Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumowy Turniej w F1 2010

Featured Replies

Opublikowano

Mi jak na razie udało się wykręcić 1:53.XX (PS3+pad) Kiepsko, ale lepiej już chyba nie będzie...

Edytowane przez CHINDOOS

• Odpowiedzi 736
  • Wyświetleń 57,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W związku, że jestem słabym inżynierem korzystam z tej stronki F1 Setup Tam korzystałem akurat z 3 ustawień na monaco tylko zawsze coś było nie tak więc postanowiłem na czuja coś pozmieniać no i udał

• 1. filipppek - 1:37:437 2. lukaszt_89 - 1:38:098 3. orion50 - 1:38:099   Filipek, wybierasz machinę

• 1:10:900 W końcu po przejechaniu jakiś 500 kółek(od początku f1 2010) udało się!!! Pokonałem barierę 1:11 Mój cel z marca został osiągnięty. Teraz postawiłem sobie nowy cel jakim jest wejście do pier

Opublikowano

Witam,

postanowiłem dołączyć się do zabawy :) Po kilkunastu kółkach udało mi się osiągnąć 1:54:6XX, więc rewelacji nie ma. Może do niedzieli uda się jeszcze coś poprawić ;)

Opublikowano

Możecie podać  setupy na których zeszliście poniżej 1:50? I jak macie ustawioną trakcję i ABS?

Opublikowano
  • Autor

Trakcja i ABS na off, setup na którym udało mi się zejść poniżej 1:50 podał Filipppek na 7 stronie tematu (ten pierwszy, drugiego jeszcze nie sprawdzałem).

Opublikowano

Jak wy zeszliście poniżej 1:50 to nie mam zielonego pojęcia.

W każdym bądź razie przebiłem Oriona - wykręciłem 1:51:143 :D. Nekrolog odwołany.

Opublikowano

Ja już od 2 dni nie gram... mam dość :P

A gdzie jest Orion i jego bomba ? :D

Turcy przyjechali i pod(pipi)ali transport z bombami.. (pipi) nie wiem czy cos poprawie. Trochę pograłem. Hmm. trochę czyli trochę ponad 60 kółek ;) Na fotce jest tyle bo jak zwaliłem to brałem restart bo nie chciało mi się lapa dojeżdżać po bączku ;)

1:50:420

f1bahrain.th.jpg

Liczę, że Australia + inne auto będzie bardziej łaskawym kombem :)

OSTATECZNY CZAS

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Liczę, że Australia + inne auto będzie bardziej łaskawym kombem :)

Cały sezon obowiązuje bolid Renault

Opublikowano
  • Autor

Jak chcecie inny bolid w następnej rundzie, to pisać!

Pytałem przecież na początku, czy takie zasady Wam pasują... sprzeciwu nie było <_<

Ale ja jednak też bym wolał jeździć różnymi bolidami, bo Renia nam w końcu obrzydnie :yucky:

Proponuję, by furę na Australię wybrał zwycięzca obecnie trwającej rundy :)

Udało mi się jeszcze nieznacznie poprawić czas

1:49,422

http://i55.tinypic.com/2vi2tkg.jpg

Edytowane przez Michał102

Opublikowano

Czas genialny, nie dam rady już go dojść. Tzn. jakby mi się chciało zrobić koło 200 kółek to kto wie ;) Sakhir + Renault mi zbrzydło już troszkę ;) Propsy Michał. Masz możliwość zarejestrowania przejazdu? Chętnie bym się podszkolił :)

Edytowane przez orion50

Opublikowano
  • Autor

Musiałbym zrobić drugie taki kółko i nagrać replaya aparatem, ale mam już serdecznie dość tej gry i co najmniej do przyszłej środy się jej nie tykam :P Zresztą dorwałem się właśnie do nowej Fify i z wyścigami daje sobie na razie spokój :)

A tak w ogóle, to ile mniej więcej zrobiliście okrążeń ?

Mi wykręcenie ostatecznego czasu zajęło coś ok. 150 kółek.

Opublikowano

img0340b.th.jpg

Mój ostateczny czas na Bahrainie. 1.54.346. Dziękuję, widzimy się w Australii.

Opublikowano

A ja wyślę jedną fotkę (żeby wpadło kilka punkcików) i będę się musiał pożegnać:( Sprzedaję F1, kierownicę i chyba też PS3. Prawdopodobnie kupię ponownie Xboxa, a jako że tam kierownic nie ma, do F1 2010 pewnie już nie wrócę... Wszystko przez cholerne koło Kubicy!

Edytowane przez PawciosS

Opublikowano
  • Autor

Miałem dać sobie z tą grą na razie spokój, ale że mam dzisiaj więcej wolnego czasu, to postanowiłem zajrzeć do mojej padniętej Logi DFX. Usterka okazała się dość błaha, bo poluzowały się śruby mocujące potencjometr. A więc kierownica teraz jako tako działa (łopatki od zmiany biegów nie udało mi się naprawić, bo prawdopodobnie padł mikro styk na płytce - biegi trza redukować przyciskiem LB, co jest cholernie niewygodne).

Więc mając na wpół żywe kółko troszkę pograłem. Na dzień dobry poprawiłem czas z pada, teraz mam 1:49,156 i jest jeszcze ogrom zapasu - myślę, że 0,7 sek. szłoby z tego jeszcze urwać. Na padzie taki czas jest dla mnie niewykonalny.

http://i52.tinypic.com/qx07s6.jpg

@Orion - specjalnie dla Ciebie wrzuciłem jeszcze replaya na YT. Sorry za jakość, ale lepszym sprzętem do nagrywania nie dysponuję.

Opublikowano

dsc04370best.th.jpg

1:50:977 to mój ostateczny czas może jeszcze coś bym urwał, ale nie mam już ochoty jeździć renią :tongue:. W następnej rundzie fajnie by było pojeżdżenie innym bolidem.

Opublikowano
  • Autor

Kto chce może podawać wcześniej :)

Od 20:00 do 22:00 to już taki ostateczny czas na zapodanie wyników, i w tym czasie nie należy też pisać innych postów. Wtedy zapodajemy tylko i wyłącznie wyniki.

Opublikowano

2usfmz9.jpg

Ostateczny czas: 1.53.891