Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Koles, skoluj sobie lepszy translator albo juz pisz po angielsku ...

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 241,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

(pipi), ze w takie just couse nie ma trybu multi. Szkoda, nie dosc, ze sliczna, wciagajaca to jedna z nielicznych gier, ktore odprezaja.

Mam nadzieje, ze na tej czesci nie poprzestana...

Opublikowano

Nie napisalem, ze Spyro nie jest infantylne. Jak juz mowilem, nie gram w takie gry poniewaz mi nie podchodzi stylistyka. Nie obchodzi mnie co kto sobie pomysli.

Idac tokiem myslenie olszewskiego troskliwe misie i Aliens to ten sam poziom infantylnosci. Cool story bro.

Wymieszac to z dawka japonskosci i mamy gry Ntendo, dla mnie one sie nie licza, ale nikogo nie deprecjonuje z powodu tego ze w nie gra. Sprawe trzeba postawic jasno SMG to wizualnie i designersko cud dla dzieci, ale jesli ktos powie, ze to ten sam poziom co np Dead Space, to sa chore zarty. Dlaczego dzieci ogladaja Disneya, a nie The Thing Carpentera. No i te kategorie wiekowe sa tez czystym wymyslem wladz.

Nikt nie pisze, ze Insane jest mega trudny - ale wymaga planowania swoich posuniec i ostroznosci. Po co pisac o czyms co bylo przed 128 bitami, to przeciez muzeum juz, nie moiwac o Snesie czy NESie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No i dlaczego Aliens przywołujesz? Przecież to muzeum jest;)

Opublikowano

Filmy nie starzeja sie tak szbko jak gry ;]

Opublikowano

w geow3 na multi będzie można patrzeć przez ściany? facepalm. Mam nadzieje że inne gry nie skopiują tego kretyńskiego pomysłu

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Wracając do tematu dziecinności w Mario. Owszem, trochę jest w tym prawdy ale jednego Nintendo nie można odmówić:

Mario jest chyba jedynym bohaterem, którego wizerunek jest już tyle lat eksploatowany z ogromnym powodzeniem. Nintendo w ogóle nie przekształca jego wyglądu, miliony graczy go uwielbiają i darzą sentymentem. Sądzicie, że taki Marcus Fenix czy nawet Kratos przetrwa tyle lat? Mario swoim wyrazem twarzy, grami w których się pojawia przywołuje czasy dzieciństwa i wciąż bawi młodsze pokolenia graczy. I czy własnie nie na tym polega jego fenomen?

Nintendo nawet nie wysiliło aby nadać mu jakąś osobowość. W takiej formie przetrwał do dziś. To dopiero fenomen. Można go lubić albo nienawidzić, ale znają go wszyscy. Jedyna ikona branży, która przetrwała tak długo i jak widać, ma się coraz lepiej.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Niech zgadnę. Posiadacz PS3? :lol:

skumaj po prostu ze jaranie sie przetrawiona papka nie jest w jakimkolwiek stopniu jednostronne. skoro ci sie nie podoba killzone 3 to ja ci nie cisne klocu ze jestes hejterem tylko szanuje twoje zdanie i co najwyzej mam na nie wyje,bane, tobie natomiast przeszkadza ze ktos ewidentnie nie sika na widok nowych-starych girsow. deal with it. nawet jesli to nuda to fan zawsze bedzie wspieral marke swoim szacunkiem i zainteresowaniem. a osoba ktora nie jest fanem ma prawo olac ten tytul.

Opublikowano

Problem w tym, ze filmik jest mega i konkretne akcje w nim odchodza wiec ten twoj wywod jak i ziewanie tego Serio/Diversostam mozna o kant doopy rozbic ;P

PS. Psyko nie pograzaj sie juz z tymi twoimi teoriami xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

a Tobie Najtmer podoba sie stare nowe Killzone 3?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Co ci sie Ins nie podoba w moich teoriach, sa logiczne i czysto przedstawione na przykladach? Jestes fanem nintendo? :teehee:

Opublikowano

Nie, jestem fanem dobrych gier, jak widac ty masz dziecinne uprzedzenia.

Opublikowano

Ja pier.dole, pisalem ze jakby mi sie to podobalo to bym w gral nawet rozowa pupa kirbim, ale ta stylistyka trafia do mnie tak jak pomoc humanitarna do potrzebujacych w afryce. Gra moze byc najlepsza platformowka na swiecie, ale co z tego jak czlowiek patrzy na projekty, slyszy dzwiek i rzygac mu sie chce.

Opublikowano

No to jest w takim razie twoj problem, bo omija Cie przynajmniej kilka poteznych tytulow. No ale koniec tematu, niepotrzebnie do tego wracalem.

Opublikowano

Jak mnie omija, jak mi w ogole nie pasuja. Tak samo moge powiedziec ze piszesz bzdury, bo RDR jest przegenialny, czysto teoretycznie bo gra mi sie rowniez nie podoba.

Opublikowano

No to jest jedyny tytul takiego kalibru, ktory mnie odrzucil przez design/setting. Ty masz do stracenia o wiele wiecej ;]

Opublikowano

Ok, bede sie jaral od dzisiaj settingiem z gier Nintendo. Dzieki panowie, przejrzalem na oczy

GOTTA BE FUCKIN KIDDIN ME :teehee:

Opublikowano

Nie napisalem, ze Spyro nie jest infantylne. Jak juz mowilem, nie gram w takie gry poniewaz mi nie podchodzi stylistyka. Nie obchodzi mnie co kto sobie pomysli.

Idac tokiem myslenie olszewskiego troskliwe misie i Aliens to ten sam poziom infantylnosci. Cool story bro.

Wymieszac to z dawka japonskosci i mamy gry Ntendo, dla mnie one sie nie licza, ale nikogo nie deprecjonuje z powodu tego ze w nie gra. Sprawe trzeba postawic jasno SMG to wizualnie i designersko cud dla dzieci, ale jesli ktos powie, ze to ten sam poziom co np Dead Space, to sa chore zarty. Dlaczego dzieci ogladaja Disneya, a nie The Thing Carpentera. No i te kategorie wiekowe sa tez czystym wymyslem wladz.

Nikt nie pisze, ze Insane jest mega trudny - ale wymaga planowania swoich posuniec i ostroznosci. Po co pisac o czyms co bylo przed 128 bitami, to przeciez muzeum juz, nie moiwac o Snesie czy NESie.

Też mało kogo obchodzą twoje chore wywody odnośnie Japonii. Nie podobają się tobie gry pokroju MGS, Mario etc. Milionom tak, także nie wiem jaki jest sens wiecznego psioczenia. Dla mnie te twoje " wielkie zachodnie produkcje" w dużej mierze to gnioty 3D z wodotryskami. Piszesz mity, a nie fakty. Jeżeli by tak było to gry typu Mario by już dawno nie istniały.

Opublikowano

Produkcje z zachodu to gnioty 3d? Kto tu pisze mity.

Opublikowano

Po co wklejasz ten link pokemonie? To nie ja, lecz Komodo, od dawna nie pisze newsow na PPE. Zmiataj debilu polerowac rakiete do ps trzy.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Produkcje z zachodu to gnioty 3d? Kto tu pisze mity.

Napisałem w dużej mierze to gnioty 3D z wodotryskami. Tak naprawdę porządnych klimatycznych tytułów można policzyć na palcu jednej ręki. Reszta to masówka nastawiona na marketing. Zero innowacji, wodotryski naszpikowane teksturami. Każda taka sama różniąca się niuansami. Taśmo ciągi bez klimatu. Taka to są te twoje wielkie zachodnie produkcje. Tyle w temacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.