Skocz do zawartości

Och Karol 2

Featured Replies

Opublikowano

69828.jpg

Choćby jak zyebany ten film był , to myślę iż niejednemu już pała stoi jak sobie pomyśli o tym jakie aktorki zebrano w tym filmie. Zebrano oczywiście w wiadomym celu , film o ruchaniu , nie ma tutaj żadnej ukrytej metafory czy drugiego dna. Jest gość na którego lecą panienki i w zasadzie przemieszcza się z łóżka do łóżka.

Zapomnijcie o walorach fabularnych , tak jak w Niezniszczalnych Stallone nastawiamy się na czystą akcję , tak tutaj oczekujemy tylko i wyłącznie scen ruchania .

A wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że zobaczymy gołe dupy tych oto pań :

69828-02.jpg

69828-03.jpg

69828-04.jpg

Dodajmy jeszcze do tego Annę Muchę jak lesbijkę mamy film doskonały.

Premiera na cały świecie i Polsce już w styczniu.

Jaracie się ?

• Odpowiedzi 42
  • Wyświetleń 15,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Liczę na to, że koledzy z forumka zamieszczą tutaj najlepsze wycinki z tego arcydzieła zaraz po premierze bo nie zamierzam na to przeznaczać kasy :P

Opublikowano

tutaj oczekujemy tylko i wyłącznie scen ruchania .

A wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że zobaczymy gołe dupy tych oto pań :

69828-02.jpg

69828-03.jpg

69828-04.jpg

To ma być horror?

Opublikowano

To papież może ruchać ? :0

Opublikowano
  • Autor

Katarzyna Glinka również będzie ruchana przez papieża FUCK YE

Katarzyna_Glinka_Fot_Adam_2863926.jpg

Opublikowano

Ja poprosze kogos by mi sceny z Glinka wycial jeno. Po co caly film ogladac.

Opublikowano

Skąd wiesz, może Arnold Schwarzenegger będzie miał cameo.

Opublikowano

mucha będzie się lizać z glinką?

Opublikowano

Nie kreci mnie to. Zwalić konia mogłem na galeriankach

Opublikowano

mucha będzie się lizać z glinką?

I to nie po ustach.

Opublikowano

Ja poprosze kogos by mi sceny z Glinka Sochą wycial jeno. Po co caly film ogladac.

Opublikowano

Malgorzata_Socha_2579101.jpg

nie podnieca mnie wiejska uroda i krzaczaste brwi

Opublikowano

Gekon ty masz ze 30 lat i nigdy nie ruchałeś. Dlatego rozumiem, że może ci się to zdjęcie podobać.

Opublikowano

socha pokaże "cycki"?

Opublikowano

Skad w ogole wniosek, ze ktokolwiek cokolwiek pokaze? Dostaniecie pewnie kawalek du,py jakiejs panny przez pol sekundy i pojawiajacy sie co 10 minut widok spoconego, czerwonego na ryju z wysilku papieza.

Opublikowano

Imo bardziej ciekawe wydają się Śluby panieńskie no i z Trzebiatowską bijącą Soche i Glinke razem wzięte ;p.

Opublikowano

uwielbiam Polskie kino, jak nie z(pipi)ane komedie romantyczne, ekranizacje lektur, to kontynuacje filmów z prl-u :confused: czekam na czterech pancernych w 3d (ironia)

Opublikowano

Imo bardziej ciekawe wydają się Śluby panieńskie no i z Trzebiatowską bijącą Soche i Glinke razem wzięte ;p.

W tym filmie Żmuda-Trzebiatowska też gra. Nie wiem, jak z Glinką. Na plakacie jej nie ma.

Proponuję zmienić tytuł na "Karol: człowiek, który pieprzył laski".

Opublikowano

Gekon ty masz ze 30 lat i nigdy nie ruchałeś. Dlatego rozumiem, że może ci się to zdjęcie podobać.

Nie mam jeszcze 30 i ruchałem!

Nie zmienia to fakt, że Socha nawet na najładniejszej focie wyglada gorzej niż ta niania na "najgorszej"

Opublikowano

foremniak jak na swoj wiek dosyc spoczko, socha zaje.bista, glinka zaje.bista, zielinska spoczko, trzebiatowska zaje.bista, mucha raz zaje.bista raz srednia.

Opublikowano

Adamczyk super, jak za parę lat wyda ksionszke 'Jak dobrze wyglondać po 50tce' to pewnikiem kupie.

Opublikowano

Chcemy kut.asa jak w "Antychryście".