Jump to content

Och Karol 2

Recommended Posts

69828.jpg

Choćby jak zyebany ten film był , to myślę iż niejednemu już pała stoi jak sobie pomyśli o tym jakie aktorki zebrano w tym filmie. Zebrano oczywiście w wiadomym celu , film o ruchaniu , nie ma tutaj żadnej ukrytej metafory czy drugiego dna. Jest gość na którego lecą panienki i w zasadzie przemieszcza się z łóżka do łóżka.

Zapomnijcie o walorach fabularnych , tak jak w Niezniszczalnych Stallone nastawiamy się na czystą akcję , tak tutaj oczekujemy tylko i wyłącznie scen ruchania .

A wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że zobaczymy gołe dupy tych oto pań :

69828-02.jpg

69828-03.jpg

69828-04.jpg

Dodajmy jeszcze do tego Annę Muchę jak lesbijkę mamy film doskonały.

Premiera na cały świecie i Polsce już w styczniu.

Jaracie się ?

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Orzeszek87

uwielbiam Polskie kino, jak nie z(pipi)ane komedie romantyczne, ekranizacje lektur, to kontynuacje filmów z prl-u :confused: czekam na czterech pancernych w 3d (ironia)

Imo bardziej ciekawe wydają się Śluby panieńskie no i z Trzebiatowską bijącą Soche i Glinke razem wzięte ;p.

W tym filmie Żmuda-Trzebiatowska też gra. Nie wiem, jak z Glinką. Na plakacie jej nie ma.

Proponuję zmienić tytuł na "Karol: człowiek, który pieprzył laski".

Gekon ty masz ze 30 lat i nigdy nie ruchałeś. Dlatego rozumiem, że może ci się to zdjęcie podobać.

Nie mam jeszcze 30 i ruchałem!

Nie zmienia to fakt, że Socha nawet na najładniejszej focie wyglada gorzej niż ta niania na "najgorszej"