Opublikowano 7 października 201014 l Choćby jak zyebany ten film był , to myślę iż niejednemu już pała stoi jak sobie pomyśli o tym jakie aktorki zebrano w tym filmie. Zebrano oczywiście w wiadomym celu , film o ruchaniu , nie ma tutaj żadnej ukrytej metafory czy drugiego dna. Jest gość na którego lecą panienki i w zasadzie przemieszcza się z łóżka do łóżka. Zapomnijcie o walorach fabularnych , tak jak w Niezniszczalnych Stallone nastawiamy się na czystą akcję , tak tutaj oczekujemy tylko i wyłącznie scen ruchania . A wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że zobaczymy gołe dupy tych oto pań : Dodajmy jeszcze do tego Annę Muchę jak lesbijkę mamy film doskonały. Premiera na cały świecie i Polsce już w styczniu. Jaracie się ?
Opublikowano 7 października 201014 l Liczę na to, że koledzy z forumka zamieszczą tutaj najlepsze wycinki z tego arcydzieła zaraz po premierze bo nie zamierzam na to przeznaczać kasy
Opublikowano 7 października 201014 l tutaj oczekujemy tylko i wyłącznie scen ruchania . A wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że zobaczymy gołe dupy tych oto pań : To ma być horror?
Opublikowano 7 października 201014 l Autor Katarzyna Glinka również będzie ruchana przez papieża FUCK YE
Opublikowano 7 października 201014 l Ja poprosze kogos by mi sceny z Glinka wycial jeno. Po co caly film ogladac.
Opublikowano 7 października 201014 l Ja poprosze kogos by mi sceny z Glinka Sochą wycial jeno. Po co caly film ogladac.
Opublikowano 7 października 201014 l Gekon ty masz ze 30 lat i nigdy nie ruchałeś. Dlatego rozumiem, że może ci się to zdjęcie podobać.
Opublikowano 7 października 201014 l Skad w ogole wniosek, ze ktokolwiek cokolwiek pokaze? Dostaniecie pewnie kawalek du,py jakiejs panny przez pol sekundy i pojawiajacy sie co 10 minut widok spoconego, czerwonego na ryju z wysilku papieza.
Opublikowano 7 października 201014 l Imo bardziej ciekawe wydają się Śluby panieńskie no i z Trzebiatowską bijącą Soche i Glinke razem wzięte ;p.
Opublikowano 7 października 201014 l uwielbiam Polskie kino, jak nie z(pipi)ane komedie romantyczne, ekranizacje lektur, to kontynuacje filmów z prl-u :confused: czekam na czterech pancernych w 3d (ironia)
Opublikowano 7 października 201014 l Imo bardziej ciekawe wydają się Śluby panieńskie no i z Trzebiatowską bijącą Soche i Glinke razem wzięte ;p. W tym filmie Żmuda-Trzebiatowska też gra. Nie wiem, jak z Glinką. Na plakacie jej nie ma. Proponuję zmienić tytuł na "Karol: człowiek, który pieprzył laski".
Opublikowano 7 października 201014 l Gekon ty masz ze 30 lat i nigdy nie ruchałeś. Dlatego rozumiem, że może ci się to zdjęcie podobać. Nie mam jeszcze 30 i ruchałem! Nie zmienia to fakt, że Socha nawet na najładniejszej focie wyglada gorzej niż ta niania na "najgorszej"
Opublikowano 7 października 201014 l foremniak jak na swoj wiek dosyc spoczko, socha zaje.bista, glinka zaje.bista, zielinska spoczko, trzebiatowska zaje.bista, mucha raz zaje.bista raz srednia.
Opublikowano 7 października 201014 l Adamczyk super, jak za parę lat wyda ksionszke 'Jak dobrze wyglondać po 50tce' to pewnikiem kupie.