Posted October 7, 201014 yr Choćby jak zyebany ten film był , to myślę iż niejednemu już pała stoi jak sobie pomyśli o tym jakie aktorki zebrano w tym filmie. Zebrano oczywiście w wiadomym celu , film o ruchaniu , nie ma tutaj żadnej ukrytej metafory czy drugiego dna. Jest gość na którego lecą panienki i w zasadzie przemieszcza się z łóżka do łóżka. Zapomnijcie o walorach fabularnych , tak jak w Niezniszczalnych Stallone nastawiamy się na czystą akcję , tak tutaj oczekujemy tylko i wyłącznie scen ruchania . A wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że zobaczymy gołe dupy tych oto pań : Dodajmy jeszcze do tego Annę Muchę jak lesbijkę mamy film doskonały. Premiera na cały świecie i Polsce już w styczniu. Jaracie się ?
October 7, 201014 yr Liczę na to, że koledzy z forumka zamieszczą tutaj najlepsze wycinki z tego arcydzieła zaraz po premierze bo nie zamierzam na to przeznaczać kasy
October 7, 201014 yr tutaj oczekujemy tylko i wyłącznie scen ruchania . A wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że zobaczymy gołe dupy tych oto pań : To ma być horror?
October 7, 201014 yr Ja poprosze kogos by mi sceny z Glinka Sochą wycial jeno. Po co caly film ogladac.
October 7, 201014 yr Gekon ty masz ze 30 lat i nigdy nie ruchałeś. Dlatego rozumiem, że może ci się to zdjęcie podobać.
October 7, 201014 yr Skad w ogole wniosek, ze ktokolwiek cokolwiek pokaze? Dostaniecie pewnie kawalek du,py jakiejs panny przez pol sekundy i pojawiajacy sie co 10 minut widok spoconego, czerwonego na ryju z wysilku papieza.
October 7, 201014 yr Imo bardziej ciekawe wydają się Śluby panieńskie no i z Trzebiatowską bijącą Soche i Glinke razem wzięte ;p.
October 7, 201014 yr uwielbiam Polskie kino, jak nie z(pipi)ane komedie romantyczne, ekranizacje lektur, to kontynuacje filmów z prl-u :confused: czekam na czterech pancernych w 3d (ironia)
October 7, 201014 yr Imo bardziej ciekawe wydają się Śluby panieńskie no i z Trzebiatowską bijącą Soche i Glinke razem wzięte ;p. W tym filmie Żmuda-Trzebiatowska też gra. Nie wiem, jak z Glinką. Na plakacie jej nie ma. Proponuję zmienić tytuł na "Karol: człowiek, który pieprzył laski".
October 7, 201014 yr Gekon ty masz ze 30 lat i nigdy nie ruchałeś. Dlatego rozumiem, że może ci się to zdjęcie podobać. Nie mam jeszcze 30 i ruchałem! Nie zmienia to fakt, że Socha nawet na najładniejszej focie wyglada gorzej niż ta niania na "najgorszej"
October 7, 201014 yr foremniak jak na swoj wiek dosyc spoczko, socha zaje.bista, glinka zaje.bista, zielinska spoczko, trzebiatowska zaje.bista, mucha raz zaje.bista raz srednia.
October 7, 201014 yr Adamczyk super, jak za parę lat wyda ksionszke 'Jak dobrze wyglondać po 50tce' to pewnikiem kupie.