Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli faktycznie to taka zagrywka na sam start to ok. Czymś w końcu trzeba przyciągnąć do nowego sprzętu. Do tego najlepiej nadają się znane i lubiane marki, a najlepiej jak będzie się w nie grało tak samo jak na PS3 czy 360. Jednak długo na tym nie pojadą. Potrzebne są eksy kojarzone tylko z PSP2.

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 240,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Co do nds się nie zgodzę bo jest sporo gier które nie trafiły na wii, a są na nds. Mnie osobiście w psp2 odstrasza jeszcze większy rozmiar ;/ dlatego pewnie wezme sobie nds lite.

Opublikowano

Ale na 3DS zmierza masa odgrzewanych multiplatformowych kotletów z X360/PS3.

Opublikowano

No z tymi kotletami z X360 czy PS3 to bym akurat polemizował. Zelda, Mario. jedynie RE Mercenaries może nasuwać pewne skojarzenia ale taki MGS3 czy Okaryna Czasu już raczej nie. PSP2 mnie absolutnie nie kręci. W ogóle to wkurza mnie ta polityka Sony z przenoszeniem hitów z dużych konsol na handheldy. Tak ciężko wymyśleć nowe marki dla PSP2?. Pamiętam doskonale sytuacje z PSP i PS2. Tutaj jest bardzo podobnie.

3DS szykuje jak na razie lepsze gry, bo te których nie zapomnę nigdy jako gracz. Uncharted i Killzone choć świetne to nie mają w sobie takiego przesłania i klimatu jak choćby Zelda i MGS. PSP2 vs. 3DS za kilka lat znowu zakonczy się miażdżącą przewagą tego drugiego.

Opublikowano

japońskie - dobre

czasem nudą wieje od tych samych gier, wiesz np. call of duty nuuuuda wole już pograć w bejeweled i dołupać dobry wynik

Opublikowano

http://www.psxextreme.info/topic/94084-god-of-war-4/page__pid__2337657#entry2337657

Najlepsze to że Adi1995 popełnia kolejne posty, więc chyba nie jest to alterego Squera, a po prostu jakiś jego małoletni fan (tip obydwoje maja Drake w avatarach:) )

ps może jakiś osobny temat o tym plusowaniu walniemy ?

edit: adi ma jednego znajomego, nie zgadniecie kogo ? aha no i też ma 1 + w reputacji, nie zgadniecie od kogo :)

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

to ma wyjsc odswiezona wersja mgs'ow na PS3 czy nie?

Opublikowano

MeZZo, to łatwo jest sprawdzić jak się jest adminem (widać wszystkie zmiany IP użytkownika), a mod widzi IP przy postach (jeżeli nie ma tej funkcji zablokowanej w panelu IPB)

Opublikowano

no dobra, bedziesz sie teraz tydzien podniecal ze to odkryles?

ps3 ssie fiuta.

Opublikowano

Wcale, ze nie. UNCHARTED 3, MOTORSTORM APOCALYPSE, KILLZONE 3, LBP 2... i co lyco ci?

:teehee:

Opublikowano

u3- jakiś pseudo indiana jones skaczący jak małpa.

MS:A - jakieś samoróbki aut budowane przez szwagra w grazu.

K3 - Walka z prawie Nazolami. Grafika jak na pegazusie.

LBP2 - Szmacianki co to ma być ? Gra dla 3 latków.

xDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ale sie szybko polapaliscie z tymi plusami. Obso od roku na pierwszym miejscu plusow dopiero teraz wam sie wydal podejrzany? Chociaz w jego przypadku to zakladam, ze dla beki niz na powaznie.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDXDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Omg to mnie rozwalilo, btw. chyba nie pierze się kolorowych rzeczy i ciemnych nie? >.>

Opublikowano

wiem że znowu nie na temat, ale wychodzi na to że nie tylko zwyrol ma bana, ale też i bigdaddy.

Zwyrodnialec ma bana na 2 miechy, potem sie zobaczy. BD nie dostal bana, ale widze ze konto ma skasowane. Co jest dziwne, bo widzialem ze ma dwa konta na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.