Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken Tag Tournament 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 297
  • Wyświetleń 57,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jeszcze tylko Gona i Boskonovitcha brakuje i mamy komplet

• Intro do automatowej wersji TTT2:   http://www.youtube.com/watch?v=nOWI4qhZkm0     Fajnie, że muzykę z intra TTT1 dali.

• Gryzłbym jej ci.pę jak surowy boczek.

Opublikowano

To też ma być darmowe DLC tak jak poprzednie? :) Ja właśnie zamawiam TTT2, od czasów SSFIV nie grałem w żadną z nowych bijatyk :)

Opublikowano

btw. gdzie jest to pierwsze darmowe DLC z nowymi arenami? : D

E: down - <chowam się>

Edytowane przez Tidek

Opublikowano
  • Autor

Nie DLC, tylko patch. Jest od ponad tygodnia.

Opublikowano
  • Autor

Ponoć w listopadzie/grudniu.

Opublikowano

Napisze list do Mikolaja, zeby na gwiazdke przyniosl stroje z poprzednich czesci, tryb Tekken Ball z wersji na Wii oraz Gona jako bonusowa postac. Mam nadzieje, ze mnie nie zawiedzie.

Opublikowano

Gona raczej nie dostaniemy, bo Namco straciło do niego prawa pewnie z 14 lat temu.

Opublikowano

W tym roku zrobili z nim gre ;]

Opublikowano

o co chodzi z tym rejestrowaniem się i jakimś bandai id ? dlaczego w ranked match tak długo szuka ( connection limit na 3

+) ? wiszą mi te rangi, ale brakuje mi 1st dan online do platyny, potem mogę grać player match.

Opublikowano

Niech mi ktoś podpowie jak łatwo zayebać tych bossów w Tekken Fight Lab (Combot), żeby mieć rangę S, bo to ostatni pucharek mój.

Opublikowano

Wystarczy Ci byś miał 100% życia i dobry czas.

Opublikowano

Aha, ale zawsze mnie w(pipi)ia, ten pierwszy boss z bombami, bo o ile te pierwsze można uniknąć, to tych następnych ciężko obejść/przeskoczyć i zawsze jakaś wybuchnie :<

Opublikowano

ja nadziałem sie na jedną bombę a i tak miałem s . najlepiej ominąć całe pole z bombami chodząc do boku i szybko do bossa sidesteując projectile. najdłużej sie yebałem ze stejdżem , gdzie trzeba karać mokujiny. czas to nie problem, gorzej z rzutami bo kiepsko się wyrywam na refleks, ale trafiłem raz tak że nie było ani jednego rzutu i przy 100 % life wpadło s. do minigierki z rzutem mokujinem na odległość najlepiej ustawić pod analoga movement, kręcić gałką kółka do końca paska i kiedy pasek opada, trafić w wyznaczone pole. btw. zna ktoś jakieś solucje do postaci w necie ? na backdashu jest tego na razie niewiele , na tekken zaibatsu pomieszane i niekompletne. zależy mi na frame data, czym karać, juggle i setupy i ogólnie theory fighting. gram głównie bruce/bryan, ale do innych też.

Opublikowano

ja nadziałem sie na jedną bombę a i tak miałem s . najlepiej ominąć całe pole z bombami chodząc do boku i szybko do bossa sidesteując projectile. najdłużej sie yebałem ze stejdżem , gdzie trzeba karać mokujiny. czas to nie problem, gorzej z rzutami bo kiepsko się wyrywam na refleks, ale trafiłem raz tak że nie było ani jednego rzutu i przy 100 % life wpadło s. do minigierki z rzutem mokujinem na odległość najlepiej ustawić pod analoga movement, kręcić gałką kółka do końca paska i kiedy pasek opada, trafić w wyznaczone pole. btw. zna ktoś jakieś solucje do postaci w necie ? na backdashu jest tego na razie niewiele , na tekken zaibatsu pomieszane i niekompletne. zależy mi na frame data, czym karać, juggle i setupy i ogólnie theory fighting. gram głównie bruce/bryan, ale do innych też.

Dodaję Cię do znajomych na psn, będziemy się napier.dalać w Tejkena !

Opublikowano

Pytanie za 100 punktów - czy w tej grze mogą 2 osoby zasiąść przed konsolą i napierać online w jednym teamie?

Opublikowano

Tak. Gorzej jakbyś chciał bić kogoś w teamie z ziomkiem, który jest kilkaset kilometrów od ciebie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dopiero 24, nie mam czasu ostatnio grać :( Podobno w tym tygodniu szykuje się jakiś duży niespodziankowy dodatek :)

Opublikowano

Jest moc! Włączyłem dziś TTT2 niczego się nie spodziewając i dostałem 7 wymienionych w powyższym linku postaci, arenę ze Snoop Doggiem i stroje z bikini pack! Super! :D

Opublikowano

no, tak powinny wyglądać darmowe DLC do każdej gry.

propsy dla Harady.