Opublikowano 29 czerwca 201113 l Więcej ocen. http://www.metacritic.com/game/3ds/resident-evil-the-mercenaries-3d i nie ma się co dziwić
Opublikowano 29 czerwca 201113 l Bardziej mi chodzi o atrakcje z savem,dla mnie robienie ludzi w wala i oszustwo,nie zamierzam wspierac tego procederu dlatego nie wydam na ta gre nawet 10zl. Popieram, sam mialem kupic, ale za taki walek podaruje sobie. Nie zarobia na mnie kasy.
Opublikowano 30 czerwca 201113 l http://www.vooks.net/story-20260-EB-Games-Australia-recalling-Mercenaries-from-sale-over-save-file-debacle.html hehehe
Opublikowano 12 lipca 201113 l Ktoś już gra? Ja pykam z kilkoma osobami z innego portalu, gra jest genialna w co-op'ie po sieci [+ komunikacja via Skype]. Chociaż i na singlu też jest dobra, bo wymasterować wszystko na EX'ach na SS to też jest wyzwanie.
Opublikowano 14 lipca 201113 l A jak to jest z postaciami. Czy jest jakiś balans? Czy jak zawsze Wesker najmocniejszy?
Opublikowano 7 sierpnia 201113 l mam pytanie odnosnie zapisanego stanu gry jak wiadomo oficialnie sie nie da, ale jakos pare dni temu byla informacja na ppe odnosnie pac-man ze niby sie nie da, a pozniej bylo sprostowanie ze przez kombinacje klawiszy da sie usunac dokladnie to "By to zrobić, podczas włączania gry należy przytrzymać przyciski A, B, X, Y, L oraz R." moze ktos to przetestowac ?
Opublikowano 19 stycznia 201213 l Jak dziala komunikacja glosowa w tej grze ktos moze mi wytlumaczyc ? PS. Jakby co chetnie pogram z kims.
Opublikowano 24 stycznia 201213 l Jak dziala komunikacja glosowa w tej grze ktos moze mi wytlumaczyc ? PS. Jakby co chetnie pogram z kims. O ile mi wiadomo gra nie posiada komunikacji głosowej.
Opublikowano 24 stycznia 201213 l Dziwne, podczas wlaczania INTERNET PLAY jest jak byk napisane "push wireless button to disable communication" czy cos w ten desen.
Opublikowano 24 stycznia 201213 l No ale to tak bardziej communication w sensie "łączność". Tez o tym myslalem, nie sadzilem jednak ze tak idiotycznie oczywistą rzecz by wyswietlali, jak widac sie mylilem.
Opublikowano 28 listopada 201212 l Kupiłem Residenta M wraz z konsolą. W ciemno, impuls, nie było wyboru... a jakaś gra by się przydała. Załamałem się, bo nie wiedziałem, że to "czasówka". Ładna oprawa, ale w ogólnym rozrachunku to bez urazy- słaby tytuł żeby nie powiedzieć szmelc. Rozbudowany dodatek który po kilku dniach wymieniłem... nawet na kiblu nie chciało mi się w niego grać...
Opublikowano 27 grudnia 201311 l Ja tam się dobrze bawiłem a za 8 zł szkoda nie brać.Fajny zabijacz czasu no i mnie akurat podoba się ten styl rozgrywki na konsolach przenośnych.
Opublikowano 27 grudnia 201311 l Mój błąd...kosztuje jednak 20 zł, jakoś źle spojrzałem... a za 20 się opłaca?
Opublikowano 8 marca 201411 l Ostatnio kupiłem Mercenaries w dobrej cenie. Ale zastanawia mnie czy nie kupiłem jakiejś okrojonej wersji bo na pudełku jest znaczek "16" a nie "18". No i napis na kartridżu jest po niemiecku a oni cenzurują gry. Jaka jest gra którą kupiliście?
Opublikowano 20 lipca 201410 l A ja kupiłem wczoraj używkę za dyszkę, grzech nie wziąć, pomimo tego, że papiery po francusku i okładka drukowana (x.X). Jak rozumiem, nie ma żadnej możliwości usunięcia starego savea? Próbowałem już zrobić corrupted data, ale zwyczajnie się nie da, pomimo najszczerszych chęci :< Dobrze, że chociażgra jest tylko w połowie ukończona
Opublikowano 21 lipca 201410 l Tja, czytałem o nim, szkoda tylko, że za cenę adaptora mogę kupić parę nówek tych residentów trudno, pogram sobie tak a gra będzie leżała na półce/pójdzie za grosze
Opublikowano 21 lipca 201410 l Tja, czytałem o nim, szkoda tylko, że za cenę adaptora mogę kupić parę nówek tych residentów trudno, pogram sobie tak a gra będzie leżała na półce/pójdzie za grosze Jest możliwość uszkodzenia save - gra tworzy nowy, ale sporo zabawy z tym :v