Posted October 4, 201014 yr Jako że ostatnio sucho w kąciku... Bo: waleczny, oddany, nie do zdarcia, przystojny
October 4, 201014 yr Temat rodem z Bravo Sport czy coś ...kiedyś moim największym idolem był Raul,ale teraz mam co najwyżej wzorce piłkarskie jak S.Ramos,X.Alonso,Xavi czy Pepe
October 4, 201014 yr No dawać, tak długo myślałem co by tu jakis temat wymyślić... (i zrobic wam dobrze )
October 4, 201014 yr Bo: waleczny, oddany, nie do zdarcia, przystojny Przecież Tobie też niczego nie brakuje.
October 4, 201014 yr Bo: waleczny, oddany, nie do zdarcia, przystojny Przecież Tobie też niczego nie brakuje. Kmioooooootek sweetasku, brak mi słów.
October 5, 201014 yr Od zawsze moim idolem był to po francji 98 zaczelem świrować na punkcie piłki I ten pan
October 5, 201014 yr Carlesem Puyolem!!!!! To jest kozak. Oddany w całości drużynie, twardy, dobrze gra głową i takiego leszcze jak Cris Ronaldo przestawia jak dzieciaka. No i kiedyś Ronaldinho lubiłem bo dobrze się kiwał, był śmieszny i miał fajne zęby
October 6, 201014 yr Luisem Figo chciałbym być albo Flojdem Mejłeterem Juniorem. O tak. A no fakt zapomiałem że mozna tez chciec byc niepiłkarzem
October 9, 201014 yr Moim pierwszym idolem piłkarskim, który pozostał nim do dziś. Szybki, bramkostrzelny napastnik - czego chcieć więcej?