowy patch z Dr Bosconovitchem, Unknown i Violetem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sowaa 27 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 To też ma być darmowe DLC tak jak poprzednie? Ja właśnie zamawiam TTT2, od czasów SSFIV nie grałem w żadną z nowych bijatyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 (edytowane) btw. gdzie jest to pierwsze darmowe DLC z nowymi arenami? : D E: down - <chowam się> Edytowane 20 Października 2012 przez Tidek Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Nie DLC, tylko patch. Jest od ponad tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Ale ten nowy kiedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Ponoć w listopadzie/grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Napisze list do Mikolaja, zeby na gwiazdke przyniosl stroje z poprzednich czesci, tryb Tekken Ball z wersji na Wii oraz Gona jako bonusowa postac. Mam nadzieje, ze mnie nie zawiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Gona raczej nie dostaniemy, bo Namco straciło do niego prawa pewnie z 14 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 W tym roku zrobili z nim gre ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 o co chodzi z tym rejestrowaniem się i jakimś bandai id ? dlaczego w ranked match tak długo szuka ( connection limit na 3 +) ? wiszą mi te rangi, ale brakuje mi 1st dan online do platyny, potem mogę grać player match. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Niech mi ktoś podpowie jak łatwo zayebać tych bossów w Tekken Fight Lab (Combot), żeby mieć rangę S, bo to ostatni pucharek mój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Wystarczy Ci byś miał 100% życia i dobry czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Aha, ale zawsze mnie w(pipi)ia, ten pierwszy boss z bombami, bo o ile te pierwsze można uniknąć, to tych następnych ciężko obejść/przeskoczyć i zawsze jakaś wybuchnie :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 ja nadziałem sie na jedną bombę a i tak miałem s . najlepiej ominąć całe pole z bombami chodząc do boku i szybko do bossa sidesteując projectile. najdłużej sie yebałem ze stejdżem , gdzie trzeba karać mokujiny. czas to nie problem, gorzej z rzutami bo kiepsko się wyrywam na refleks, ale trafiłem raz tak że nie było ani jednego rzutu i przy 100 % life wpadło s. do minigierki z rzutem mokujinem na odległość najlepiej ustawić pod analoga movement, kręcić gałką kółka do końca paska i kiedy pasek opada, trafić w wyznaczone pole. btw. zna ktoś jakieś solucje do postaci w necie ? na backdashu jest tego na razie niewiele , na tekken zaibatsu pomieszane i niekompletne. zależy mi na frame data, czym karać, juggle i setupy i ogólnie theory fighting. gram głównie bruce/bryan, ale do innych też. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 http://www.youtube.com/user/LevelUpYourGame Na tym kanale masz wrzucane na biezaco poradniki do kazdej postaci, mozesz tez zajrzec na ich konto twitcha, ktore jest czesciej aktualizowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 ja nadziałem sie na jedną bombę a i tak miałem s . najlepiej ominąć całe pole z bombami chodząc do boku i szybko do bossa sidesteując projectile. najdłużej sie yebałem ze stejdżem , gdzie trzeba karać mokujiny. czas to nie problem, gorzej z rzutami bo kiepsko się wyrywam na refleks, ale trafiłem raz tak że nie było ani jednego rzutu i przy 100 % life wpadło s. do minigierki z rzutem mokujinem na odległość najlepiej ustawić pod analoga movement, kręcić gałką kółka do końca paska i kiedy pasek opada, trafić w wyznaczone pole. btw. zna ktoś jakieś solucje do postaci w necie ? na backdashu jest tego na razie niewiele , na tekken zaibatsu pomieszane i niekompletne. zależy mi na frame data, czym karać, juggle i setupy i ogólnie theory fighting. gram głównie bruce/bryan, ale do innych też. ja nadziałem sie na jedną bombę a i tak miałem s . najlepiej ominąć całe pole z bombami chodząc do boku i szybko do bossa sidesteując projectile. najdłużej sie yebałem ze stejdżem , gdzie trzeba karać mokujiny. czas to nie problem, gorzej z rzutami bo kiepsko się wyrywam na refleks, ale trafiłem raz tak że nie było ani jednego rzutu i przy 100 % life wpadło s. do minigierki z rzutem mokujinem na odległość najlepiej ustawić pod analoga movement, kręcić gałką kółka do końca paska i kiedy pasek opada, trafić w wyznaczone pole. btw. zna ktoś jakieś solucje do postaci w necie ? na backdashu jest tego na razie niewiele , na tekken zaibatsu pomieszane i niekompletne. zależy mi na frame data, czym karać, juggle i setupy i ogólnie theory fighting. gram głównie bruce/bryan, ale do innych też. Dodaję Cię do znajomych na psn, będziemy się napier.dalać w Tejkena ! Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Pytanie za 100 punktów - czy w tej grze mogą 2 osoby zasiąść przed konsolą i napierać online w jednym teamie? Cytuj Odnośnik do komentarza
mashter 54 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak. Gorzej jakbyś chciał bić kogoś w teamie z ziomkiem, który jest kilkaset kilometrów od ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No to pochwalcie się panowie ile macie godzin w TTT2? Ja 66 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sowaa 27 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Dopiero 24, nie mam czasu ostatnio grać Podobno w tym tygodniu szykuje się jakiś duży niespodziankowy dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiny 60 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) http://www.eventhubs...ystation-store/ dun dun dunn! Edytowane 12 Listopada 2012 przez Tiny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 no wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sowaa 27 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Jest moc! Włączyłem dziś TTT2 niczego się nie spodziewając i dostałem 7 wymienionych w powyższym linku postaci, arenę ze Snoop Doggiem i stroje z bikini pack! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 no, tak powinny wyglądać darmowe DLC do każdej gry. propsy dla Harady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Tymczasem mamy "coś" nowego w wykonaniu Unknown Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi